Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Tartışma Fikir Telakisi

Uyarılar

Bugün neler için sükrettiniz? sahip olduklarimizin degerini biliyor muyuz?

Serbest Kürsü ve Tartışma Fikir Telakisi Bugün neler için sükrettiniz? sahip olduklarimizin degerini biliyor muyuz? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız sabah uyandiğimda annem ve babam şarki soyluyorlardi.. soyledikleri sarki ömrümüzün son demi son baharidir artik olsada sesleri güzel olmasa da onlarin bu sabah sesini duyabildiğim için ve saglikli olduklari için ve hayatta kaldiklari çin şükrettim. hava güneşli olduğu için şükrettim.kedimi ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tartışma Fikir Telakisi telkin cd indir izle İstanbul Tartışma Fikir Telakisi nerededir kimdir Tartışma Fikir Telakisi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tartışma Fikir Telakisi hipnoz Tartışma Fikir Telakisi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tartışma Fikir Telakisi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tartışma Fikir Telakisi kuantum düşünce kitap haberi

Bugün neler için sükrettiniz? sahip olduklarimizin degerini biliyor muyuz?

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09-11-2007, 11:58 AM   #1 (permalink)
Yüzbaşı

jaunty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 305
186 Mesajinıza toplam 549 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
jaunty has a spectacular aura aboutjaunty has a spectacular aura aboutjaunty has a spectacular aura about
Standart Bugün neler için sükrettiniz? sahip olduklarimizin degerini biliyor muyuz?

sabah uyandiğimda annem ve babam şarki soyluyorlardi..
soyledikleri sarki ömrümüzün son demi son baharidir artik olsada sesleri güzel olmasa da onlarin bu sabah sesini duyabildiğim için ve saglikli olduklari için ve hayatta kaldiklari çin şükrettim.
hava güneşli olduğu için şükrettim.kedimi bugun de okşayabildiğim için şükrettim.tanri kedileri ne güzel yaratmiş dedim şükrettim.
içtiğim çay oturduğum sofranin bereketi için şukrettim.
dolabimi acip kiyafetlerime bakip şükrettim.
suyun varliği için şukrettim.telefonuma gelen reklam mesajlari da olsa telefonumu kullanabilme luksune sahip olduğum için sükrettim.
sabah beni arayip verdiği sözü yerine getiren sorumluluk sahibi mukellefim için şükrettim.
tanri kahveyi ne güzel yaratmiş diye onun tadina varabiliyorum diye şükrettim.
dolabimi acip kiyafetlerime bakip şükrettim.
biliyorumki daha atladiğim şükran duyulacak bir sürü güzellikler var.
bunlarin ne kadar farkina vararsak o kadar bereketli bir yasamimiz olur.
sevgiler

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

jaunty isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-11-2007, 12:16 PM   #2 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Bugün neler için sükrettiniz? sahip olduklarimizin degerini biliyor muyuz?

harikasın..

sizleri tanıdığım için şükrettim..
yazdığınız tüm satırları okuyabilecek anlayabilecek ve cevap verecek yetiye sahip olduğum için şükrettim...

kahve konusunda hemfikiriz... türk kahvesini iyiki yaratmışsın allahım diye şükrettim.. (ve onu alabildiğim içebildiğim için )

şimdi içime kocaman bir nefes aldım... bu nefes için şükrettim...

yaşadıklarım ve yaşayacaklarım için sana şükürler olsun ...
mevlam görelim neyler.. neylerse güzel eyler..

sevgiler...
Alt 09-11-2007, 12:32 PM   #3 (permalink)
Çevirmen

eylulx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 4
112 Mesajinıza toplam 354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
eylulx is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Bugün neler için sükrettiniz? sahip olduklarimizin degerini biliyor muyuz?

bugun guzle bir uyku uyudum ve daha gec uyandim bu guzel ve saglikli uyku icin sukredebilirm
Alt 09-11-2007, 02:37 PM   #4 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 0
141 Mesajinıza toplam 392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
üç_gömlek is an unknown quantity at this point

sahip olduğum tüm nimetler için şükürler olsun.
üç_gömlek isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-11-2007, 02:52 PM   #5 (permalink)
Yüzbaşı

186 Mesajinıza toplam 549 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
jaunty has a spectacular aura aboutjaunty has a spectacular aura aboutjaunty has a spectacular aura about

Bizler ancak kendimizden daha kötü örnekleri gördüğümüzde yada kaybettiğimizde güzel seylere sahip olduğumuzu anlariz..
Şükür sihirli birşey, tüm nimetler için şükrederim demenin yaninda bunlarin tek tek farkina varabilmek tek tek onlar için gönülden şükredebilmek,hatta sahip olamadiklarimiz için bile şükredebilmek o güzelliklerin size daha da akmasini sağlar..Ayrintiya girmenizi tavsiye ederim.
Alt 09-11-2007, 03:05 PM   #6 (permalink)
Yüzbaşı

