| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Tartışma Fikir Telakisi SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız tasavvufla ilgilenir misin ben yeni yeni ilgilenmeye başladım çok ilgimi çekmiştir kendimi bildim bileli...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tartışma Fikir Telakisi telkin cd indir izle İstanbul Tartışma Fikir Telakisi nerededir kimdir Tartışma Fikir Telakisi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tartışma Fikir Telakisi hipnoz Tartışma Fikir Telakisi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tartışma Fikir Telakisi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tartışma Fikir Telakisi kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #21 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Bulunduğu yer: KOCAELİ
Tesekkür: 0
40 Mesajinıza toplam 107 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() tasavvufla ilgilenir misin ben yeni yeni ilgilenmeye başladım çok ilgimi çekmiştir kendimi bildim bileli
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ AY IŞIĞINDA SAKLIDIR... |
![]() | ![]() |
![]() | #22 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
81 Mesajinıza toplam 396 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() çok değil biraz...Ama önceden ruhsallıkla ilgili çok kitaplar okumuştum... ötesi yyaınlarının kuraldışı yayınlarının ruh ve madde yayınlarının sistem yayınlarını kitaplarıın tammamını okumuştum şu an yeni çıkanları takip edemedim yalnızca
__________________ ................KENDİMİZ HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSAK OYUZ......................... |
![]() | ![]() |
![]() | #23 (permalink) |
81 Mesajinıza toplam 396 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Bir göçmen kuş olsaydım, Ülkeler arası vizesiz dolaşan. Göklerde süzülürken, Sınırların yapaylğının farkında Haykırmak isterdim insanlara, Sınırın ötesinde de birileri var, Onların da sevdikleri var. Acıkırlar onlar da Tıpkı sizler gibi. Oynayan çocuklar gördüğümü anlatırdım, Sizin çocuklarınız gibi. Bombalar şehre düşerken, Gördüğümü can verenleri, Kopan bacakları, elleri Tıpkı sizinki gibi. Anlatırdım tüm insanlara, Hepiniz aynısınız, Farklılığa inandırılmışsınız. Anlatırdım tüm bunları Anlatırdım, Avcının soğuk namlusu olmasaydı...
__________________ ................KENDİMİZ HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSAK OYUZ......................... |
![]() | ![]() |
![]() | #24 (permalink) |
![]() | ![]() SONSUZ SEVGİ Yıllarca bir o kalbe, Bir bu kalbe konmuş Öz aramışım, Sevgiden bal yapmak için. Ne ilkinde buldum, Ne sonuncusunda, Oysa boşunaymış. Kalplerdeki bu arayış, Meğer ben aşkı sevmişim, Maşuku değil. Sevmişim sevmeyi Sevgiliyi değil. Sevmişim sonsuz sevgiyi
![]() | ![]() |
![]() | #25 (permalink) |
40 Mesajinıza toplam 107 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() YUNUS EMRE'den Aşkın aldı benden beni Bana seni gerek seni Ben yanarım dünü günü Bana seni gerek seni Ne varlığa sevinirim Ne yokluğa yerinirim Aşkın ile avunurum Bana seni gerek seni Aşkın aşıklar öldürür Aşk denizine daldırır Tecelli ile doldurur Bana seni gerek seni Aşkın şarabından içem Mecnun olup dağa düşem Sensin dünü gün endişem Bana seni gerek seni Sufilere sohbet gerek Ahilere ahret gerek Mecnunlara Leyla gerek Bana seni gerek seni Eğer beni öldüreler Külüm göğe savuralar Toprağım anda çağıra Bana seni gerek seni Cennet cennet dedikleri Birkaç köşkle birkaç huri İsteyene ver anları Bana seni gerek seni Yunus'dur benim adım Gün geçtikçe artar odum İki cihanda maksudum Bana seni gerek seni
![]() | ![]() |
![]() | #26 (permalink) |
![]() | ![]() İşidin ey yârenler Kıymetli nesnedir aşk Değmelere bitinmez Hürmetli nesnedir aşk Dağa düşer kül eyler Gönüllere yol eyler Sultanları kul eyler Hikmetli nesnedir aşk Kime kim vurdu ok Gussa ile kaygu yok Feryad ile âhi çok Firkatli nesnedir aşk Denizleri kaynatır Mevce gelir oynatır Kayaları söyletir Kuvvetli nesnedir aşk Miskin Yunus neylesin Derdin kime söylesin Varsın dostu toylasın Lezzetli nesnedir aşk
![]() | ![]() |
![]() | #27 (permalink) |
![]() | ![]() Nazar eyle ıtırı, Bazar eyle götürü, Yaradılanı hoş gör, Yaradandan ötürü.
![]() | ![]() |
![]() | #28 (permalink) |
Guest
| ![]() arkadaşlar size güzel bir site adı vereyim bari...www.semazen.net |
![]() |
![]() | #29 (permalink) |
![]() | ![]() çok sağol site tavsiyen için. tam da aradığım gibi bir site çok çok teşekkürlerr ![]()
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Tartışma Fikir Telakisi SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız tasavvufla ilgilenir misin ben yeni yeni ilgilenmeye başladım çok ilgimi çekmiştir kendimi bildim bileli...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tartışma Fikir Telakisi telkin cd indir izle İstanbul Tartışma Fikir Telakisi nerededir kimdir Tartışma Fikir Telakisi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tartışma Fikir Telakisi hipnoz Tartışma Fikir Telakisi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tartışma Fikir Telakisi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tartışma Fikir Telakisi kuantum düşünce kitap haberi