![]() |
acil yardımınızı istiyorum. dusun2merhaba herkese, benim ii gitmeyen bi ilişkim var.ben onu çok seviyorum. 3 yıla yakındır birlikteyiz. ama uzaklaştı benden.pazardan beride hiç bir şekilde ulaşamadım. aklıma kötü şeyler geliyo.kötü düşüncelerden kurtulmak istiyorum. onu geri getirmek istiyorum.bunu nasıl yapacağımı bilemiyorum. bu konuda yardım istiyorum sizden kuantum düşünceye inanıyorum.fakat nasıl kullanacağımı bilmiyorum.lütfen sizden acil yardım istiyorum. sevgiler, |
Cevap: acil yardımınızı istiyorum. 1-aklına kötü şeyler getirme 2-önce iyimser ol, 3-uzaklaşma sebeplerini sor, 4-azıcık yalnız kalmasına,düşünmesine izin ver 5-sen de biraz kendini dinle, bakalım gerçekten ayrılık acısı mı yoksa önce onun uzaklaşmasının verdiği gurur ezikliği mi? 6-bu arada hoş geldin.. 7-iyi de konumuzun seminerlerle ne ilgisi var? 8-sevgilin için seminer mi düzenlemek niyetindesin yoksa? 9-şaka şaka... 10- uy897 |
Cevap: acil yardımınızı istiyorum. Hooparını kullan sitede araştır, oku ve uyğulamaya başla ,herşey sende olup bitiyor.Onu uzaklaştıran sensin senin hatraların hatıralarını afett özür dile ve yaranı sevdiğini söyle ,.içimde barındırdığım ve sürekli tekrar eden hatıralarımdan dolayı senden özür dilerim lütfen beni affet senden yardım istiyorum.Lütren Tanrım yararsız hatıralarımı ilahi, tanrısal ışığınla sıfırla teşekkür ederim seni seviyorum diye sürekli bunu söyleyerek arınma yoluna git.Aşk kendini bulmaktır.Hele gidince daha faydalı olur.Kendini sevmeye başlarsın. |
Cevap: acil yardımınızı istiyorum. Azıcık özgür bırak onu da kendini de. Kötü şeyler düşününce kötü şeyler oluyor. Gerçekten! Bir insanı bu kadar önemsememek lazım yani bu anlamda önemsememek lazım. Üstüne düştükçe uzaklaşıyorlar. heee kaçan kovalanıyor :) kovalandıkça da kaçıyor. Biraz sen kaç bakalım nolcak :) Her şeyi güzelleştirmek senin elinde. Parmaklarının ucundan ateş de çıkar su da. Öfke de senin içinde sevgi de. Ölmüyor ikisi de. Sadece birinden birine çıkması için izin veriyorsun. Bence sevgiye ver o izni... Çünkü o hepimizi doğru yola götürüyor. |
Cevap: acil yardımınızı istiyorum. arkadaşlar çok güzel fikirler vermişsiniz sizi tebrik ederim.hele asiyahın yazdıklarına bayıldım.bu yaşında böyle düşünmen çok güzel...hepinize teşekkür ederim.alk78 |
Cevap: acil yardımınızı istiyorum. Sadece olumlu düşünerek bir şeyler olacağını ummak su olmadan çorba pişirmeyi ummaya benzer. Olumlu düşünmeye devam et ama olumlu bazı ataklarda da bulun. Bekleyip bekleyip "noluyo yaa" demekle olmaz. Bir iki güzellik yap..Veya konuş... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:02 PM. |