![]() |
ALDATILSANIZ ne yapardınız????? :S Sözüm bayanlara Aldatılsanız ne yapardınız? Baylarında yorumunu beklerim... sapkal89 Bir kadın neden aldatılır?.... hııı bu arada aldatılmadım sadece merak işteeee sevincli |
Ynt: ALDATILSANIZ ne yapardınız????? :S Kiminle aldatıldığıma göre değişir aslında. Eğer aldatıldığım kişi benden ileri düzeydeyse çok kıskanırdım ama pek bir şey yapmazdım herhalde. Ama benden aşağı düzeyde ise 'beni bununla mı aldattın' der suratına şaplağı yapıştırırdım. y789 |
Ynt: ALDATILSANIZ ne yapardınız????? :S Valla hiç böyle bi şey başıma gelmedi, en azından yakalamadım kimseyi. 4897 ama ilk başta incinirdim heralde. ağla döner arkamı giderdim, hiç bir yorum yapmadım, tek kelime söylemeden. bazen konuşmamak çok şey anlatır karşımızdakine. kendimi çok uzun zaman yıpratacağımı da zannetmiyorum. bunu şans olarak görürdüm. demekki haketmiyor beni hih33 kadının aldatması , erkeğe göre biraz daha zor. erkek daha kolay aldatabilir. erkeğin aldatması anlıktır muhtemelen, değilse bile istisnadadır o. asıl tehlikeli olan kadının aldatmasıdır. dl67 kadın aldatıyorsa sevdiği için aldatır ve herşey kafasında bitmiştir zaten. oooffff dunk56 çok karmaşık bir konu bu yaaa. düşünmek de aldatmakdır . bir bakış da aldatmakdır, daha ilerisi de aldatmak... belki de değil. beyin değil mi önemli olan. aklı bendeyse, ben önemliysem onun için, benden başkasına ayrıca verdiği bir değer, bir emek yoksa, ne yaparsa yapsın aldatmış olmaz, garip demi 44 |
Ynt: ALDATILSANIZ ne yapardınız????? :S Benim başıma geldi böyle bir olay ama ben görmedim gözlerimle ispiyonladılar ozaman lise birinci sınıftım yazlıktan biriyle berberdim oda üniversiteye gidiyordu ozamanlar, 4 ay gibi çıkmıştık, yaz tatili bitimindede herkes memleketlerine döndü haliyle okullar açıldı falan derken telefonla devam ediyordu,birgün ben aradım okul çıkışı cep telefonunu açmadı,daha sonra en yakın arkadaşını aradım sınavda olduğunu söyledi inandım tabi daha sonra bilmediğim bi numara aradı beni arayan kişide yazlıktan onun okulunda bir arkadaştı aynen şöyle dedi bana; x kişi şimdi şu cafede x kişiyle beraber çok samimiler cafeye el ele girdiler haberin olsun diye aradım,benden duyduğunu söyleme ilk önce inanamıyo insan, yakıştıramıyo,afallıyo,ne yapacağını bilemiyo,uzaksın elin kolun bağlı acayip bişeydi işte 4897 neyse ulaştım daha sonra kendisine doğruladı ağzıma ne geliyosa söyledim ben valla tutamadım kendimi oda susup dinledi 1 ay gibi acısını yaşadım sonra mecburen unuttum kötü bir olay Allah kimseye yaşatmasın olan kadına oluyo üzülüyo,yıpranıyo,güvenini kaybediyo üzerinden tam 7 sene geçti yinede yaşamak istemezdim böyle birşey,şimdi yaşasam daha kötü etki bırakır çünkü daha kendimi bilecek yaştayım o yaşta bile çok üzmüştü beni. Allah birdaha yaşatmasın,kimse yaşamasın.Ben yine tutamam kendimi ağzıma ne gelirse söylerim hatta daha ileride giderim herhalde 789569 |
