Biraz saçma oldu başlık, benim isteğim isme özel cd yaptırmak istiyorum ama soyismimi veremk istemiyorum. Tamam isim verilirde soyismi vermek istemiyorum.
siparişte farklı soyisisim kullanırım diye düşündüm ama ödeme yaparken muhakkak kayıtlara geçecektir asıl soyisim.
Diyeceksiniz ki niye bu kadar istemiyorsun soyismini vermeyi... Utanıyorum
Yani alacağım cd normal bir şey olsa utanmamda... Şu internetteki pis filmlere karşı zafım var, onun telkini varmış onu alacağım ama tek derdim soyismimin gözükmesi... Kendi başıma en fazlaa 2 ay dayanabildim izlemeden, bir yerde destekte lazım bence. Yani yazarken bile utanıyorum inanın insan nasıl böyle şeyler izlemeye bağımlı olur yahu....
Utanıyorum kendimden, az buçukta dinime bağlı sayılırım çok şükür ama bu iş beni iyice çıkmaza soktu.
Almazsam bile kendim deneyeceğim yine (oruç filan tutuyorum iyi geliyor) ama yine burdakilere bir danışayım dedim, nasıl alabilirim bu cd yi soyismimi vermeden? Kredi kartı ile olmaz, havale ile yine isim soyisim gidiyor...?
Puan ile cd işi varmış ama oda aktif değil heralde.
Başka bir şey olsa önemli değil der alırımda ne biliyim bu durum açığa çıkar diye utanıyor insan.