![]() |
Merhaba arkadaşlar, Bu forumu ve dolayısı ile bu siteyi çok değerli bir dostum vasıtasıyla tanıdım. Hepimiz biliyoruz ki; internet teknolojinin ve bilginin sonsuz paylaşıldığı bir ortam. Fakat bu site ve forum, kendine has çok özel ve önemli bir nitelik taşımaktadır. Bu sitenin ve forumun hayata geçmesinde öncülük eden ve destek olan herkese, tüm forum üyeleri adına buradan teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Yer yüzünde yaşayan milyarlarca canlı mevcuttur. Bu milyarlarca canlı içerisinde, insanı tek başına ayrı kılan çok önemli unsurlar vardır. İşte bu site, bu unsurları incelemeyi ve insana yaraşır bir biçime sokmak için neler yapılması gerektiğini ele almış, ve çok önemli bir noktaya parmak basmıştır. Öncülük eden, ve destek olan herkese tekrar teşekkürlerimi iletiyorum. Saygılarımla. alk78 |
Merhaba arkadaşlar, merhaba hoşgeldiniz aramıza |
Merhaba arkadaşlar, Hoşgeldiniz...Aslında internet bizim gibi toplumlar için büyük bir avantaj.Tabii ki doğru kullanabilirsek. Herhangi bir konuyu yeter ki araştırın tüm bilgiye ulaşabiliyorsunuz.Üniversitelerde verilen eğitim'in çok daha fazlası çok daha pratik ve kolay öğrenilebilir hali internette... Kişisel gelişim içinde birçok fırsatlar var.. Ancak ne yazik ki internetten yeterince faydalanamıyoruz.Geçirilen vakit çoğu zaman boş geçmiş oluyor. Gençlerimiz interneti ya oyun amaçlı ya chat amaçlı yada magazinsel anlamda kullanıyorlar. hayatimdegisti.com ailesi olarak bunu değiştirme çabamızda desteklerini ileten değerli üyelerimize biz teşekkür ederiz. |
Merhaba arkadaşlar, Merhaba Concorde; Aramıza hoşgeldiniz... sapkal89 |
Merhaba arkadaşlar, ben daha oseviyeye gelmedim bir ben de işe yarasın sonra insanlara tavsiye ederim diyiyorum bu arada 2 gündür dinliyorum telkinleri faydalar başlasın hemen insanlara bu müthiş hazinenin varlığından bahsedecem |
Ynt: Merhaba arkadaşlar, Hoşgeldin happy6 Keyifli zamanlar geçirmeni dilerim. |
Ynt: Merhaba arkadaşlar, sevincli vien1 hoşgeldin ben sitemizin asi cat56 si blook |
Ynt: Merhaba arkadaşlar, merhabalar.. hoşgeldiniz yanımıza http://www.hizliresim.com/2008/9/12/124.gif mutlu paylaşımlar ttli3 |
Ynt: Merhaba arkadaşlar, vien1 aramıza hoşgeldiniz vien1 güzel paylaşımlar kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:51 AM. |