![]() |
Doç Dr Eşref Müezzinoğlu'nun Yeni Kitabı Daha önce bahsetmiştim burada çevirisi yapılan scriptlerin ismime bir teşekkür mesajı ile birlikte hipnoz ile ilgili doktor ve psikologlar'ın üye olduğu 1000 kişilik bir mail grubunda yayınlandığını. Scriptlerimiz yararlı görülüp Bilinçli Hipnoz Derneği Başkanı Doç Dr Eşref Müezzinoğlu'nun kitabında ismim verilerek yayınlanacaktı. Bu gün yeni çıkan kitabın ilanını gazetede gördüm.En yakın zamanda almayı düşünüyorum. Benim içinde burada ki scriptlerin böyle bir derneğin başkanı tarafından faydalı olduğunun ifade edilip böyle bir kitapta yayınlanmasının düşünülmesi oldukça sevindirici olmuştur. |
Ynt: Doç Dr Eşref Müezzinoğlu'nun Yeni Kitabı tebrikler abi devamını dilerimmm smileydance |
Ynt: Doç Dr Eşref Müezzinoğlu'nun Yeni Kitabı Daha önceden scriptlerimizin bu konularda ki en yetkin isim olan Doçent Doktor Eşref Müezzinoğlu'nun kitabında yayınlanacağını belirtmiştim.Söz konusu kitabı aldım toplam 25 sayfa 295 ile 320.sayfalar arası olan bölümün tamamında bizim telkinlerimiz var.İlk sayfanın alt kısmında ise benim ismim geçiyor. Özellikle metinlerimizin çevirilerimizin Bilinçli Hipnoz Derneği Başkanı tarafından faydalı bulunup yayınlanması sevindirici olmuştur. Kitabın ismi Bilinçli Hipnoz Beş Duyunun Ötesi'dir... http://static.ideefixe.com/images/270/270927_2.jpg pc05 |
Ynt: Doç Dr Eşref Müezzinoğlu'nun Yeni Kitabı atakan kutlarım 25889 alk78 kiss3 |
Ynt: Doç Dr Eşref Müezzinoğlu'nun Yeni Kitabı Bilinçli hipnozu da denemiş biri olarak, her ne kadar sonuç alamamış olsam da:) çalışmalarınız böyle bilimsel bir çerçeveye girdiği için çok memnun oldum... |
Ynt: Doç Dr Eşref Müezzinoğlu'nun Yeni Kitabı Tebrikler Atakan abi. alalım kitabı okuyalım o zaman :) |
Ynt: Doç Dr Eşref Müezzinoğlu'nun Yeni Kitabı blissy blissy blissy tebrikler 25889 tebrikler 25889 atakan bey... 25889 nasıl sevindim anlatamam..alıp okumam gerek mutlaka super |
Ynt: Doç Dr Eşref Müezzinoğlu'nun Yeni Kitabı aaa tebrikler hemen bir adet edineceğim.. kiss3 sizinle gurur duydum yahu.. 25889 |
Ynt: Doç Dr Eşref Müezzinoğlu'nun Yeni Kitabı Teşekküler Atakan devamını diliyorum |
Ynt: Doç Dr Eşref Müezzinoğlu'nun Yeni Kitabı tebrik ederim.en kısa zamanda kitabı almaya çalışacağım... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:04 PM. |