![]() |
sitede bana yardımcı olacak psikolog varmı acaba? merhaba, benim bir sorunum var ama sitede ifşa olsun istemiyorum. sadece nedenini bilmek istiyorum sorunumun. bana yardım edecek biri varsa çok memnun olurum. hotmail den mesaj atabilirim.teşekkürler... |
Cevap: sitede bana yardımcı olacak psikolog varmı acaba? Alıntı:
|
Cevap: sitede bana yardımcı olacak psikolog varmı acaba? sevgili maviş.cadı düşüncen için çok teşekkür ederim ancak bir profösyenelden yardım almak istiyorum. psikoloğa gitsem bunu karşılıklı olarak anlatacak cesareti bulamıyorum. o yüzden sitede bir psikologvarsa bana beş dakikasını ayıracak çok minnettar olacağım. çünkü buna gerçekten ihtiyacım var. bir psikolog varsa lütfen benimle irtibata geçsin çok minnettar olacağım. saygılar sevgiler.... |
Cevap: sitede bana yardımcı olacak psikolog varmı acaba? maviş cadıyı reddetmişsin, ama yine de ben şansımı deneyeyim. Ben 20 yıldan beri kişisel gelişim yöneeticisiyim, öğretmenim.İstersen özel mesaj at ben psikolok değilim, beni aşacak bir konuysa o zaman birinci tercihini kullanırsın. istersen özel mesaj yaz. |
|
Cevap: sitede bana yardımcı olacak psikolog varmı acaba? arkadaşlar ben sorunumun sitede yayınlanmasından utanç duyacağımı düşünüyorum. özelden mesaj atacağım size ama nasıl atılıyor bilmiyorum ? yardımcı olurmusunuz. inşallah derdime derman olursunuz. |
|
|
Cevap: sitede bana yardımcı olacak psikolog varmı acaba? ebubebekir bana yazdığın özel mesajın cevabını açman için hoşgeldin ebubekir yazan sayfanın en üst sol mavi kutusunda özel mesajlarımı açmalısın. Cevaplandırdım. |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:25 AM. |