ben küçükken ki bu küçüklük epey uzun sürdü hala da sürüyor gibi yani tam büyümedim ben dusun
neyse üniversite yıllarım dahil olmak üzere, kapıyı kilitleyip evden çıktıktan sonra geri dönüp kapıyı kontrol ederdim, kapinin kilitli olduğu görür gider / gitmeye çalışır iki üç adım sonra yine geri dönüp bi dah akontrol ederdim. sonra bu da yetmez kapıyı anahtarla açar içeriye bir göz atar acaba açık lamba. tv, musulku, ocak vs var mı diye içeriyi kontrol eder yine çıkardım, sonra yine geri dönüp acaba kapıyı kilitledim mi diye yine kontrol edirdim. bu böyle devam eder dururdu. geceleri ise yatmadan önce tüm kapıları, muslukları, fırın düğmelerini, lambaları kontrol eder, tekrar tekrar yataktan kalkıp bakardım. hatta bazen çoğu zaman özellikle de bayka bir evde isem daha fena olurdum. böyle zamanlarda bi de tuvalet sorunum olurdu. 60 lık prostatlı adamlar gibi herseferinde de tuvalete giderdim. bu yüzden özellikle misafir olarak biryerlere gitmek hiç istemezdim. kendimi gece yarıları evin içinde hırsız gibi dolaşırken düşünmek istemez, kendime engel olabilmek için işkence çekerdim.
bu benim için işkence iken özellikle fırn kontrolü musluk kontrolü gibi seyler bazen evde takdirle bile karşılanırdı
Allahım bu durumda ben nasıl askerlik yapacağım bile derdim. sonra bi gün bi sabah programinda obsesif kon..bozukluk diye birşey duydum. iste beni anlatıyordu sanki. bu programdan sonra üniversitenin medikosunda psikolojik danışmanlık almaya başladım. kendimi bu işin çok saçma olduğuna, gerekli olmadığına hayatımı zehir ettiğine inandırdım ve kurtuldum.
bi arada boynumda sürekli bir enerji tıkanması gibi birşey hisseder, sol elimin işaret parmağını sol kulağımdan 4 parmak kadar ileride boynumda belirlediğim bir noktaya koyup hafifçe boynumu kıtlatırdım. aslında kıtlama bile değil. dışardan bir ses duyulmuyo ben sadece iki omurun birbirinin üstünde kayışını duyuyorum gibi birşey. tikli insanlar gibiydim o aralar. röntgen çektirdim bişey varmı diye fiziksel hiç bişey yok, psikolojik olabilir dediler. sonra onu da yendim. gerçekten neler başarmışım şimdi yazdıkça fark ediyorum.