Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Telkin Harici Sorularınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkin-harici-sorulariniz/)
-   -   kıskançlık (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkin-harici-sorulariniz/615359-kiskanclik.html)

bilgendilo 10-09-2010 10:50 AM

kıskançlık

Merhaba Sevgili Dostlar ;
Benim bi türlü yenemeyip, yenme konusunda kararlı, ısrarlı ve inançlı olduğum konulardan biri KISKANÇLIK y789
Eşimi herkesten herşeyden kıskanıyorum bu beni oldukça rahatsız etmekle berabar eşimi de bunaltıyor, bunu kendime bile itiraf etmeye korkuyorum.utananadam Ama sizinle paylaşırsam yeneceğime inanıyorum şu aralar eşimi kendisinden 15 yaş büyük , abla diyerek sevdiği, dul ve benim de önceden patronum olan eşimin patronundan kıskanıyorum. sad456 Şu an iş arkadaşlarıyla beraber 3 günlüğüne tatile gittiler ben çalıştığım için gidemedim zaten o ortamda olmak da istemezdim.Ama bu beni kahrediyor. agl34 Benim yersiz kıskançlıklarım yüzünden evliliğimiz fazlasıyla yıpranıyor emb23LÜTFEN YARDIM EDİN BANA tender45bunu nasıl yenebilirim nasıl..!4897
şimdiden teşekkür ediyorum yardımlarınız için dostlarım iyi ki varsınız O0

selo2951986 10-09-2010 10:57 AM

Cevap: kıskançlık

kıskançlık konusunda benimde sorunlarım vardı.telkinler sayesinde güzel bir iç sesim oldu ve o kafamın içindeki şüphe düşünceleri uçup gitti.artık hem kendime hemde sevdiğime daha çok güveniyorum.ne de olsa kendimize güvendiğimiz ölçüde insanlara güveniyoruz.telkinlerin size çok faydası olacağını düşünüyorum.

bilgendilo 10-09-2010 12:01 PM

çok teşekkür ediyorum selo ben işyerinden giriyorum nete burda da program indirip yüklemek vs. kısıtlı olduğu için mp3 leri indirip dinliyemiyorum internet kafeye gitmem gerekiyor sanırım izin günümde 3 aylık kızımı bırakıp çıkamıyorum artık bi fırsat bulmaya çalışırım napalımyrl78
sevgiler ttli3

secily 10-09-2010 12:38 PM

bu konuda benimde başım dertte malesef sad456 ve askerde olan sevdiğim insanı birde ben bunaltıyorum.. aylarca resmen bana katlandı.ve o kadar uç bi insan ki hiç sıkıya gelemez ama bana tahammül etmek zorunda kaldı sevdiği için..
son olayım daha 3 gün önce yaşandı ve yine ne kadar aptalca davrandığımı gördükçe hem kendime sinir oluyorum hem de onu üzdüğüm, sıkıntıya soktuğum için üzülüyorum ve kızıyorum..
nerden başlamalı ne yapmalı bilmiyorum açıkçası.. bu siteyede dün üye oldum tesadüfen superxy çok mutluyum bunun için.
önerilere uymak istediğim için suçluluk duyguları ve egoyla ilgili telkinleri dinliyorum ama yeni başladım acaba ne kadar sürede düzelebilirim dusun2
en kısa zamanda 'normalleşmek' istiyorum bu konuda.. tavsiyelerinizi dinlemek isterim..

