![]() |
Abdullah Canıtez'den İstanbul'da Katılım Sertifikalı EFT Semineri Evet arkadaşlar 3 büyük ilde (İstanbul,İzmir,Ankara) Sevgili Abdullah Canıtez tanıtım seminerlerini gerçekleştirdi.Herkesin ilgi alanına,ihtiyacına göre farklı konular ufak çapta anlatıldı. Şimdi sıra işin özünü kavramaya geldi. 1.Nedir bu Eft,nasıl yapılır? 2.Deep Peat ne işe yarar? 3.Presicion(hedef belirleme) nedir? 4.NLP yi nasıl öğrenebilirim? diyenler için seminer düzenlemeyi düşünüyoruz. Seminerler gruplar halinde olacaktır.Eft öğrenmek isteyenler için 15 kişilik bir grup,Presicion öğrenmek için başka bir grup oluşturulacaktır. Size düşen sadece istediğiniz semineri buraya yazmak ve geleceğinizi belirtmektir.Gerekli katılım sağlandığında Keops arkadaşımızla bağlantıya geçilerek uygun zaman saptanacaktır. Sevgiler. --------------------------------------------------------- Yer:Taksim Hill Otel Saat:10:30 Eğitim:Eft,Deep Peat,Sedona Katılım ücreti yer+seminer:67.00 ytl Katılımcılara Aksiyon Eğitim Danışmanlık tarafından katılım sertifikası verilecektir. Katılımda bulunacak kişilerin özel mesajla belirteceğim hesap numarasına kapora yatırmaları gerekmektedir.Hesap numarası bana ulaşacağınız özel mesajla verilecektir. |
Ynt: Keops'tan İstanbul'da Katılım Sertifikalı EFT Semineri Süper bir fikir. EFT öğrenmek istiyorum ttli3 |
Ynt: Keops'tan İstanbul'da Katılım Sertifikalı EFT Semineri Merhaba, tümüne katılmak ıstıyorum selamlar |
Ynt: Keops'tan İstanbul'da Katılım Sertifikalı EFT Semineri Katilma imkani olan herkesi cooook kiskandim ,, bende katilmak istiyorummm, fakat ha diyede Turkiyeye gelemiyoruz iste agl34 umarim imkani olanlar, boyle degerli gunun kiymetini bilip katilirlar...biz bulamiyoruz buralarda, noolur siz degerini bilin sevgiler |
Ynt: Keops'tan İstanbul'da Katılım Sertifikalı EFT Semineri Arkadaşlar seminer hızlandırılmış kurs türünde olacak.2 bölüme ayırdık 1.Eft,deep peat ve sedona, 2.Nlp ve precision (hedef belirleme,sonuca ulaşma) Bu hızlandırılmış kursta seçtiğiniz bölümle ilgili seminer verilecektir.İlgili başlıklarla ilgili bölümler ayrıntılı olarak anlatılacaktır.Gruplar 15 kişiyle sınırlandırılmıştır.15 kişinin haricinde katılım olursa yeni bir grup oluşturulacaktır.Bu sebeple lütfen katılacaklar seçtikleri bölümle beraber mesajlarını yazsınlar. Seminer katılımı kişi başı 50.00 ytl olarak belirlenmiştir.(yer ücreti dahil değildir.Yer belirlendiğinde o da belirtilecektir.) Sevgiler. |
Ynt: Keops'tan İstanbul'da Katılım Sertifikalı EFT Semineri Seminer tarihi belirlendi mi acaba? Yoksa katılımcılar belirlendikten sonra mı belli olacak? |
Ynt: Keops'tan İstanbul'da Katılım Sertifikalı EFT Semineri Katılımcılara göre tarih belirlenecek yeni bir hayat'cım. |
Ynt: Keops'tan İstanbul'da Katılım Sertifikalı EFT Semineri ben ikisine de katılmak isterim. fakat birini seçmem gerekiyorsa: 1.Eft,deep peat ve sedona eğitimi almak isterim. çok heyecanlandım. şimdiden teşekkürler. smiliyface |
Ynt: Keops'tan İstanbul'da Katılım Sertifikalı EFT Semineri Arkadaşlar EFT öğrenmek isteyenlere Keopsun seminerine katılmalarını öneririm kendisi bu konuda gerçekten sonderece başarılı ve çok iyi bir eğitmen .Bence bu fırsatı kaçırmayın. |
Ynt: Keops'tan İstanbul'da Katılım Sertifikalı EFT Semineri ben nlp ye katılmak isterim:) smiliyface |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:38 AM. |