17-02-2009, 11:22 PM
|
#2 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 2,608
515 Mesajinıza toplam 3,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Alıntı: bdbu Nickli Üyeden Alıntı
bu telkinleri dinlerken ben hala ne umamız gerektiğini telkinleri bütün akşam dinleyince daha pozitif daha mutlu daha kendine güvenen bireylermi olucaz yoksa bu telkinler bizim birşeyler yapmaya başlamamız için bi araçmı tam olarak bana ne kattığını çözebilmiş değilim ben çok uzun süre dinledim suçluluk dugusu ve kendine güven telkinini , belli bir süre sonra kesinlikle etki etmedi diyebilirim .Belki 4-5 ay boyunca herakşam dinledim diyebilirim ilk zaman gerçekten bi değişim oluyo hissedilebilio baş ağrısı ,dik yürüme gibi görlebilir değişiklerle kendine daha fazla güven daha sonra herşey aynı gibi , yada ben farketmiyorum ama bilmiorum.
Beb bell bi süre sonra çok sıkılarak bıraktım şimdi gene dinliyorum ve gene bazı değişiklikler var korkunç başım ağrıdı ilk gün dinlediğimde messela
Size sormam gereken ne beklemeliyim telkinlerden ??? ve ekstra olarak ne gibi yöntemler uygulamalıyım telkinlerin dışında | merhaba bdbu.. telkinlerden ne beklediğiniz ne almak istediğinize bağlıdır diye düşünüyorum. mesela kişisel gelişim için dinliyorsanız bu amaca hizmet eder, ama mesela depresyon gibi bir sorununuz varsa da iyileşme sürecinize yardım eder..
telkinleri söylendiği şekilde dinlediğinizde ( günde 7-8 saat ve ego ve suçlulukla başlamak gibi) ve değişim sürecine katkı sağladığınızda vazgeçmedğinizde etki görmemeniz imkansız.. telkinler etki etmiyor gibi bir düşünce kalıbı ile başlarsanız tabiki etkilerini minimum düzeyde hissedersiniz.. madem yeniden dinlemeye başladınız, yani yeniden denemek istyorsunuz.. o zaman denildiği şekilde dinleyin ve kendiniz de sırarcı olun. yani sadece telkin dinlemek yerine siz de bişeyler yapın.. mesela forumdaki yazıları okuyarak başlayabilirsiniz, çünkü motivasyonunuzu artıracaktır..
bunlar benim görüşlerim tabi..umarım size yardımcı olabilecek fikirler vermişimdir.. sevgilerle..
__________________ ..neden diye sorma ne olur,cevabını sen bul ve kendine sakla..çünkü bu yolda öyle hakikatler var ki bu yollarda anlatırken bile sır kalmalı.. |
| |