13-06-2014, 03:50 PM
|
#3 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 741
66 Mesajinıza toplam 95 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: 5 gün oldu hiç bir olumlu gelişme yok, normal mi? Alıntı: westside Nickli Üyeden Alıntı
Sosyal fobiliyim, 5 gündür ego, güven, ve suçluluk telkinleri dinliyorum.
1 buçuk hafta önce dışarı çıkmıştım en son, bugün yine dışarı çıktım ve uzaylı gibi hissettim yani ne yürüyüşümde ne göz temaslarım da ne konuşmam da hiç bir değişiklik hissetmiyorum hala birileri beni gözetliyor gibi geliyor. Düşüncelerim ve ruh halimde kötü.
Bir de abartısız her gece olumsuz rüya görüyorum son 3 aydır, onlarda da bir düzelme yok.
Kafayı yiyeceğim. Biliyorum daha 5 gün çok az bi zaman ama normal mi hiç bir etki görmemem? |
ego+suçluluk+koruma kalkanı+zinde uyanma mp3'lerini, dinlemeye devam ediniz... (özellikle koruma kalkanı, sizi rahatsız eden düşünceleri, rahat atlatmanızı, zinde uyanma ise, rahat ve zinde uyanmanızı sağlar)
1 ay kadar sonrada, başkalarının düşünceleri ve kendine güveni eklersiniz..
etkisini hala göremiyorsanız, mp3'ün sesini birkaç kademe daha açabilirsiniz.. her insanın, ses algılama düzeyi aynı olmayabilir...
gece yatarken dinlerseniz, daha etkili olur.. (isterseniz, gündüzde bir süre dinleyebilirsiniz...)
sabırlı olunuz.../sağlıcakla kalınız.../sevgiler... |
| |