![]() |
Bu ne yaman çelişki Arkadaşlar, özellikle Atakan bey, diğer uzmanlar ve bilgili herkes görüşünü paylaşırsa sevinirim. sorum şu, alt beynimizde yada bilinçaltımızda oluşmuş bütün olumsuz kodlarımızı yeni olumlu kodlamalarla değiştirebilmek için bi dünya para, zaman ve emek harcamak zorunda kalabiliyoruz, uzman kişilerden yardım ve destek alıyoruz. Haftalarca, aylarca hatta ömür boyu bu konuda son derece hassas ve detaylara takıntılı bir sürü çabalarımız oluyor; (örn. telkinler nasıl dinlenmeli, telkinlerde sözler duyulmalımı, kısık seslemi yüksek seslemi, sabah mı yatarkenmi vs vs) Gelgelelim bilinçaltımızda olumsuz bir kodlama oluşması için hiçbir çaba sarfetmeden belki tamamen masumane fakat dikkatsizce kurulmuş bir cümle bile bir çuval inciri mahvetmeye yetebiliyor ve alt beyine adeta altın harflerle kazınıyor. (örn. bizde şasmı var? bana çıkmaz, garibanın tavuğu vs vs örnekleri çoğaltmak mümkün.) Ondan sonra uğraş dur silecem diyeidea3 evet arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum. |
Cevap: Bu ne yaman çelişki çok güzel bir konuya değinmişsiniz .ama kardeş dünyada sistem bu malesef güzel olanı yapmak zor yıkmak kolay yapacak birşey yok |
Cevap: Bu ne yaman çelişki Alıntı:
|
Cevap: Bu ne yaman çelişki ayrıca yerleşmiş inançlar için o sözlerin bir anlamı olmaz. Bilinçaltı buna güler geçer. Sen Sabancıya git de istersen buraya nasıl geldin sana bir kahramanlık hikayesi anlatır. Oysa o mevcut temeli yükseltendir. Bizse burada sağlam bir temel için emek veriyoruz arkadaşım. Belkide haklısın bu benim yorumum. Sevgimle |
Cevap: Bu ne yaman çelişki sevgi ile anlayis ile ozguvenle yetistirilen kisilerde bir cumleyle ufat tefek sorunlarla ozguven alt beyin tepetaklak olmaz,elestirinin anlayisin az azarin bol ortamda yetisenlerrin bu tip cd lere arayislara ihtiyaci olur ya da aileden ve yakin cevreden saglam bir kale insa edilir cocuklukda yada sonradan bu sekilde aral insan saglamligi ,bizim toplumumuz elestiri tenkit korku uzerine kurulu oldugu icin debresif mutsuz luk hakim birde inancin zayifligi eklendimi mis gibi. |
|
|
Cevap: Bu ne yaman çelişki Arkadaşlar, herbirine yüzde yüz katıldığım yorumlarınız için teşekkürlerimi iletiyorum. Bu yaşa ve bu siteyi denk getirene kadar hemen hemen herkesin ne şekilde olumsuz kodlamalara maruz kaldığını, psikolojik virüslerden olumsuz nasibini aldığını üç aşağı beş yukarı tahmin edebiliyorum. Aslında bu sorunun cevabı bana görede şu, çabuk hasta olunur-zor iyileşilir, çabuk kilo alınır-zor kilo verilir, çabuk yerle bir edilir-zor inşa edilir, kolay kalp kırılır-zor tamir edilir. Yorumlarda bir arkadaşın da dediği gibi sanırım güzel olan herşey zor elde edilir. (yoksa bu yorumda olumsuz bir kodlamanın ürünü mü? :) ) |
Cevap: Bu ne yaman çelişki fakat kolay kalp kırılır ve zor tamir edilir. Bu bir gerçek. |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:19 AM. |