Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tartışma Fikir Telakisi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tartisma-fikir-telakisi/)
-   -   Yardımlarınızı bekliyorum (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tartisma-fikir-telakisi/463604-yardimlarinizi-bekliyorum.html)

menis 30-01-2010 05:37 PM

Yardımlarınızı bekliyorum

Arkadaşlar başka bölümlere de yazdım ama buradan daha çabuk yardım geleceğini düşündüm.Benim bulunduğum kötü ruh halinden çıkmam için telkinleri dinlicem o kesin ne kadar baş ağrısı yapsa da...size sorum bu telkinler beyinde tamamen oturuncaya kadar böyle kalamam diye düşünüyorum yani bişeyler yapmalıyım o yüzden bu süre zarfında antidepresan kullanayım mı belli bir süre için, profesyonel arkadaşlar başta olmak üzere hepinizin yardımlarını bekliyorum128956

muraturkom 30-01-2010 11:46 PM

Cevap: Yardımlarınızı bekliyorum

POzitif olamamanın nedenini belirtmemişsin. Ben kitabımdan bir bölüm gönderdim.kişisel gelişim-PİRAMİTGENÇ •pozitif olmanın engelleri : Kişisel Gelişim Yazıları

menis 31-01-2010 01:06 AM

Alıntı:

muraturkom Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 582087)
POzitif olamamanın nedenini belirtmemişsin. Ben kitabımdan bir bölüm gönderdim.kişisel gelişim-PİRAMİTGENÇ •pozitif olmanın engelleri : Kişisel Gelişim Yazıları

evet belirtmemişim pardon,bende kaygı bozukluğu ve korkular mevcut bu nedenle telkinler kalıcı oluncaya kadar ilaç alayım mı diye sizlere danışmak istedim

aslanbey 31-01-2010 09:35 AM

panik atakmısın menis eğer öyleysen bence iyi bir dr görün

menis 31-01-2010 04:04 PM

Alıntı:

aslanbey Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 582103)
panik atakmısın menis eğer öyleysen bence iyi bir dr görün

evet öyleyim 2 sene önce doktora da gittim ilaç verip yolladı yani ilaçla olacak iş değil zaten kaygı ve korkuya sebep olan olumsuz düşünce yapısıdır mantıken bu düşünceleri değiştirirsem panik atak filan da kalmaz diye düşünüyorum yanılıyor muyum arkadaşlar?

aslanbey 31-01-2010 04:10 PM

bununla ilgili gayet iyi ilaçalar ve drlar var tabii bu arada sitemizde de yanılmıyorsam bölümde var istersen ilgilen geçmiş olsun şifalar dilerim

muraturkom 31-01-2010 04:13 PM

Antideprasan uzman doktorun işi. Ancak dozunu düşürebilirsin belki, bunu bile söyleme şansımız yok. Ancak telkin cd lerini dinle. Bir de seninle bir oyun oynayalım. Korkularınla yüzleşme oyunu. Yaşını bilmiyorum, ama çevrendeki insanlara bu güne kadar içinde tutarak sakladığın aslında söylemek istediklerini eleştirel biçimde söylemeyi deneyebilirsin. Sana tepkileri ne olursa olsun, kişilerin hatalarını açık bir dille onları kırmadan söyle. Eğer içindekileri boşaltırsan bir parça rahatlarsın.Menis

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:15 PM.