![]() |
Endişe,birşeyleri kaybetme korkusu! Son iki aydır birilerini birşeyleri kaybetme korkusu yaşıyorum. endişe duydukça çıldırmak üzere oluyorum. 8 gündür kendine güven telkinlerini dinliyorum fakat olumlu düşünmek yerine dahada olumsuz düşünmeye başladım. ters tepki yaptı sanırım neutrali5 ne yapmam gerekiyor? endişelendikçe ve düşündükçe hem ben kendimi kaybedip bayılıyorum hemde etrafımdaki insanlar daha çok uzaklaşıyor benden. kendimden nefret etmeye başladım ya :( lütfen yardım edin.. |
Cevap: Endişe,birşeyleri kaybetme korkusu! Merhabalar, ttli3 Bu tür dalgalanmalar geçicidir. Siz üzerine fazla düşmediğiniz müddetçe... Suçluluk telkinini dinliyorsanız eğer listenizden çıkarabilirsiniz. Çok sevdiğim ve içinde bulunduğunuz durum için çok uygun olduğunu düşündüğüm bir sözü paylaşayım sizinle. "Beyin çok güçlü, ilginç bir çarpan. İçine ne atarsak; onu dallandırıp budaklandırır. Defalarca kez büyüterek, bize geri verir. İçine küçük bir çöp attığımızda emin olabiliriz ki, az sonra, dünyanın en büyük çöplüğü bizim olacak. Bazen temizlemeye çalışırız bu çöplüğü... Ne yazık ki çoğu zaman başaramayız. Bir çöp tanesi dahi girse, beyin çarpmaya başlamadan, çöpü boşaltmaktır çözüm... Her çöp bir endişemizdir. Endişeleri temizlemenin yoluysa hayra yormak..." Sevgilerimle. actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:26 AM. |