Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Tartışma Fikir Telakisi

Uyarılar

sacmalik

Serbest Kürsü ve Tartışma Fikir Telakisi sacmalik Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız gidersen küserim...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tartışma Fikir Telakisi telkin cd indir izle İstanbul Tartışma Fikir Telakisi nerededir kimdir Tartışma Fikir Telakisi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tartışma Fikir Telakisi hipnoz Tartışma Fikir Telakisi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tartışma Fikir Telakisi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tartışma Fikir Telakisi kuantum düşünce kitap haberi

sacmalik

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30-06-2009, 02:01 AM   #11 (permalink)
Üsteğmen

asiyah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,494
433 Mesajinıza toplam 2,700 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
asiyah is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: sacmalik

gidersen küserim

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

asiyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-06-2009, 09:56 AM   #12 (permalink)
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>

Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute
Smile Cevap: sacmalik

sadece paylaşmak istedim...

“Hayatımdaki amacım; ilhamını almakta şanslı olduğum bu kutlu coşkuyu müziğim ve dansımla dünyaya sunmak.”

“Dünya'daki en iyi eğitim, ustaları ( uzmanları) çalışırken izlemektir.”

“Haydi, yürekten sevebileceğimiz bir yarını düşleyelim, ve şunu bilinki sevgi tüm yaratılanların kalbindeki en mutlak gerçektir.”

“Çocuklarımızı daha çok sevmek yerine, okullarımıza metal dedektörleri koyuyoruz.”

"Ben yalnızca dürüst olmak isteyen, insanları mutlu etmeye çalışan biriyim.Tanrı'nın bana ihsan ettiği yeteneğim aracılığıyla onlara biraz olsun 'kaçış duygusu' vermek amacım.Kalbim burada işte.Tüm yapmak istediğim bu...
Michael Jackson, Nisan 1999

"Babam tam bir yöneticilik dehasıydı. Ama benim asıl ihtiyacım olan şey, bir 'baba'ydı"
Oxford

"Çocukların yüzlerinde Tanrı'yı görüyorum. Bu dünyada hiç çocuk olmasaydı, biri duyursaydı ki "Dünyadaki tüm çocuklar ölmüştür", hemen balkondan aşağı atlardım. Sona ererdim."
Bashir röportajı-2003

"İnsanlar beni tanıdıklarını düşünüyorlar ama bilmiyorlar.Gerçek değil.Ben gerçekten bu dünyada yanlız bir insanım.Bazen ağlarım çünkü yanlızlık acıtır.Acıtır.Dürüst olmak sanırım size söyleyebilirim o beni acıtır,üzer."

-O'nun önünde durur ve dansetmeye başlarım.
-Gerçekten mi?
- Evet, ve ağlamayı keser,gözyaşları gülümsemeye dönüşür ve mutlu olur.. Güler.
(Oğlu Prince'in ağlamasına çare olarak yaptığını Barbara Walters'a anlatırken- 2002)

-"Hiçbirşey bulamadılar...Michael Jackson bunu yapmıştır diyebilmek için hiçbirşey ama hiçbirşey bulamadılar...Hiçbirşey. Bugün oldu birşey bulamadılar, hala birşey bulamadılar, Hiçbirşey, hiçbirşey, hiçbirşey!!!"
(1995 Diana Sawyer Röportajında 1993'teki dava sebebiyle evini altüst ederek arayanlara dair söylediği söz.)

"Bu olay 14 yaşımdayken yani 1972'de olmuştu. Onlar benden şarkıyı bilinen bir ritmde söylememi istediler, ama ben onların yanlış olduğunun farkındaydım. Kaç yaşınızda olursanız olun eğer bu yeteneğe sahipseniz ve bunu biliyorsanız, insanlar sizi dinlemeliler."

"Annem ve babam, ikisi de müziğin ailemizin birlikte kalmasını sağlayan bir araç olduğunun farkındaydı. Çünkü komşularımızın çocukları bizim yaşımızda çete üyesi olmaya başlıyordu."

"Öylece boş otururken kendimi suçlu hissediyorum, çünkü biliyorum ki bir şeyler yapabilirim"

"Evde bile yalnız biriyim, odamda otururum ve bazen de ağlarım. Arkadaş edinebilmek çok zor ve ailenizle de konuşamayacağınız bazı şeyler var. Geceleri çıkıp komşu civarlarda belki konuşacak birilerini bulurum diye gezinirim ama sonuçta dönüp dolanıp eve gelirim."