Kendime verebileceğim en büyük hediye koşulsuz sevgidir.
kendimi olduğum gibi kabul ediyorum ve seviyorum.
Var olduğum için şükrediyorum.
bolluk içinde yaşadiğim için şükrediyorum.aldiğim her nefes için şükrediyorum.
çok param olduğu için şükrediyorum.
olumlu ve olumsuz tüm deneyimlerimin bana sunduğu armağanlar için şükrediyorum.
nefes aldiğim sağlikli bir bedene sahip olduğum için şükrediyorum.
dostalarim çin arkadaşlarim için şükrediyorum.
ailemin varlği için şükrediyorum.
yiyeceklerin ve içeceklerin varliği için şükrediyorum.
suyun varliği için şükrediyorum.
giyeceklerim için şükrediyorum.
Hayata şükran duyuyorum hayatin değerini biliyorum.

sabah kalktiğinizda ilk önce yere değen ayağiniz yere bastiği için ve sonraki ayağiniz yere bastiği için bile şükredin.
daha ayrintilara girin. bu minnettarliğa coşku katin..sihri ve hafiflemeyi görün..
Alt 19-11-2007, 02:19 PM   #7 (permalink)
Yüzbaşı

şükran duymak sahip olduklarinin değerini onlara sahipken bilmektir.
hayiflanma sahip olduğumuz şeyin değerini bilmemizi ve şükran duymamizi engeller.
hoşladiklarimiz şeyler kadar hoşlanmadiğimiz şeyler için de şükran duymayi bilmeliyiz.
hoşlanmadiğimiz şeyin tutsakliğindan özgürleşiriz.
yaşadiğimiz zor ve acili seylerin değerini bildiğimizde, içinde bize duydugu seylerin armağinini da görebiliriz.
işte bu armağanları görebilmek ancak şükran duygusuyla mumkundur.
her deneyimin içinde bir armağan vardir durum ne kadar kötü görünürse görünsün.sükran yasasi bilmeyi tamamlar bilmenin olmadiği yerde inanç vardir inanç deneyimlenmemiş düşüncedir.
bir deneyimle ilgili hoşlandiğimiz hoşlanmadiğimiz herseyi kucakladiğimizda biraz daha gelişiriz.inanclarla değil deneyimlerin armağanlariyla gelisiriz.
bazen kendi ışığın söner, o zaman ışığını yeniden yakmak için bir başkasinin kıvılcımına ihtiyaç duyarsin.
işte ışığını yeniden yakmak için sana kıvılcım olan insanlara şükran duymayi bilmek gerçek bir zenginliktir.
şükran duygusunu kazanmak için kendini eğitmek hiç bir şeye garanti olarak bakmamayı öğrenmek demektir.
sana bir sekilde dokunmuş insanlara sözlerinle ve davranişlarinla şükran duygunu göstermek için her firsatı değerlendirmek üzere kendini eğitebilirsin.
teşekkur etmek sadece basit ince bir davraniş değildir.
Yürekten tesekkuretmek gerçek bir sprituelliktir.
bazen istediğin şeylerin gerçekleşmemesi senin için bir sanstir.
istediğini sandiğin şeylerle, gerçekten istediklerin farklidir.
birşey gerçekleşmiyorsa ufukta daha iyi şeyler olduğu içindir.
sabirli ve sakin ol hersey kendi zamani içinde gelir.
bir hata yaptiğinda hemen harekete geç ve hatayi düzelt.
hemen adim atarak bozulan ilişkiler düzeltmek için özür dile, yanliş anlamalari açıklığa kavuştur.
en azindan durumun daha kötüye gitmesini engellemek için gereken adimlari at.
dürüst ve onurlu bir yaşam sür.
yaşlılığında geriye baktiğinda yaşamin sana 2.kez huzur ve mutluluk verecektir.
onur ve durust yasamak demek başkalarina ilham olacak yasam demektir.
en sağlikli ilişkiler birbirinize duyduğunuz sevginin birbirinize duyduğunuz ihtiyaçtan daha cok olduğu ilişkilerdir.
birbirinize bağlı olun bağımlı değil.
kimse senin ne kadar bildiğinle ilgilenmez,onlarla ne kadar ilgilendiğini bilmek ister.
bu dunyaya gelirken ağlıyoruz ama etrafimizdakiler gülüyor.
en harika yaşam giderken bizim gulumsediğimiz, etrafimizdakilerin gitmemize ağladiği yaşamdir.
Alt 19-11-2007, 02:51 PM   #8 (permalink)
Yüzbaşı

