![]() |
SÖZLER YOK... başta cabalarınız için teşekkürler. bütün versyonlarını indirdim ve dinledim fakat sadece müzik var söz yok normalmi bu böylemi olması gerekiyor. dusun |
Ynt: SÖZLER YOK... Merhaba ssimurg; hismiley Öncelikle yanımıza hoşgeldin... vien1 Telkin müziklerinin ardına metinler sesli olarak kaydedilmiştir.Sesi çok açan kişilerden bazıları bu sesleri duyabiliyorlar. Bazı kişiler ise bu sesleri bir süre geçtikten kulakları alıştıktan sesleri iyice dinledikten sonra duyabiliyorlar. Subliminal kayıt olduğu için bilinçaltımızın duyacağı şekilde kaydedilmiştir, zaten önemli olan da bilinçaltımızın duymasıdır.. Sevgiler.. smiliyface |
Ynt: SÖZLER YOK... teşekkürler ben bangır bangır ses bekliyodum smiliyface art56art56 |
Ynt: SÖZLER YOK... arkadaşlar sözleri duyanlar ne dediklerini yazabilirmi merek ettiim ne dediklerini.. ben dinlemeye yeni başladım ve sadece müzik var :)) lütfen duyanlar bi kaç cümlesini yazarsa sevinirim... saygılar. |
Ynt: SÖZLER YOK... Alıntı:
|
Bilinç altı duyma hissinde farklılık gösterir insanların belirli duyabildikleri ve duyamadıkları frekanslar vardır. duyamadıkları frekansin bilinc altina etki etmesi nasil mumkun olabiliyor ? |
Sorduğunuz soruya oldukça fazla cevap verildi şimdiye kadar.''Rehber bölümünü incelemeden soru sormayınız'' başlığını incelerseniz sorunuza ve daha fazlasına yanıt bulabilirsiniz. Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri |
Cevap: SÖZLER YOK... Telkinleri duyabilmemizi sağLayan enazından merak amaçLı..bir program varmı???varsa hangisi yardımcı olursanız sevinirim |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:24 PM. |