"Çoçuklar, çocukluklarını çaldırdılar. Çocuk zihni gizem, sihir, merak ve heyacan ile beslenmeye ihtiyaç duyar. Yaptığım iş insanların, içinde sakladıkları çocuğu tekrar keşfetmelerine yardımcı olmak."

“Beni gerçekten tanıyan herkes şunu iyi bilir ki , çocuklarım hayatımdaki her şeyden önce gelir ve bir çocuğa asla zarar veremem.”

“Çocukların yüzünde Tanrı'yı görüyorum, Eğer Dünya'da hiç çocuk olmasaydı, eğer birisi bütün çocukların öldüğünü duyursaydı, kendimi derhal balkondan aşağı atardım.”LWMJ 2003

"Müziğimi üretirken, kendimi Doğa'nın bir Enstrumanı gibi hissediyorum" 1993 - Grammy Ödülleri

Çocuklardan öğrenmemiz gereken, çocukluk değildir. Onlarla birlikte olmak bizi, varolan ve sadece yaşatılmayı bekleyen hayatın bilgeliklerinin derinliklerine iletir. Michael Jackson - 1993

“Nasıl hatırlanmak isterdim? Dünya'ya bir miktar ışık ve kaçış getiren birisi olarak. Ayrıca sessiz çocukların sesi olarak da anılmak isterdim çünkü onları seviyorum. Ben çocuklar için yaşayan birisiyim.”

“Rekorları değiştirmeye başladığımda Elvis Presley'in ve Beatles'ın rekorlarını kırdım ve ertesi gece bana ucube, homoseksüel, çocuk tacizcisi ithamlarında bulundular. Ten rengimi beyazlattığımı söylediler. Halkı bana karşı tavır aldırmak için herşeyi yaptılar. Bu bir komplo!”

“Çocuklar hiçbirşey'de herşeyi bulurlar. Yetişkinler ise herşey'de hiçbirşeyi!”

“Her zaman hayal edebilirsiniz ve hayalleriniz de gerçekleşebilir ama onu "siz" gerçekleştirmek zorundasınız.”

“Ne söylüyorsam onu ima ediyorumdur. Şarkı söylerken yaptığım gibi. İma etmediğim şarkıyı söylemem.”

“Paylaştığımız şu Dünya, Uzayda gezen bir kaya parçası değildir. Yaşayan canlı bir varlıktır. Bizi korur, ve korunmayı da hak eder.”

"Şarkıları indirdikleri için insanları hapse atma fikrine karşı söyleyecek şey bulamıyorum. Mp3 indirmek yanlıştır ama çözüm hapishane olmamalıdır. Buna çözümü sanatçılar, endüstri ve tüketiciler birlikte bulmalıdır. Online müzik mağazaları gibi yeni oluşumlar öncülük yapabilirler. Unutulmamalıdır ki, müzik sektörünü sırtlayan hayranlardır." Michael Jackson - 21 Temmuz 2003

"Sahneye çıktığım an... sanki bir büyü bir yerlerden aniden gelir ve ruhu size çarpar ve tamamıyle kontrolünüzü kaybedersiniz"

"Sahnede tamamıyle evimdeyim. Orası yaşadığım yerdir. Orası doğduğum yerdir. Orası güvende olduğum yerdir."

"Kalabalıktan korkarım, sahnedeysem güvende hissederim. Mümkün olsaydı, sahnede uyurdum. Ciddiyim."

“Dergi kapaklarinda siyah sanatçilar olunca dergiler fazla satmiyor diyorlar bana hep, ama göreceksiniz, bir gün bunu diyen dergi yöneticileri bana diz çöküp yalvaracaklar bir reportaj için.”MJ 1979

"Sevgi, bir kalıp sabun gibidir. Çok sıkı tutarsanız, ellerinizin arasından kayıp gider."

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr

Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-06-2009, 11:15 AM   #13 (permalink)
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>

Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute
Smile Cevap: sacmalik

Who Is It | Myplay: Powered by Sony Music

burada da bir çok video mevcut...

