Testler ve Anketler İlginç, Eğlendirici, Öğretici Test ve Anketler | ALDATILSANIZ ne yapardınız????? :SSerbest Kürsü ve Testler ve Anketler ALDATILSANIZ ne yapardınız????? :S Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Ayrıca ilk söylediğim şeye bir ekleme yapmak istiyorum aldatılan kişi tamam ama aldattığı kişiyi neden konuşmuyoruz o da aldatılan değil midir? O kişide değersiz demek ki gözünde. Aldatmak bir ego problemi olabilir o nedenle aldatan insan sorunun kaynağını sadece kendisinde ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Testler ve Anketler telkin cd indir izle İstanbul Testler ve Anketler nerededir kimdir Testler ve Anketler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Testler ve Anketler hipnoz Testler ve Anketler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Testler ve Anketler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Testler ve Anketler kuantum düşünce kitap haberi | |
|
16-01-2010, 02:47 PM
|
#21 (permalink)
| Administrators Zerynthia
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: ALDATILSANIZ ne yapardınız????? :S Ayrıca ilk söylediğim şeye bir ekleme yapmak istiyorum aldatılan kişi tamam ama aldattığı kişiyi neden konuşmuyoruz o da aldatılan değil midir? O kişide değersiz demek ki gözünde. Aldatmak bir ego problemi olabilir o nedenle aldatan insan sorunun kaynağını sadece kendisinde aramalı. Belki de güvende olmak için yalan söylemesi gerektiğine dürüst olmamaya insanlara karşı ikiyüzlü davranması gerektiğine inandırılmıştır. Bu da ilişkilerini bu yönde etkiliyor olabilir Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
16-01-2010, 06:07 PM
|
#22 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 4,989
489 Mesajinıza toplam 2,458 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: ALDATILSANIZ ne yapardınız????? :S döner arkama giderim. ilk zamanlarda çok acı çeksemde onu unutup geleceğime bakarım. sonuçta herkes kendi hatalarından sorumlu ve o hatalarının cezasını çeker. | Offline
| |
28-01-2010, 10:51 PM
|
#23 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 2
353 Mesajinıza toplam 1,516 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: ALDATILSANIZ ne yapardınız????? :S Aldatmak yerine aldatılmak terimi daha uygun. Erkeği fiziksel olarak çok çekici olmayan bir kadın bile kandırabilir. Çünkü erkeğin doğasında tüketmek, kadının doğasında ise üretmek vardır. Bir anlık keyif olarak bile algılayabilir. Ancak arkadaşlardan birisi yazmış. Evet kadının aldatması sevmesi ile orantılıdır, daha da tehlikelidir sanırım. Sevgili bayanları tenzih ederek, erkek yine bir kadınla aldatmıyor mu? Sorusunu sorma hakkımız doğduğuna inanıyorum. Kadınların neden evli erkekleri kurban seçtiklerine ise akıl erdiremiyorum. Arkadaşlar bayan arkadaşımız konuyu açtığı için daha çok bayanlara odaklı yazmaya çalıtım. Sevgili bayanlar, Hepimizin evliliği daim ve mutlu olsun. Ancak, erkeği tapulu malıymış gibi görerek, Ona hor hakir davranıp davranmadığınızı gerekli olanlar gözden geçirmeli. Her erkeğin tahammül boyutları birbirinden farklı oranlarda olsa da bir gün kuş yuvadan çok basit bir kadın ve nedenle uçabilir. Yanlarında saç baş karışık, giyimi özensiz, Kişisel bakımlarını ihmal edermişçesine davranmamanız onu aldatmaktan zaten alıkoyor. Unurtmadan tatlı dil, onun ailesini sevmeseniz bile yüzüne açık seçik söylemeniz etken unsurlardır. Selam ve sevgiler.
Bu da kendi kitabımdan bir armağan kişisel gelişim-PİRAMİTGENÇ •eşim beni sevmiyor : Serbest Kürsü | Offline
| |
28-01-2010, 10:58 PM
|
#24 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 19
41 Mesajinıza toplam 270 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: ALDATILSANIZ ne yapardınız????? :S Alıntı: muraturkom Nickli Üyeden Alıntı
Aldatmak yerine aldatılmak terimi daha uygun. Erkeği fiziksel olarak çok çekici olmayan bir kadın bile kandırabilir. Çünkü erkeğin doğasında tüketmek, kadının doğasında ise üretmek vardır. Bir anlık keyif olarak bile algılayabilir. Ancak arkadaşlardan birisi yazmış. Evet kadının aldatması sevmesi ile orantılıdır, daha da tehlikelidir sanırım. Sevgili bayanları tenzih ederek, erkek yine bir kadınla aldatmıyor mu? Sorusunu sorma hakkımız doğduğuna inanıyorum. Kadınların neden evli erkekleri kurban seçtiklerine ise akıl erdiremiyorum. Arkadaşlar bayan arkadaşımız konuyu açtığı için daha çok bayanlara odaklı yazmaya çalıtım. Sevgili bayanlar, Hepimizin evliliği daim ve mutlu olsun. Ancak, erkeği tapulu malıymış gibi görerek, Ona hor hakir davranıp davranmadığınızı gerekli olanlar gözden geçirmeli. Her erkeğin tahammül boyutları birbirinden farklı oranlarda olsa da bir gün kuş yuvadan çok basit bir kadın ve nedenle uçabilir. Yanlarında saç baş karışık, giyimi özensiz, Kişisel bakımlarını ihmal edermişçesine davranmamanız onu aldatmaktan zaten alıkoyor. Unurtmadan tatlı dil, onun ailesini sevmeseniz bile yüzüne açık seçik söylemeniz etken unsurlardır. Selam ve sevgiler.
