09-06-2008, 01:48 AM
|
#2 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 11
132 Mesajinıza toplam 504 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: KAYGILI YENİ BİR ARKADAŞ GELDİ :-( merhaba confession;aynı sorunları bende yaşadım ve yaşamaya devam ediyorum.her sunum öncesi ,aylar önceden başlar sıkıntım stresim,aklıma bir sürü komplo teorileri gelir.yaşadığım en kötü günler -gecelerdir,sunum ve sunumdan önce geçen süreç.etrafına bakarsın ne bilgi düzeyi,konuya hakimiyeti ne de kültürel seviyesi seninle aşık atamıcak insanlar,senden çok daha rahatırlar ve bilgilerini gayet akıcı anlatırlar kendi üsluplarınca.yani yanlız değilsin. sorun bence özgüven eksikliği.1 sene çok büyük bir zaman.tabii ki burda üstadlar varken pek bunları söylemek biraz abes ama bence suçluluk duyguları,sonra ego başkalarının düşüncelerini önemsememe ardından topluluk önünde konuşma dinle derim.ya da karma bi liste oluşturabilirsin.ben de telkinleri yeni yeni dinlemeye başladım bu sırayı izlicem.sağlıcakla kal
__________________ Dünya üç beş bilgisizin elinde; onlarca bilgi güya kendilerinde.üzülme;eşek eşeği beğenir,hayırlar vardır sana kötü demelerinde... Ömer HAYYAM |
| |