bilgendilo 19-09-2010 10:22 AM

ve işte kaçınılmaz son bu kadar kıskanıp sakınırsam olacağa budur sonuç ne mi oldu önceden sade şimarık bi kıskançlıkken şimdi büyüdü ve yerini koca bi ŞÜPHEye bıraktı ve şüphelendikçe de şüphelenme sebeplerim günden güne artıyor malum çekim yasası çalışıyor ayrıca da selonun tavsiyesi üzerine telkinleri bi yolunu bulup dinlemeye başladım müthiş bir değişiklik başladı ben de fekat kıskançlığımı yenme mücadelesine devam...bisiklet

selo2951986 19-09-2010 02:15 PM

dinlemeye sabırla devam edin ve aklınıza şüpheyle ilgili düşünceler geldiğinde her seferinde kendinize bunu sizin ürettiğinizi hatırlatın kendinize ve dışa vurmamaya çalışın çünkü düşünce davranışa döndüğünde kalıcı olamaya başlıyo.sizi çok iyi anlıyorum ben bu duyguyla 3.5 yıl mücadele ettim ama telkinler 3 haftada her şeyi yoluna soktu çünkü kendime güvenim geldi ve bu sayede sevdiğimede güvenim arttı.lütfen yanlış anlamayın bunu tıp öğrencisi olarak söylüyorum hamile ve yeni doğum yapmış bayanların eşlerini kıskanmaları çok görülen bir olay,sanırım iç güdüsel oluyor. ayrıca kendinizi rahatlatma amaçlı eşinizi kızınızı severken izleyin ve o mutluluğa sizde katılın. inanın bana şüphe kadar yıkıcı bir duygu yok.

bilgendilo 20-09-2010 09:10 AM

Alıntı:

selo2951986 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 769131)
dinlemeye sabırla devam edin ve aklınıza şüpheyle ilgili düşünceler geldiğinde her seferinde kendinize bunu sizin ürettiğinizi hatırlatın kendinize ve dışa vurmamaya çalışın çünkü düşünce davranışa döndüğünde kalıcı olamaya başlıyo.sizi çok iyi anlıyorum ben bu duyguyla 3.5 yıl mücadele ettim ama telkinler 3 haftada her şeyi yoluna soktu çünkü kendime güvenim geldi ve bu sayede sevdiğimede güvenim arttı.lütfen yanlış anlamayın bunu tıp öğrencisi olarak söylüyorum hamile ve yeni doğum yapmış bayanların eşlerini kıskanmaları çok görülen bir olay,sanırım iç güdüsel oluyor. ayrıca kendinizi rahatlatma amaçlı eşinizi kızınızı severken izleyin ve o mutluluğa sizde katılın. inanın bana şüphe kadar yıkıcı bir duygu yok.

çok çok teşekkürler ediyorum sevgili selo ilgin için mesajın beni baya rahatlattı senin sayende telkin dinliyorum ve dediğim gibi bambaşka bir ben varmış onu keşfettim bu beni çok seviyorum oooy kendimim benim y789 sabırla dinlemeye devam edicem zaten o kadar alıştım ve de o kadar iyi geliyo ki telkin dinlemek bunu severek yapmıya devam ediyorum, senin sayende hayatım değişti iyi ki varsınO0

funda0903 20-09-2010 03:41 PM

Arkadaşlar kıskançlık için hangi telkinleri dinliyorsunuz acil benimde ihtiyacım var....

selo2951986 20-09-2010 08:08 PM

sevgili bilgendilo senin adına gerçekten çok sevindim:)) mesajın diğerlerine göre çok olumlu çok ilerleme göstermişsin:) aynı sabrı dalganlanma dönemindede gösterirsen eğer kazanan sen olacaksın. ne olur vazgeçme mutlu bir hayat seni bekliyor:)))

sevgili funda telkinleri dinlemeye önce suçluluk ve egoyla başlıyoruz.bendeki kıskançlık ve şüphe duygularının büyük kısmını yok eden telkinler bunlar.tabi kendine güven telkinide çok önemli zamanı gelince onu da ekle.kendini daha iyi tanımaya başladığında düşüncelerinde daha olumlu olmaya başlar.arada aynaya bakmayı ihmal etme gözlerine ve alnındaki çizgilere dikkat et nasıl değiştiğini sende görebilirsin.

funda0903 21-09-2010 09:12 AM

çok teşekkürler selo suçluluk ve egoyu dinliyorum kendine güveni de ekleyeceğim sevgiyle kal....

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:34 AM.