![]() |
Ynt: Telkinleri Duyamiyorum Alıntı:
Diyelim ki telkinler sesli olarak duyuluyor ve sizde ne dinlediginizi duyuyorsunuz.Peki ya o sesli telkinlerin ardinda kisik baska telkinler varsa. Ayni anda bir mp3'e sınırsız sayıda kayıt yapabilirsiniz.Görüldüğü üzere şüphenin sınırı yok. Daha önce bu forumda bu tür sesli kayitlarin neden çok verimli olmadığı ile ilgili video'lu kayitlar ile cevap vermiştim...Bu linkten ulaşabilirsiniz. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...p?topic=1360.0 Saygı çerçevesinde olduğu sürece ve sadece varsayımlara dayanılan şüpheler gerçekmiş gibi sunulmadığı sürece elbette forumda bu konular tartisilabilir.. |
Ynt: Telkinleri Duyamiyorum süpersiniz hayalayaz. sizin bünye sanırım gelişmeye çok yatkın. gelişiminiz daim olsun. ben daha iyi şeyleri yapacağınıza da inanıyorum. ben yazıyorum çiziyorum gidiyorum geliyorum dinliyorum telkinler bizde pek işe yaramıyor galiba. gerçi bugün bir değişiklik oldu hayatımda. hayatımdeğişti beyin telkinleri sayesinde yürüyüşüm dikleşti. girdim bankaya aldım para çantasını. üstad telkinleriniz sayesinde yaptım herşeyi. hiç de böyle şeyleri bilmememe rağmen. nasıl olduysa. ağrısız sızısız. nerede teslim edeyim payınıza düşeni :) bir sonraki görev için telkin mesajını, görev yeri ve saatini bekliyorum. saygılar sunarım :) görev adamı korkunc. |
Ynt: Telkinleri Duyamiyorum s456 merhabalar öncelikle böylesıne dolu bır site hazırladgnz için sizlere tesekkurler.bu siteyı dun kesfettm bugun üye oldum.sız acıklamasını cok yapmssnz ama bn bır daha sormak istiyorum.bnde telkınlerı duyamıyorum,yada duymam gereken telkınlerın ne oldugunu bılmıyorum.benı bu konuda bılgılendirirsenz sewınırm..sımdıden tesekkurler... hismiley |
Ynt: Telkinleri Duyamiyorum Emine hoşgeldin actionsmile Telkinleri duyman gerekmiyo. İlk başta ego güçlendirici ve suçluluk telkinlerini dinliyosun; zevkine göre herhangi bi tarz müzik ya da doğa sesi tercih edebilirsin. Bu arada avatarın güzelmiş çalabilir miyim 44 |
Ynt: Telkinleri Duyamiyorum Tüm yeni üye olan arkadaşlara sesleniyorum bende sizin gibi ilk zamanlar telkinleri duyamıyordum ama şimdi.... |
Ynt: Telkinleri Duyamiyorum merhbalar.ben şimdi dinliyorum neyi çok sevdiğim,ney olarak yüklediğim ego güven güçlendiriciyi bide sanat müziği olarak yükledim dinledim çok sevdiğim müzik dalları olduğu için kendimi müziklere kaptırıyorum......ve telkinleride duymuyorum ama sizin açıklamalrınızdan bu önemini yitirdi.sorum şu dikkat ederek mi dinlemeliyim yoksa müziklere kendimi kaptırıyorum bununda etkisi olur mu? teşekkür ederim bütün aydınlattığınız konular için......bide şunuda eklemek istiyorumm çok yeniyim ve siteyi nasıl kullanacağımı bilmiyorum bu nedenle kısa kısa bişeylr yazdım.......sonra okudum kısa mesaj yazmamalıymış puan amaçlı ama bilinçli değildi:) bye |
Ynt: Telkinleri Duyamiyorum yaa ben özellikle klasikte ve neyde arka plandaki sesleri çok rahat duyuyorum. Çok rahat derken üst ilinçle anlamıyorumda ama duyuluyor yani :) |
Ynt: Telkinleri Duyamiyorum Merhaba, Ben bu kayıtları müzikli dinlemek istemiyorum benim gibi birçok arkadaşım vardır böyle.. Bunun için sadece ses kaydını dinleyemezmiyiz ? Böyle bir planınız varmı ? Daha etkili olmazmı ? |
Ynt: Telkinleri Duyamiyorum Alıntı:
Konu ile ilgili cevabi bu linkte bulabilirsiniz. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...p?topic=1360.0 |
Ynt: Telkinleri Duyamiyorum merhabalar benim sorunum ben telkinleri hiç duymuyorum yani sadece müzik var konuşma sesi yok nasıl olucak anlamadım yardımcı olursanız çok sevinicem:( |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:19 PM. |