şimdi yazacagim olumlamalari sıkça tekrarlayarak zihnine yerleşmesine ve düşüncelerinin doğal parçasi olmasina izin ver
nefes aldiğim ve sağlıklı bir zihne sahip olduğum için minnettarim.
sahip olduklarimin değerini biliyorum
kendimi ve insanlari olduklari gibi kabul ediyorum
bu kabul hayatimi daha huzurlu kılıyor.
kendimi motive etme gücüme sukran duyuyorum başkalarini motive etme gücüm artiyor
tebessum ettiğimde insanlarda bana tebessum ediyor.
hayata tebessumle yaklaşiyorum
başkalari benimle birlikte olmaktan mutlu.
cunki onlarin içindeki iyiyi ortaya çıkarmalarina yardimci oluyorum,ve bu beni de mutlu ediyor.
şu anda kendime zaman ayirdiğim ve kendi değerimi bildiğim için şükran duyuyorum.
bolluk bilincim hergün gelişiyor.
ekonomik koşullarim hergun gelişiyor artiyor çoğaliyor.
nereye dönsem olanaklari görüyorum.ve değerlendiriyorum.
para bir enerji değiş tokuş sembolu.
enerjim her geçen gün artiyor.
kullandiğim enerjiyle yaşamimda bolluk yaratiyorum.
para yaşamimda özgürce ve surekli dolaşiyor.
gelirim gittikçe artiyor.
bolluk zenginlik benim doğal hakkim
huzurlu dengeli ve guven doluyum
içimdeki öz korkularimi yok ediyor.
sakin dingin ve rahatim.
gerçek gücüm olan özüme güveniyorum.
kazanmak başarmak üretken olmak için doğdum üstlendiğim her konuda başariliyim.
özümle uyum içinde sevecen ve huzurlu bir insanim.
evrenin tüm iyiliğine ve bolluğuna açiğim.
bu bolluğu hak ediyor ve kabul ediyorum.
hayatimin her alaninda bu bolluğu kendime çekiyorum.
yaşamimda gerçek yerini buldu sevdiğim işi yapiyorum.
insanliğa daha fazla hizmet edebilmek icin içimdeki yetenekler ortaya cıkıyor.
önüme yeni olanaklarin açildiğini biliyor ve kabul ediyorum.
nerde çalişirsam çalişayim takdir ediliyor ve emeğimin karsiliğini bolca aliyorum.
bugun harika bir gün.
para bana bana beklediğim ve beklemediğim yollarla geliyor.
hayatta birbirimize destek vermek ve birbirimize geliştirmek icin bulunduğumza yurekten inaniyorum.
bu inanci gunluk yasamimda davranişlarimla ifade ediyorum
başkalari kazanmasindan mutluluk duyuyorum.
onlarda benim gibi bollugu hakediyor.
evrende herseye sukran duyuyorum.bu sınırsız bolluga aciğim.
hayata güveniyorum.
sahip olduklarima sukran duydukca hayatimda sukran duyacagim seyler artiyor.
faturalarimi sevgiyle ödüyorum.
ben değerliyim ve bunu hakediyorum.
en iyiye layiğim ve en iyiyi kabul ediyorum.
yeteneklerimi özgürce paylaşiyorum.bunun karşiliği harikulade yollarla bana geri geliyor.
hayatimda yer alan insanlara sukran duyuyorum.
olumlu yada olumsuz tum deneyimlerin bana sunduğu armağanlara sukran duyuyorum.
başkalarina verebilecek seylerim olduğu için sukran duyuyorum.
aldiğim her nefes icin sukran duyuyorum
ben özgünüm.
biricik ve değerliyim.
hayata sukran duyuyorum.
kaynak nilgün sukran duymanin hazzi
cd ve kitabı

Alt 19-11-2007, 06:11 PM   #9 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

şükran niyet ve eylemi, kalbin içsel senfonisidir.
en küçük şeyler için bile teşekkürle şarkı söylemek üzere harekete geçer.
bir kuşun şakımasını işitmek,
bir çocuğun kahkahasını görmek ve
bir arkadaştan sevgi mesajı almak
-işte bütün bunlar bizi şükran duygusunu deneyimlemeye davet eder.
şükran, sevgi dolu bir teşekkür şeklidir ki,
onun sayesinde ötekinin yüreğine dokunur ve orada
uzun süre misafir olarak kalmayı garantilemiş oluruz.

alıntıdır..
Alt 19-11-2007, 08:36 PM   #10 (permalink)
Binbaşı

25emel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2
233 Mesajinıza toplam 444 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
25emel is an unknown quantity at this point

.
25emel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks