![]() |
Telkin müzikleri konusunda. Telkin müziklerini çeşitli yapmışsınız bu çok güzel.Ama çeşitlerin hiç birisi bana pek uymuyor bu yüzden çalışırken dinleyemiyorum.sadece geceleri uyurken su sesini dinleyerek telkinleri alabiliyorum.Aslında çalışırkende dinlemeye çalıştım fakat genel çevre de duyduğundan ve arkadaşlarında tarzına pek uyum sağlamadığı için olmadı. telkinleri pop,tekno ,rap v.b müzik tarzlarına da uydursanız mükemmel olur. Telif hakkı diyorsanız bilemiyorum aslında sadece telkinlerin olduğu sessiz mp3ler olsa o zaman 2 müzik açarak birisi müziksiz telkin diğeride dinlemek istediğimiz müzik olarak ne güzel olur. Olabilir mi bu şekilde acaba yani müziksiz sadece telkinin olduğu sessiz mp3ler şeklinde ?idea3 |
merhaba Attilax telif hakkından dolayı çok çeşitli müzik kullanılamıyor ama her zevke hitap etmek güç olsa gerek y789 doğa versiyonları yanında başka müzik açabilirsiniz çok rahatsız edeceğini sanmıyorum.. ben öyle yapıyorum kimse de farkına varmıyor.. |
New age,klasik,sanat,ney ve doğa inanın müzikler hoş ama gel görki iş yerinde gitmez. burada çalan müzikler genelde rap,yabancı müzikler pop tekno,v.s yani abes kaçıyor biraz telkin mp3 leri smil56 Telkinlerin üstüne bir müzik koymak şart mı ? illa gerekiyormu ? müziksiz direk telkinin olduğu sessiz mp3ler nasıl olur? Bu sayede tüm zevklere hitap etmiş olursunuz isteyen istediği müziği dinlerken hemde telkini açabilir. |
Arkadaşlar düşünce mükemmel ama bi cevap yazmadınız yaw??????????4897 |
Telkinlerin üstüne bir müzik koymak şart mı ? illa gerekiyormu ? müziksiz direk telkinin olduğu sessiz mp3ler nasıl olur? Bu sayede tüm zevklere hitap etmiş olursunuz isteyen istediği müziği dinlerken hemde telkini açabilir. Üstünde bir müzik olmayan sade telkin mümkünmü ? ???????????????????????????????????????????????? Gerçekten bunu merakettim?12389 |
Alıntı:
Ancak şöyle yapabilirsiniz.Pc de bir tarafta pop müzik diğer tarafta ise telkinlerin doğa versiyonu çalar.Böylece daha rahat dinleyebilirsiniz. |
Hımmm Eğer dikkat çekmezse mükemmel olur.hem gece hemde işte dinlerimki sanırım buda sonuçu hızlandırır teşekkür ederim. Yalnız bu müziksiz telkin neden olmuyor onu açıklarmısınız ? |
merhabalar.. subliminal mesaj bir objenin içine gömülü olan mesajdır.. eğer müzik olmassa telkinleri neyin içerisine gömeceğiz.. gömülü olmassa subliminal olmaz.. bu konuya ilişkin aşağıdaki linktede açıklamalarımız olmuştu.. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post307254 sevgiler.. actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:14 AM. |