![]() |
ne dersiniz.. arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli size herzamanki gibi bişey danışcam.evimizi boyatıcaz .dış cephe olcak.ama rengine karar veremedik,nettende bşey bulamadım.. fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi almak istiyorum.... bu arada umarım konuyu yanlış yere açmamışımdır..en uygun burası gibi geldi.. hadi arkadaşlar bekliyorum |
Cevap: ne dersiniz.. ya restoranı restorasyon anlamışım...hayallah ya...konu yanlış yerde hadi ama arkadaşlar kimse bişey demicek mi |
Cevap: ne dersiniz.. Dış cephe derken binanın dışını mı kasdettiniz acabaa :) |
Cevap: ne dersiniz.. bütünü turkuaz mavisi balkon önleri ayçiçeği sarısı renkleri internetten bulup şöle bi düşün derim girlhahahadi kolay gelsingirlhaha |
Cevap: ne dersiniz.. Alıntı:
Alıntı:
teşekkürler.. başka fikir vermek isteyen ....?çokm zamanım yok arkadaşlar..yardımcı olurmusunuz |
Cevap: ne dersiniz.. Tek renk lila benim hayalimdeki ev sevincli müstakil olucak, bahçesi de olucakk ::) Tamam sustumm :D |
Cevap: ne dersiniz.. Alıntı:
canım benim allah gönlüne göre versin..ben de lilayı çok severim.ama tek lila güzel durur mu acaba..ek bi renkle falan canlandırılabilir mi.. |
Cevap: ne dersiniz.. bir saate kadar bi renk belirlememiz lazım..hadi arkadaşlar...lütfennnn...çok zor değil fikrinizi söliceksiniz bu kadar |
Cevap: ne dersiniz.. Koyukahverengi yanına açıkk yavru ağzıı ::) |
Cevap: ne dersiniz.. maviinci,cymbella.çok teşekkrler canım ilginize duyarlılığınıza...dediğiniz renkleri sölicem babama canım çok saolun.. o kadar kişi okumuş ama kimse yazmak istemedi heralde..nese bugün tersimden kalktım zaten..konuşmasam ii olcak.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:31 PM. |