Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tartışma Fikir Telakisi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tartisma-fikir-telakisi/)
-   -   sitede bana yardımcı olacak psikolog varmı acaba? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tartisma-fikir-telakisi/463224-sitede-bana-yardimci-olacak-psikolog-varmi-acaba.html)

ebubekir88 06-01-2010 04:55 PM

sitede bana yardımcı olacak psikolog varmı acaba?

merhaba,
benim bir sorunum var ama sitede ifşa olsun istemiyorum. sadece nedenini bilmek istiyorum sorunumun. bana yardım edecek biri varsa çok memnun olurum. hotmail den mesaj atabilirim.teşekkürler...

Elektra 06-01-2010 04:56 PM

Cevap: sitede bana yardımcı olacak psikolog varmı acaba?

Alıntı:

ebubekir88 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 577900)
merhaba,
benim bir sorunum var ama sitede ifşa olsun istemiyorum. sadece nedenini bilmek istiyorum sorunumun. bana yardım edecek biri varsa çok memnun olurum. teşekkürler...

Sorununu paylaş bizimle, yardımcı olalım...

ebubekir88 25-01-2010 04:56 PM

sevgili maviş.cadı düşüncen için çok teşekkür ederim ancak bir profösyenelden yardım almak istiyorum. psikoloğa gitsem bunu karşılıklı olarak anlatacak cesareti bulamıyorum. o yüzden sitede bir psikologvarsa bana beş dakikasını ayıracak çok minnettar olacağım. çünkü buna gerçekten ihtiyacım var. bir psikolog varsa lütfen benimle irtibata geçsin çok minnettar olacağım. saygılar sevgiler....

muraturkom 25-01-2010 05:01 PM

maviş cadıyı reddetmişsin, ama yine de ben şansımı deneyeyim. Ben 20 yıldan beri kişisel gelişim yöneeticisiyim, öğretmenim.İstersen özel mesaj at ben psikolok değilim, beni aşacak bir konuysa o zaman birinci tercihini kullanırsın. istersen özel mesaj yaz.

Elektra 25-01-2010 05:04 PM

Alıntı:

ebubekir88 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581218)
sevgili maviş.cadı düşüncen için çok teşekkür ederim ancak bir profösyenelden yardım almak istiyorum. psikoloğa gitsem bunu karşılıklı olarak anlatacak cesareti bulamıyorum. o yüzden sitede bir psikologvarsa bana beş dakikasını ayıracak çok minnettar olacağım. çünkü buna gerçekten ihtiyacım var. bir psikolog varsa lütfen benimle irtibata geçsin çok minnettar olacağım. saygılar sevgiler....

Her sorunu psikologla halledemiyebilirsin. Ayrıca insanların sana yardımcı olabilmesi için psikolog olması gerekmez ki. Problemini biriyle paylaş duruma göre değerlendirme yapsın. Bizim gibi normal kişilerin de üstesinden gelip yardım edebileceği bir sorun mu? yoksa sadece psikolog işi mi anlaşılır. Psikolog işiyse siteden bir psikolog buluruz eğer değilse Hayatım değişti üyeleri (bende dahil) sana yardımcı olur.

ebubekir88 25-01-2010 05:57 PM

arkadaşlar ben sorunumun sitede yayınlanmasından utanç duyacağımı düşünüyorum. özelden mesaj atacağım size ama nasıl atılıyor bilmiyorum ? yardımcı olurmusunuz. inşallah derdime derman olursunuz.

Elektra 25-01-2010 09:59 PM

Alıntı:

ebubekir88 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581231)
arkadaşlar ben sorunumun sitede yayınlanmasından utanç duyacağımı düşünüyorum. özelden mesaj atacağım size ama nasıl atılıyor bilmiyorum ? yardımcı olurmusunuz. inşallah derdime derman olursunuz.

Utanılcak birşey yok. Bana özelden mesaj gönder.

Elektra 25-01-2010 10:01 PM

Alıntı:

ebubekir88 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581231)

Bu sayfada benim maviş.cadı adlı nickim yazıyor gördüğün gibi. Onun üzerine tıkla sonra da özel mesaj gönder seçeneğine tıkla. Mesajını yaz ve gönder. Bilgisayarla ilgili herşey karıştırılarak öğrenilir. Biraz siteyle uğraş. Zor bişey yok...

muraturkom 25-01-2010 10:06 PM

ebubebekir bana yazdığın özel mesajın cevabını açman için hoşgeldin ebubekir yazan sayfanın en üst sol mavi kutusunda özel mesajlarımı açmalısın. Cevaplandırdım.

Elektra 25-01-2010 10:15 PM

Alıntı:

My Hoshh Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581253)
ya ben sana özel mesaj gönderemiyorum o nasıl göndersin? naptın neden gönderemiyorum? profiline de yazamıyorumsevincli

Kapattım. Artık kimse benle ilgili veya bana birşey yazamayacak...actionsmile

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:25 AM.