![]() |
tatilll arkadaşlar şubat tatilinde neler yapabiliriz can sıkıntısını nasıl atabiliriz özellikle evde neler yapabiliriz... |
Cevap: tatilll Alıntı:
|
Cevap: tatilll ay keşke gelebilsem canım benim teşekkür ederim nezaketin için... |
Cevap: tatilll Ben de gelmek istiyorum izmiree, uçağa atlar gideriz vitaminim olmaz mıgirlhaha ankarada kar yağıyor, hava çok soğukrt67 bir deniz göreydim ah ah. Şubat tatilinde neler yapılmaz ki, bir sürü film izleriz, sinemaya gideriz, kitap okuruz, forumda fırsat bulamayıp okuyamadığımız yazıları okuruzgirlhaha başka şehre giden tatil için dönen arkadaşlarımızla buluşuruz, yeni müzikler bulur dinleriz, huzur bulmak için ailemizle takılırız. Sonraa, yeni kurs buluruz sana özel önerimgirlhaha |
|
Cevap: tatilll yazın gelelim o halde... |
|
Cevap: tatilll Ama yengeçlerağla2 onlar da bizi sevecek mi biz onları seversekağla2 Geçer maviş cadım yarısı bitti bileesevincli güzel yanı kaldı hem bahar da gelicek ohh mis gibi. Ayy gaza geldim sonra da hep beraber bizim didimdeki yazlığa geçelim ege turu olsungirlhaha |
|
Cevap: tatilll Hiç seni bırakır mıyız guzoş turun rehberi bırakılır mı, hem kaçırırız gerekirsegirlhaha mekan sayısı da iyice arttı biz en iyisi otobüs kiralayıp hayatımdeğişti turu yapalımgirlhaha |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:58 AM. |