Bu da kendi kitabımdan bir armağanhttp://piramitgenc.forumlari.net/serbest-kursu-f7/esim-beni-sevmiyor-t282.html?sid=5e61989c195f4247c7625efa09760c27 | sevgili muraturkom her erkek de aynı değil ki ama ya.mesela benim eşim öyle çok özenli olduğum her an ooo yine giymişiz,yine süslenmişiz falan diye manidar konuşur.çalıştığım için her gün kendime dikkat ediyorum,asla özensiz çıkmam ama erkeklerin de bahanesi çok kimi kıskanır kimi özensiz der aldatır napsak bilmem | Offline
| |
28-01-2010, 11:17 PM
|
#26 (permalink)
| Üsteğmen
353 Mesajinıza toplam 1,516 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: ALDATILSANIZ ne yapardınız????? :S Alıntı: armoni111 Nickli Üyeden Alıntı
sevgili muraturkom her erkek de aynı değil ki ama ya.mesela benim eşim öyle çok özenli olduğum her an ooo yine giymişiz,yine süslenmişiz falan diye manidar konuşur.çalıştığım için her gün kendime dikkat ediyorum,asla özensiz çıkmam ama erkeklerin de bahanesi çok kimi kıskanır kimi özensiz der aldatır napsak bilmem | Güzelgözlü armoni, eşine bunu söyletebilen kadınların sayısının çoğalmasını diliyorum. Bunu söyleten senin kendine verdiğin değerle orantılı. Eşine farklı biçimde bakımsız bir kaç kereliğine demnemek için farklı davransan ben ce tepkisni de belli edecektir. | Offline
| |
28-01-2010, 11:30 PM
|
#27 (permalink)
| Teğmen
41 Mesajinıza toplam 270 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: ALDATILSANIZ ne yapardınız????? :S Alıntı: muraturkom Nickli Üyeden Alıntı
Güzelgözlü armoni, eşine bunu söyletebilen kadınların sayısının çoğalmasını diliyorum. Bunu söyleten senin kendine verdiğin değerle orantılı. Eşine farklı biçimde bakımsız bir kaç kereliğine demnemek için farklı davransan ben ce tepkisni de belli edecektir. | hımmm bunu demesi iyi bir şey yani,bense deli oluyorum:)arada kendimi salınca bu halin çok doğal,zaten makyaj sana yakışmıyor falan diyor.tabi ben yutmuyorum bunu yok yok benim eşim çok kıskanç ben bunu biliyorum,hem kıskanç hem zor neyse bu konuyu açmak istemiyorum öteki başlığımda da yazmışsınız cevapladım.ben mutlu olduğum şekilde yapmaya çalışıyorum tartışmaya girmeden çoğunlukla susarak.
ama aldatılma konusunda bilmiyorum ne hissederim hiç yaşamadım ama ben bunu yol ayrımı gibi düşünür devam ettrimem ilişkimi,çünkü gerçek sevgiyi biliyorum,sevginin bitmesini de biliyorum,gerçekten severken insan aldatmıyor,ama bittiği zaman ne kadar dese de seviyorum kandırmasınlar kendilerini de bizi de.heyecan tatlı gelmiş demek ki,ben de artık o duyguyu hissetmiyor derim ve ayrılırım.çok şiddetli bir tepki belki 1 kere veririm sonra biter. | Offline
| |
28-01-2010, 11:47 PM
|
#28 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: ALDATILSANIZ ne yapardınız????? :S Armoni, bu adam çok zekiymiş, makyaşsızken doğalsın, makyajlıyken ne güzelsin. İyi ya işte seni çok seviyor demek ki. ben de artık o duyguyu hissetmiyor derim ve ayrılırım. Allah kimseyi bu sıkıntıya sokmasın. Ama bence de biter. Bu işin affetmesi olmaz. Ha bu arada biraz bencil bir yaklaşım olacak ama ,
KAdın aldatıldığını anladığı andan itibaren eşinin nelerden hoşlanıp hoşlanmadığı konusunda kendisini toparlayabilirse kurtarır. Ama çirkeflik, dedektiflik, farkettiğini belli etmek gibi davranışlara girerse hiç bir olulu sonuca ulaşamaz.