Ynt: ALDATILSANIZ ne yapardınız????? :S öyle bir şey olsa görfdüğüm her yerde onu suçlar ve aşağılardım. |
Sadece onunla harcadığım zamana acırdım |
ya bu çok aşagılayıcı bi tavır ama verecegin tepki karşındakine olan sevgine baglı olarak degişir sanırım bi de aldatma tarzına baglı bi anlık yada uzun süreli olması felan... ama bence yalnızca bakmak olmalı verilecek tepki yalnızca gözlerinin içine bakmak sonra da çekip gitmek söylenecek sözün olmadıgı bi durumda konuşmak olmaz sanırım.. |
Cevap: ALDATILSANIZ ne yapardınız????? :S ben yakaladım . kötü bir pozisyonda değillerdi 2 kız 2 erkeklerdi. telefonlarını açmadı arkadaşlarına ulaştım benim yanıma gelmek için çıktığını sölediler. herşey çelişiyordu. arkadaşlarıyla ortak bi dükkanları wardı. ticareten açılmış bir dükkan değil. orada yakaladım.kızı bi güzel döwdüm o anki sinirle..kafasını dişledim sevgilim bni tutmaya çalışırken :) burnu fln kırılmış. ama o an gözüm hiç birşeyi görmedi. hepsi tıpış tıpış kaçtı ,sevgilim dışındaki insanlar. sinirden deliye döndüm ama ozaman ikimizde çocuktuk.ayrılmıştım ondan. ama barıştık. güven sorunu oluyo tabii ama üstünden 3 sene geçti . . belkide kaybedilice daha çok anlaşılıyordur insanın değeri.. şuan ikimizde çok mutluyuz çünkü .. ve artık ikimizde birbirimizden eminiz .. |
Cevap: ALDATILSANIZ ne yapardınız????? :S khkh56khkh56khkh56erkeğim ama yazmak geldi içimdenn blissy ben aldatılsamm. . Bi şampanya alırım, 2 sini yakalardım o biçimm bi halde, sonra şampanyayı üzerlerine patlatırdımm khkh56khkh56 böylece kutlama yapmış olurdukk khkh56khkh56 |
Cevap: ALDATILSANIZ ne yapardınız????? :S bende aldatıldım ama basmadım tabi kuzenimden duydum başka biriyle çkmaya başladığını ama sanırım bunu hakettim ben,2 hfta hiç görüşmedim yalnız kalmak istedim neden böle bişy yaptım blmiorm nse bi akşam arkdşlar dışarıya çağırdı 3 kız 7-8 erkek falndk. o aradı 'nerdesn' dedi bnde ne dicemi bilemedm sadece 'dışardaym' dedm 'nerdesin die tekrar söyledi' tabi biraz dha sert bişeklde, bnde sölemek zorunda kaldım ' tamm 5 dk ya ordayım dedi ve kapattı '. ben arkdşlardan ayrıldım yolun kenarında onu bekliodum snra geldi, boya küpüne düşmüş 2 kız ve 2 erkek vardı yanında arkdşlarındn ayrıldı yanıma geldi bende saf gbi arkdşlarınla gitmiomusun git onlarla ayıp olur hem ztn arkdşlar beni beklio dedm, o gitti bende arkdşlarımın yanına döndüm.5 dk geçti geçmedi yanımıza geldi dier 2 erkk arkdşyla selam verip gittiler. bu olaydan 2 hfta sonra başka biriyle çkmaya bşladğını duydum ona ulaşamadım o gün, ardkşna soordum o da bana dedi ki ' hiç ilgilenmedin onunla ' dedi :s nse en kötüsü de ayrıldıktan bikaç gün sonra knştğumuzda yeni çıktığı için bana dediği tek kelime 'o beni seviyor' olmasıydı =( daha da kötüsü çıktığı kız bu askerdeyken aldattı sevincli Ama ilkler unutulmuyor yaa ağla2 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:30 AM. |