Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Telkinleri Duyulmuyor Sadece Müzik mi Var (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinleri-duyulmuyor-sadece-muzik-mi-var/)
-   -   Ses seviyesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinleri-duyulmuyor-sadece-muzik-mi-var/617639-ses-seviyesi.html)

PassisimplePr 11-02-2011 01:49 AM

Ses seviyesi

Bir kaç yerde kısık sesle de dinleyebilirsiniz yazdığını gördüm.Geceleri falan sorun oluyor zaten.bir süre sonra da duydukça sıkılmaya başlıyorum.Bu kısıklığın derecesi ne kadar olabilir.Müzüiği çok hafif de olsa duyabiliyim ya da müziğin alçaldığı yerleri rahatlıkla duymalıyım vs.

ac_milan_ac 11-02-2011 02:12 AM

Cevap: Ses seviyesi

müziğin sesini duymanız yeterli diye biliyorum.

PassisimplePr 24-02-2011 07:51 PM

Peki kısık seste dinliyorum.kısık ses değil tam olarak kulaklığı son ses açıp yanıma koyuyorum o yüzden sesi az alıyorum .Ancek şöyle bir durum var müziğin sesinin alçaldığı yerler oluyor mesela duyamıyorum müziğin o kısımlarını,biraz fazla ayrıntı olabilir ama tam yapmak istiyorum işi.Sesin genelini duyabiliyorum rahat ama sesin alçaldığı kısımlarda duymakta güçlük çekiyorum.

f0x 25-03-2011 11:46 PM

Selam arkadaşlar konuyu hortlatıyorum. Çünkü arkadaş merak etmiş bende merak ettim merak eden başkalarıda vardır. Ayrıca bir soruda ben eklemek istiyorum.

Şimdi normal dinlerken sorun yok. Gece oldu ve sesi kısıyoruz..
Peki biz sesi kıstığımızda hoparlörden çıkan bütün sesler kısılmıyormu. Yani arkaplandaki duyamadığımız ses daha fazla kısılmıyormu ? Ya bilincimiz o kadar düşük frekanstaki sesleri ayırdedemiyorsa ?

Bu konulara işin ehli olanlar cevap verirse sevinirim.

Işıldayan Safir 26-03-2011 12:05 AM

Müziğin sesini az da olsa duyabilmeniz gerekiyor. Derecelendirmek zor. Gece sesi iyice kısmanızın nedeni sessizlikte seslerin çok daha fazla duyulmasından kaynaklanmıyor mu zaten? Bilinçaltınızı çok hafife alıyorsunuz heralde ama telkinleri alıyor o. O nedenle subliminal yöntemi bu kadar etkili.

Sevgiler. actionsmile

f0x 26-03-2011 12:19 AM

Alıntı:

Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 794348)
Müziğin sesini az da olsa duyabilmeniz gerekiyor. Derecelendirmek zor. Gece sesi iyice kısmanızın nedeni sessizlikte seslerin çok daha fazla duyulmasından kaynaklanmıyor mu zaten? Bilinçaltınızı çok hafife alıyorsunuz heralde ama telkinleri alıyor o. O nedenle subliminal yöntemi bu kadar etkili.

Sevgiler. actionsmile

Ben telkinin ne olduğunu dün öğrendim :) Bilinç altım hakkındada pek bilgiye sahip değilim. Sabahtan beri buralardayım araştırıyorum okuyorum.
Neler olup bittiğini ve bu sitede neler döndüğünü az çok anladım.

Tıkanmış bir soruya cevap istedim sadece.

Sadece merak ettim oyüzden sordum. Zaten yapabileceğime inandığım için buradayım. Tez zamanda öğrenirim kabiliyetim var ve inanıyorum.
Hafife almıyorum yani.

Saygılar :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:02 PM.