13-06-2008, 07:21 PM
|
#9 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: _The Secret_ Hayal panosu işe yaradı mı? Alıntı: burcu-tkn Nickli Üyeden Alıntı
aklımda pamuğun sözleri kalmıs o kendisini labratuarda önlükle falan hayal ettğini yazınca karıştırmışım pardon... | heheue evet canımcım o benim ,olsun yeter ki hepimizin istekleri bizi bulsun ,düzeltiyorum hemen ,hayal ablanın da dediği gibi (onun meditasyonunu çok seviyorum ve sözleri dinleye dinleye çok aklıma yer etti:)
" zaten enerjisine sahip olduğumuz varlığın maddesi ile buluşmak " super
aklıma lost dizisi geliyor bazen buçekim yasasını mantığıma oturtmak ve isteklerimin çoşkusunu daha konsantre olarak yaşamak için; zamanda yolculuk kavramı aslında zamanın 4. boyut olduğunu(hani matematik uzay geometride yer belirten koordinatlar vardır: x ; y ;z (3 adet ) bilim adamları (özellikle einstein) hep araştırmış ve ispatlamaya çalışmıştır..örneğin zamanda geri veya ileri gitmek konumumuzu değiştirir aslında her ne kadar aynı yerde otursak,bulunsak da ...daha kolay anlamak için,uzayda örneğin sadece çok ama çok küçük ışıklarını görebildiğimiz o yıldızların ışıkları bize milyonlarca yıl sonra ancak ulaşabiliyor..aramızda o kadar mesafe var ki..şimdi bu cümlede geri mantıkla gidelim;bize ulaşan o küçük yıldızların ışıkları onların aslında milyonlarca yıl önce yaydıkları ışıklar ! ne heyecanlı değil mi analiz edince aslında biz onların şu an itibariyle yaydıkları ışıkları göremiyoruz ,bunu da ancak bizden milyonlarca yıl sonra dünyamızdan uzaya bakanlar görecek
O yüzden ben düşünüyorum ki ,bizim şu an imgelediğimiz ve "aslında sahip olduğumuz" işimiz/paramız/arabamız/eşimiz bize gelecekten enerjilerini ışıklarını gönderiyorlar.bunu bir an için hissedin,düşünün,ne kadar heyecan verici değil mi? biz onların enerjileriyle ışıklarıyla buluştuk,şimdi maddesel olarak buluşmamız an meselesi.Bu da olacak ,zaten enerjisine sahip olduğumuz bir öz ,maddesi ile buluşmak için bize gelecek ay içimden geldi yazmak arkadaşlar
şimdi o günü güzelce,sabırla bekleyelim,sakın vazgecmeyelim,birbirimize destek olalım
Herkese sevgilerimi gönderiyorum
__________________ Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.
Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui -- |
| |