29-10-2007, 01:02 PM
|
#30 (permalink)
|
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: DÖK İÇİNİ ANLAT DERDİNİ RAHATLA KÖŞESİ hansel ve gretel gibisin emelim.. mesajların arasında bıraktığın kırıntıları takip edip anlamaya çalışıyorum..
şunu asla aklından çıkarma.. sen çok ama çok değerlisin ve özelsin...
bu arkadaş kaç yaşında bilmiyorum ama yaşı eger 15 değil ise kendi kararlarını verebilecek yaşa gelmiştir...
o yüzden söylediği o absürt kelimeye nolur inanma... istemediği birisiyle evlenmek zorunluluğu diye bir şey yoktur..
sonrada kalkıp senin o güzel .. narin.. samimi duygularını sömürmesine izin verme asla...
azıcık aklı başında bir kişi olsa elinde böyle kifayetsiz bir sevgi terazisi taşır mı....
evlenicekse gitsin adam gibi evleneceği kızla paylaşsın duygularını..
orada hayatının telaşını yaşayan başka bir kızımız bu adamla evlenme kararı alıp hazırlıklarda ..
adam nerde... evlensem de aklı bende kalsın bana gönül veren bu güzel kızın diyip senin derdinde..
madem gerçekte evlenmek istememekte.. o zaman diğer insanlara dağıttığı boncuk niye...
sen onu bana yönlendir hele.. çıkarayım gerçek yüzünü ortaya.. okimki seni böyle düşenmeden vicdansızca üzmekte..
ne demiş aşık veysel..
güzelliğin on para etmez..
bu bende ki aşk olmasa..
çok mu sert çıkıştım.. bilmiyorum öncenizi.. şu anki halinizi ama.. şu davranışı segiledi ya asla seni hak etmiyor..
bu olayı farz etki başka bir arkadaşın yaşıyor ve bu durumu sana anlattı nasıl tepki verirdin.. lütfen fotoğrafın dışına çıkıp olayları değerlendir her haliyle..
bazen en basit çözümleri bile göremeyiz.. olayları kendimiz yaşarken.. sevgi perdesi gözlerimizim önünde çekiliyken..
bunun için lütfen olayların içinden iki adım dışarı çık ve tekrar bak.. yeniden değerlendirip analiz et...
sevgiler canımm emelim..
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. |
| |