Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Testler ve Anketler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/testler-ve-anketler/)
-   -   Seçtiğiniz Renk Kişiliğinizi Yansıtıyor... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/testler-ve-anketler/372737-sectiginiz-renk-kisiliginizi-yansitiyor.html)

tugcem07 04-08-2009 01:45 PM

Seçtiğiniz Renk Kişiliğinizi Yansıtıyor...

Türkiye Psikiyatri Derneği Bursa Şubesi Başkanı İbrahim Afif Karakılıç,seçilen renklerin kişiliğimizi belirlediğini söylemiş.Yani seçtiğimiz renk kişisel özelliklerimizi ve ruhsal yapımızı ortaya koyuyormuş.Şimdi isterseniz gelin seçtiğiniz renk manevi dünyanızla ilgili neleri yansıtıyormuş bir göz atalım:

Senin rengin hangisi?

KIRMIZI
Arkadaş canlısı, bağışlayıcı, minnet duyguları gelişmiş kişilerdir.
SİYAH
Otoriter ve gücü severler. Geleneksel bir kişilik yapıları vardır.
BEYAZ
İnsanları en etkileyen renklerden biridir. Beyaz giyenler, hemen ilgi çekerler. Beyaz, temizliğin, saflığın vemasumiyetin simgesidir.
MAVİ
Ruhun derinliklerine girişi gösterir. Maviyi seven kişinin en iyi özelliklerinden biri sorumluluk, sadakat ve düzen duygusunun kuvvetli olmasıdır.
YEŞİL
Bu rengi tercih edenler, paylaşımcı, uyumlu, verici ve yardımsever kişilik yapılarıyla dikkat çekiyor. “Güven” ve “koruma” sembolüdürler.
TURKUAZ
Bu rengi sevenler, insanların büyük ilgisini çeker. Bu kişiler sakin ve rahatlatıcı kişiliğe sahiptirler.
TURUNCU
Cesur ve maceracı bir kişilik yapıları var. Gülmeyi ve başkalarını güldürmeyi de çok seviyor. İletişim, hareket ve girişim, turuncuyu sevenlerin karakter yapısını gösteriyor.

rüzgârın kızı 27-09-2009 12:58 PM

Cevap: Seçtiğiniz Renk Kişiliğinizi Yansıtıyor...

benim rengim hep yeşil...kahvesmileysigrt56

asi akrep 27-09-2009 03:29 PM

ama ben birden fazla şeçiyorum kırmızı,siyah,yeşil,turkuaz:)

rüzgârın kızı 27-09-2009 04:11 PM

ooo ...o zaman dolu dolusun sen....:)

nazendem 27-09-2009 06:48 PM

sarı ve mor yok
mu?

asi akrep 27-09-2009 08:34 PM

maşallah diyelim :)bide mor tabii ki :))

glshzn 07-11-2009 06:45 PM

Yeşil: Bu rengi tercih edenler, paylaşımcı, uyumlu, verici ve yardımsever kişilik yapılarıyla dikkat çekiyor. “Güven” ve “koruma” sembolüdürler.

Rengim yeşil, özelliğim de bunlar. Çok doğru ;)

zambak06 07-11-2009 07:02 PM

gülmeyi güldürmeyi çok severim. ama bir tane bile turuncu kıyafetim yok.

esra90 07-11-2009 08:21 PM

TURUNCU
Cesur ve maceracı bir kişilik yapıları var. Gülmeyi ve başkalarını güldürmeyi de çok seviyor. İletişim, hareket ve girişim, turuncuyu sevenlerin karakter yapısını gösteriyor.
YEŞİL
Bu rengi tercih edenler, paylaşımcı, uyumlu, verici ve yardımsever kişilik yapılarıyla dikkat çekiyor. “Güven” ve “koruma” sembolüdürler.

KESNLKLE BNM HAYATIMDA YEŞİL VE TURUNCUNUN ÖNMİ BÜYÜK HELE HELE İKİSİ Bİ ARADA :) VE AÇKLAMALAR DA MÜTHİŞ GÜVEN VE KORUMA CESUR VE MACERACI BENİ YANSTTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM

esra90 07-11-2009 08:22 PM

güzel bir paylaşm teşekkürler :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:24 PM.