24-07-2008, 11:23 PM
|
#38 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 0
24 Mesajinıza toplam 67 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: HAYAL PANOMUZ ..arkadaşlar harika bir şey şu görsel pano..ben de odamın mantar panosuna oluşturdum.. ..odama giren görüyor ama ne derse desin umurumda değil..iki kumrunun güneş batışında kafa kafaya vermiş fotosu en başta..angelina jolie ve bratt pitt çeşitli yerlerdeki bir sürü fotosu çocukları ile davetlerde..el ele dudak dudağa.çok güzel muhteşem bebek fotosu..ayrıca heybeli adaddaki bir beyaz ve müthiş köşkün fotosu.. ...inanıyorum..ama bu arada sevgilimle ayrıldım ben bu görsel panoyu oluşturduktan sonra..inancımı kaybetmiyorum evlenicem onunla :)..o evde de yaşıycaz öyle aşk da yaşıycaz..o bebek de benim olucak ....yoksa psikopatlaştım mı obsessifçe taktım mı zorlamak mı diye düşünmüyor değilim aslında ..bazen
__________________ Kardeşim sen düşünceden ibaretsin<br /><br />Geriye kalan et ve kemik<br /><br />Gül düşünürsün, “Gülistan” olursun<br /><br />Diken düşünürsün, “Dikenlik” olursun.<br /><br />Mevlâna |
| |