![]() |
Bilgi alabilir miyim? Arkadaşlar merhaba,affetme meditasyonu yapmak istiyorum fakat öncelikle 2-3 hafta topraklama çalışması yapıp,bu süre içinde 3 günde bir de çakra açma yöntemlerinden birini uygulasam,en son affetme meditasyonuna geçsem nasıl olur sizce?Bu arada telkinleri de dinliyorum.Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim...sapkal89 |
Cevap: Bilgi alabilir miyim? Sesimi duyan yok mu?dusun2 Yok yok acileeen enerji yüklemesi yapmam lazım,sesim bile çıkmıyoocat56 |
Cevap: Bilgi alabilir miyim? Ben affetme olumlamarını yapmıştım; işe yaradı.. Ama sen meditasyon diyorsun bence oda topraklama, çakra çalışması yapmadan yapılabilir.. Benim şahsi fikrim tabi; dha bilgili arkadaşlar yorumlarını yazarsa dha güzel olacaktır... :) |
Cevap: Bilgi alabilir miyim? Teşekkür ederim fikirleriniz için.Çakra çalışması da yapmam lazım,acaba önce çakralarımı açıp sonra meditasyon mu yapsamdusun2?Söylediğiniz gibi onda da bi şekilde arınıyoruz zaten negatifliklerden.Ay karıştım ben iyicewave44Sonra fazla yülenip delirmeyeyim de enerjidengirlhahagirlhahagirlhaha |
Cevap: Bilgi alabilir miyim? çekirdek inançlarımızı bulmak ve yoke etmek birinci vazifemiz olmalı bence..tekrarlayan şaylerden çıkarılıyor ben henüz ulaşamadım ama ulaştığımda çok işe yarayacağına eminim. |
Cevap: Bilgi alabilir miyim? Aslında meditasyondan önce çakra çalışması yapmak mantıklı geliyor.. Bence olabilir... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:02 PM. |