29-10-2007, 03:56 PM
|
#37 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 2
233 Mesajinıza toplam 444 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: DÖK İÇİNİ ANLAT DERDİNİ RAHATLA KÖŞESİ Alıntı: hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
ah kızlar ah
çok yaşayın siz emi...önce hayatının adamı olur sonrada ölü balık.. boşuna dememişler, kız gönlü su gibidir, istediğin yöne çevirilir diye,..işte adam ölü balık oldu bitti..aslında insan onlara acıyor..şimdi senin gönlün geçti,ya...kaçan balık büyük olur, başlar önünde ardında takla atmaya..çok eğlenceli...kendini kaptırmadan seyret bak..ve çok değerli bir tecrübe...hayatın açısından...maalesef insan olduklarını unutturduğumuz erkek çocuklarımızın içler acısı hali...ben diyom...aman oğluuum..aptal kadın yoktur...bir kızı aptal yerine koyacak gafletlere düşme... o da diyorki..anacım, sen bunu aptalca yetişen hemcinslerime duyur..ben kadın egemen bir dünyada büyüdüm..kadın dedikleri zaman önce uzuuuun bir destuuuur çekiyom, sonra yarım saat hazırolda bekliyom..yaa işte böyle..bütün anneler böyle yapsalar..insanlar balık olmaz..
yinede iyiki varlar hepimize saygılı sevgiler | ahh abla bende bilmiyom ki neler olup bitiyor habu kocaman yürekde dusun |
| |