25-11-2008, 01:28 PM
|
#65 (permalink)
|
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Telkinleri Duyamiyorum merhabalar exorminx ..
yanımıza hoşgeldin..
buradaki telkinler subliminal kayıt yöntemi ile hazırlanmıştır..
subliminal mesaj başka bir objenin içine gömülü olan bir işaret ya da mesajdır
ve normal insan algısı limitlerinin altında kalarak o anda farkedilmemek üzere tasarlanmıştır.
subliminal mesajlar insanın bilinçli dikkati tarafından farkedilemezler ancak bu mesajları
görsel ve işitsel olarak bilinçaltımız kaydeder..
dinlemiş olduğunuz müziklerin alt yapısında sitemizde içerikleri belirtilmiş olan telkinleri duymaktasınız..
yani siz sadece müzikleri dinlerken içlerinde kamufle olan telkinleride dinlemektesiniz..
yapılan bu farklı ve önemli çalışmaları anlayabilmek için bilinçaltı ve subliminal alanları biraz inceleyerek
elimizdeki değerli gücü farkındalıkla kullanmakta yarar vardır..
pek çoğumuz senin gibi bu şaşırtıcı güç karşısında şaşkınlığa uğramış..
ancak pek çok bilimsel alanda yapılmış çalışmaları inceledikçe imkansız olmadığının farkına varmışızdır..
yaşamlarımızda ki değişim ve gelişmelerde bunun kendimize ispatı olmuştur..
bu yöntem ve aynı sisteme dayanan farklı yöntemler dünyada kişisel gelişim ve daha pek çok alanda uzun yıllardır kullanılmaktadır..
ayrıca şu anda dünyada değişim için kullanılan en pratik yöntemlerdir..
telkinleri dinlerken özel bir çaba sarfetmene gerek yok.. kitap okurken müzik dinlerken tv seyrederken bırak bir köşede çalsınlar..
ne zamanını ne paranı harcayacağın bir durum söz konsuu değil ..
eğer ilerleyen haftalarda herhangi bir değişim gözlemiyorsan söyleyecek bir şeyim olamaz elbette..
yinede denemenin sana kazandıracakları olacağına inanıyorum..
çünkü genel olarak ruhsal ve içsel başarının yanında dil öğrenme .. boy uzatma gibi reel konularda da başarı oranının yüksekliği
göz önüne alındığında mutlaka ilerlemeler kaydedeceğin görüşündeyim..
buradaki telkinler ile veya farklı çalışmalarla en kısa sürede amaçladığın huzurlu başarılı hayatı yaşaman dileklerimle..
sevgiler
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. |
| |