Çünkü erkek bir bahaneyle uzaklaşmıştır. Kadının olumsuz tutumu onu kendince haklılığını onaylamasına neden olur. işte ben de zaten bu çirkeflğinden uzaklaşmıştım, iyi de yapmışım demez mi? | Offline
| |
29-01-2010, 12:02 AM
|
#29 (permalink)
| Teğmen
Armoni, bu adam çok zekiymiş, makyaşsızken doğalsın, makyajlıyken ne güzelsin. İyi ya işte seni çok seviyor demek ki. ben de artık o duyguyu hissetmiyor derim ve ayrılırım. Allah kimseyi bu sıkıntıya sokmasın. Ama bence de biter. Bu işin affetmesi olmaz. Ha bu arada biraz bencil bir yaklaşım olacak ama , KAdın aldatıldığını anladığı andan itibaren eşinin nelerden hoşlanıp hoşlanmadığı konusunda kendisini toparlayabilirse kurtarır. Ama çirkeflik, dedektiflik, farkettiğini belli etmek gibi davranışlara girerse hiç bir olulu sonuca ulaşamaz. Çünkü erkek bir bahaneyle uzaklaşmıştır. Kadının olumsuz tutumu onu kendince haklılığını onaylamasına neden olur. işte ben de zaten bu çirkeflğinden uzaklaşmıştım, iyi de yapmışım demez mi? | bakın şimdi maviş cadı bana pes yani diyebilir ama ben daha da abartıp erkek keşke söylese derim aldattığını dürüstçe ama kaç kişi yapar bilmiyorum.inanın benim gözümde daha da büyür yine ayrılırım ama tepkim az olur.sanırım çoğu erkek ikili oynamayı tercih ediyor hem eşi hem başka bir flört.zaten bence bu durumda kadın çirkefleşmeden ayrılırsa erkek daha çok pişman olur yaptığına gibi geliyor şayet seviyorsa tabi.sevmiyorsa canına minnet ayrılmak.kendimi koyunca yani ben aldatsam ve erkek bana böyle davransa o kişi benim gözümde daha da büyürdü.ama benim yapım biraz normların üstünde yani bu konuda pek çok kadınla da erkekle de uzlaşmam zor olabilir.o yüzden yine tartışmaya girmemek adına fazla yorum yapmak istemiyorum.
sadece şunu biliyorum sıkı sıkıya birini tutmak daha çok kaybetmeye neden olur,kadın şartlarına göre de davranıyor burda maddi durum,çocuklar falan bir sürü etken var,takındıkları tutumlarda.o yüzden kimseyi yargılamıyorum.herkesin kendi tepkisi o an için verilmiş en doğru tepkidir diye düşünüp noktayı koyuyorum | Offline
| |
29-01-2010, 02:38 PM
|
#30 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 5,461
656 Mesajinıza toplam 4,071 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: ALDATILSANIZ ne yapardınız????? :S KIZLARA BİRAZ GARİP GELEBİLİR AMA BEN KONUYA FARKLI BAKIYORUM..
Bİ DEFA ALDATMADIM DİYEN ERKEK YALAN SÖYLER belkide böyle düşünmemin sebebi çevremde o kadar çok evli eşini aldatan erkek biliyorum ki inanamazsınız.. tabi karıları canciğer kankilerim oradn biliyorum.. ama kadın boşanamıyo tabi neden? erkek kendine bağlı değil bağımlı hale getirmiş eşini.. oyüzden kadın dul kalma, adım çıkar ,el alem ne der korkusuyla gereken kararı alamıyo ..
e işin birde boşanmak çözümmü? noktası var tabi..
yani durum cok karışık.. ama farklı bakıyorum dedim ya.. bazen erkeklere hak vermiyo değilim.. dır dır baskı kıskançlık krizleri erkeği bu duruma sürüklemiş olabilir.. çoğu vakada böyle sanırım.. ama bitirmek çözüm değil bence.. oturup çözüm bulmak önemli, uzlaşmak ve aradaki heyecenı tüketmmek lazım..
ve bir kadın olarakda diyorum ki..
kızlar kendinizi koyvermiyin beni alan almış nasılsa diye.. imrensin; sevgilinizin, eşinizin butün arkadasları, size sahip olduğu için eşinize imrenek baksın tüm erkekler.. sizde bunun tadını cıkarın..
böyleyken zaten aldatıyosa koca bi tekmeyi hakediyo demektir..
yani diyorumki keskin çizgilerle aldatılırsam tekmeyi basarım olmamalı. ben ne yaptım bu başıma geldi, nerde eksiklerim var.. bunlar bulunmalı.. elimizden geleni yapmalıyız bayanlar olarak...yok olmuyosa zaten tekme hazırda dursun
hoşçakalın...
__________________ Yıkıldığın heran Yokolmadığına Şükret Kalk aynalara Bak.. Yorulduun heran Kolay ölümdeN vazgeç Kalk gökYüzüne Bak.. yüreğine güneş koy, yüreğine bulut koy, yüreğine yıldız koy, yola devam!!... | Offline
| | | |