![]() |
sinirlenmemek belki garip bir sorun ama hayatımı olumsuz yönde etkilediği için soruyorum. öncelikle yeni üye oldum ve henüz hiç telkin dinlemedim. hayatımda yaşadığım problem çoğu zaman sinirlenmem gereken zamanlarda bile sinirlenememek. bazen çok nadir sinirlensem bile karşımdakine bunu belli edememem. bu benim hayatımda büyük bir problem olarak bulunmakta. sorum şu ki: bu problemin çözümü için yani öfke duygumu daha fazla açığa vurabilmem için herhangi bir tellkin programı bulabilir miyim? |
Cevap: sinirlenmemek gercekten garipmiss :):) bende sinirime hakim olabilmek icin uzun zamandir didiniyorum sonunda netice alabildigim icin mutluluk duyuyordum:) acaba kendinize guveniniz mi eksikte siniriinizden ote duygularinizi aciga vuramiyosunuz?bence bu telkin yararli olabilir.. Kendine guvenle baslayin derim nacizhane... |
Cevap: sinirlenmemek teşekkür ederim öneriniz için. ego ve suçlulukla başlayacağım daha sonrasını görücez artık. çünkü sanırım bu konuyla ilgili doğrudan bir telkin sistemi yok. |
Cevap: sinirlenmemek Alıntı:
KEsinlikle kendine güven eksikliği çok nadir olarak yaşadığımdan söylüyorum... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:47 PM. |