Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tartışma Fikir Telakisi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tartisma-fikir-telakisi/)
-   -   tatilll (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tartisma-fikir-telakisi/463504-tatilll.html)

vitamin61 22-01-2010 02:24 PM

tatilll

arkadaşlar şubat tatilinde neler yapabiliriz can sıkıntısını nasıl atabiliriz özellikle evde neler yapabiliriz...

Elektra 22-01-2010 04:34 PM

Cevap: tatilll

Alıntı:

vitamin61 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 580767)
arkadaşlar şubat tatilinde neler yapabiliriz can sıkıntısını nasıl atabiliriz özellikle evde neler yapabiliriz...

Gel İzmir'e gezelim senle blissy

vitamin61 22-01-2010 06:45 PM

ay keşke gelebilsem canım benim teşekkür ederim nezaketin için...

zynp0 22-01-2010 06:54 PM

Ben de gelmek istiyorum izmiree, uçağa atlar gideriz vitaminim olmaz mıgirlhaha ankarada kar yağıyor, hava çok soğukrt67 bir deniz göreydim ah ah. Şubat tatilinde neler yapılmaz ki, bir sürü film izleriz, sinemaya gideriz, kitap okuruz, forumda fırsat bulamayıp okuyamadığımız yazıları okuruzgirlhaha başka şehre giden tatil için dönen arkadaşlarımızla buluşuruz, yeni müzikler bulur dinleriz, huzur bulmak için ailemizle takılırız. Sonraa, yeni kurs buluruz sana özel önerimgirlhaha

Elektra 22-01-2010 08:55 PM

Alıntı:

zynp0 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 580837)
Ben de gelmek istiyorum izmiree, uçağa atlar gideriz vitaminim olmaz mıgirlhaha ankarada kar yağıyor, hava çok soğukrt67 bir deniz göreydim ah ah. Şubat tatilinde neler yapılmaz ki, bir sürü film izleriz, sinemaya gideriz, kitap okuruz, forumda fırsat bulamayıp okuyamadığımız yazıları okuruzgirlhaha başka şehre giden tatil için dönen arkadaşlarımızla buluşuruz, yeni müzikler bulur dinleriz, huzur bulmak için ailemizle takılırız. Sonraa, yeni kurs buluruz sana özel önerimgirlhaha

Gelin kız gelin ne güzel olur. İzmir'i karış karış gezdirdikten sonra sizi Çeşmeye yazlığımıza götürürüm. Hava güneşliyse sizi denize bile götürürümgirlhaha Ciddiyim ama ben. Ilıca plajının içerlerinde sıcak su diye bir yer var denizi kışın bile sıcacık. Yüzmesine yüzeriz ama denizden çıktıktan sonra üşüyebiliriz. ee bi de yengeçler var minik minik. Onları severseniz gerisi kolaygirlhaha

vitamin61 22-01-2010 08:59 PM

yazın gelelim o halde...

Elektra 22-01-2010 09:03 PM

Alıntı:

vitamin61 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 580864)
yazın gelelim o halde...

Gel tatlım gel Zeynebi al birde Esrayı da alın onsuz olmaz. Muhteşem bir tatil yapalım blissyooff ya bilgisayar masamın yanında kitaplar var halbuki tatil ne kadar da kulağa hoş geliyory789 Neyse ha gayret 6 ay sonra beraberiz 956k

zynp0 22-01-2010 09:57 PM

Ama yengeçlerağla2 onlar da bizi sevecek mi biz onları seversekağla2
Geçer maviş cadım yarısı bitti bileesevincli güzel yanı kaldı hem bahar da gelicek ohh mis gibi. Ayy gaza geldim sonra da hep beraber bizim didimdeki yazlığa geçelim ege turu olsungirlhaha

Elektra 22-01-2010 10:48 PM

Alıntı:

zynp0 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 580895)
Ama yengeçlerağla2 onlar da bizi sevecek mi biz onları seversekağla2
Geçer maviş cadım yarısı bitti bileesevincli güzel yanı kaldı hem bahar da gelicek ohh mis gibi. Ayy gaza geldim sonra da hep beraber bizim didimdeki yazlığa geçelim ege turu olsungirlhaha

Dur bakalım İzmir ve Çeşme gez gez bitmez eee bide Alaçatı var. girlhahaHem bi de beni bırakıp oraya buraya gidemezsiniz ben alışkanlık yaparım benden kopabilir misiniz ki?sevincli

zynp0 23-01-2010 12:17 AM

Hiç seni bırakır mıyız guzoş turun rehberi bırakılır mı, hem kaçırırız gerekirsegirlhaha mekan sayısı da iyice arttı biz en iyisi otobüs kiralayıp hayatımdeğişti turu yapalımgirlhaha

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:58 AM.