08-12-2011, 12:56 PM
|
#4 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 319
370 Mesajinıza toplam 892 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Telkinler Dengemi Bozdu Gibi Alıntı: Master50 Nickli Üyeden Alıntı
| Merhabalar; Ben de çekirdek inançıma istinaden telkinler dinliyorum ve tamamen senin yaşamış olduğun olumsuz gözüken herşeyi de yaşıyorum.Ama biliyorum ki ' diyeceksin nereden biliyorsun' daha önceki arkadaşlarında benzer şeyler yaşadığını biliyorum yani dinlediğin telkin eğer olumsuz düşünceleri kalıpları düzenlemek yönündeyse eğer bu tarz bilinçaltı dirençlerimi yada düzenlemeleri mi diyelim olabiliyorDiğeri de site yöneticilerinden bu konuda bilgi de almıştım.( zira biliçaltının özelliklerinden bir tanesi bu..)Ama sana tavsiyem , bu sıkıntılarının iyi birşey olduğunu ,bilinçaltının tepki vermeye başladığını ve yeniden yılların düşüncelerini düzenlemeye başladığını düşün,zira biliçaltına yüklenen düşünceler olumlu veya olumsuz bir değişiklik oluşturmaya başlandığında bilinçaltı korumak adına tepkiler vermeye başlar,genelde eskiye ısrar etme diyelim ,tepkiler verir ama bir süre sonra kabullenir ve değişim gerçekleşir.O sebeple yaşadığın sıkıntıları da olumlu birşeylerin başlaması olarak yaşarsan çok daha iyi sonuçlara daha hızla ilerlersin. Herşey gönlünce olacak inşallah YARADANIN izniyle... |
| |