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr

Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-06-2009, 11:21 AM   #14 (permalink)
Binbaşı

Pamukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Pamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud of

Netten bir alıntı :

TGRT Haber &raquo Haberler &raquo Dünya &raquo Michael Jackson neden beyazladı?

Michael Jackson - Vikipedi

Michael Jackson aslında neden beyazladı? / Magazin / Milliyet Blog

Pek çoğumuz Michael Jackson'ın siyah renkli derisinin utandığı için, ilaçlarla beyazladığını zannederiz. Halbuki Jackson kendi isteğiyle değil, "Vitiligo" hastalığına yakalanması sonucu derisi renk değiştirmiş Vitiligo, normal deri görünümünde, pigment kaybı nedeniyle düzensiz beyaz alanların bulunduğu bir deri durumu. Genelde edinilmiş bir durum olarak görülen vitiligo, herhangi bir yaşta ortaya çıkabiliyor. Ancak, belirli genetik özelliklere sahip ailelerde hastalığa yatkınlık görülüyor. 1980'de bu hastalığa yakalanan sanatçı bunu 1993'e kadar gizledi. Oprah Winfrey'in sıkıştırması sonucu televizyon programında hastalığını açıklayana kadar, dünya medyasında Michael Jackson'un kendini beyazlatmaya çalıştığı yazılmaktaydı. Teninde beyaz noktalar oluştu. Hastalığa yakalandığı dönemlerde makyaj yaparak beyaz lekeleri kapamaya çalışan Jackson, kısa bir süre sonra yaptırdığı estetik ameliyatlarla hastalığının önüne geçmeye çalıştı. Ayrıca sanatçıda "Vitiligo"dan daha tehlikeli bir hastalık olan "Lupus"un varlığı da teşhis edilmiş.

Michael Jackson'da 1980'li yıllarda fiziksel değişiklikler görülür.Kahverengi olan teninin açılarak beyazlaşması gibi bazı değişiklikler olmuştur. Michael Jackson'da vitiligo hastalığı vardır. Bu hastalık Dünya üzerindeki zenciler arasında milyonda bir oranında görülmektedir. Bu hastalığa ilk yakalandığı dönemlerde beyaz lekelerin oluştuğu bölgeleri koyu renk makyajla kapatmıştır. Daha sonra hastalık sebebiyle vücudunun büyük bir kısmı beyazlayınca koyu bölgeleri de açık renk makyajla kapatmaya çalışmıştır. Bu hastalığın teşhisi kendisine ilk olarak 1981 yılında konmuştur.

-----------

....MTV Video Müzik Ödülü ve Üstün Başarı Ödülü almaya hak kazandı. Bu sırada, Pepsi Cola’yla sponsorluk anlaşması imzalayan ve kardeşleriyle birlikte şirketin reklam filmlerinde rol alan Jackson’ın başına talihsiz bir olay geldi. Reklam çekiminde, havai fişek gösterisi esnasında saçları alev alarak cildinde ciddi hasar meydana geldi. Jackson, gördüğü fiziksel zarardan şirketi sorumlu tuttu ve tazminat davası açtı. Lehine sonuçlanan davadan kazandığı astronomik meblağı ise, tedavisini yürüten hastaneye bağışladı.

Medya, sanatçının, zenci olmaktan utandığı için ten rengini beyazlatmaya çalıştığı, burun estetiği, alın kaldırma ve dudak inceltme operasyonu gibi birçok ameliyat geçirdiği iddialarını ortaya attı. Ancak gerçekler farklıydı. Michael hastaydı.

Ancak ünlü şarkıcı, 1988 yılında kendi yazmış olduğu Moonwalk adlı otobiyografisinde, sadece iki tane estetik operasyon yaptırdığını ve çenesindeki yaralardan dolayı da cildi için cerrahi işlem uygulandığını yazacaktı.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.

Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --
Pamukk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-06-2009, 12:05 PM   #15 (permalink)
blue jaloon
Guest

Alıntı:
akınyıldız Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben yollamam blue jaloonumu
gitmezsin de mi?
ben ve arkadaşlar sensiz naparız?
kralımız burda kal...
gitmom bi yere:))
Alt 30-06-2009, 01:46 PM   #16 (permalink)
superisi81
Guest

Alıntı:
blue jaloon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
gitmom bi yere:))

kaldığın için teşekkürler arkadaşım

Bookmarks

Etiketler
sacmalik