![]() |
Seçtiğiniz Renk Kişiliğinizi Yansıtıyor... Türkiye Psikiyatri Derneği Bursa Şubesi Başkanı İbrahim Afif Karakılıç,seçilen renklerin kişiliğimizi belirlediğini söylemiş.Yani seçtiğimiz renk kişisel özelliklerimizi ve ruhsal yapımızı ortaya koyuyormuş.Şimdi isterseniz gelin seçtiğiniz renk manevi dünyanızla ilgili neleri yansıtıyormuş bir göz atalım: Senin rengin hangisi? KIRMIZI Arkadaş canlısı, bağışlayıcı, minnet duyguları gelişmiş kişilerdir. SİYAH Otoriter ve gücü severler. Geleneksel bir kişilik yapıları vardır. BEYAZ İnsanları en etkileyen renklerden biridir. Beyaz giyenler, hemen ilgi çekerler. Beyaz, temizliğin, saflığın vemasumiyetin simgesidir. MAVİ Ruhun derinliklerine girişi gösterir. Maviyi seven kişinin en iyi özelliklerinden biri sorumluluk, sadakat ve düzen duygusunun kuvvetli olmasıdır. YEŞİL Bu rengi tercih edenler, paylaşımcı, uyumlu, verici ve yardımsever kişilik yapılarıyla dikkat çekiyor. “Güven” ve “koruma” sembolüdürler. TURKUAZ Bu rengi sevenler, insanların büyük ilgisini çeker. Bu kişiler sakin ve rahatlatıcı kişiliğe sahiptirler. TURUNCU Cesur ve maceracı bir kişilik yapıları var. Gülmeyi ve başkalarını güldürmeyi de çok seviyor. İletişim, hareket ve girişim, turuncuyu sevenlerin karakter yapısını gösteriyor. |
Cevap: Seçtiğiniz Renk Kişiliğinizi Yansıtıyor... benim rengim hep yeşil...kahvesmileysigrt56 |
Cevap: Seçtiğiniz Renk Kişiliğinizi Yansıtıyor... ama ben birden fazla şeçiyorum kırmızı,siyah,yeşil,turkuaz:) |
Cevap: Seçtiğiniz Renk Kişiliğinizi Yansıtıyor... ooo ...o zaman dolu dolusun sen....:) |
Cevap: Seçtiğiniz Renk Kişiliğinizi Yansıtıyor... sarı ve mor yok mu? |
Cevap: Seçtiğiniz Renk Kişiliğinizi Yansıtıyor... maşallah diyelim :)bide mor tabii ki :)) |
Cevap: Seçtiğiniz Renk Kişiliğinizi Yansıtıyor... Yeşil: Bu rengi tercih edenler, paylaşımcı, uyumlu, verici ve yardımsever kişilik yapılarıyla dikkat çekiyor. “Güven” ve “koruma” sembolüdürler. Rengim yeşil, özelliğim de bunlar. Çok doğru ;) |
Cevap: Seçtiğiniz Renk Kişiliğinizi Yansıtıyor... gülmeyi güldürmeyi çok severim. ama bir tane bile turuncu kıyafetim yok. |
Cevap: Seçtiğiniz Renk Kişiliğinizi Yansıtıyor... TURUNCU Cesur ve maceracı bir kişilik yapıları var. Gülmeyi ve başkalarını güldürmeyi de çok seviyor. İletişim, hareket ve girişim, turuncuyu sevenlerin karakter yapısını gösteriyor. YEŞİL Bu rengi tercih edenler, paylaşımcı, uyumlu, verici ve yardımsever kişilik yapılarıyla dikkat çekiyor. “Güven” ve “koruma” sembolüdürler. KESNLKLE BNM HAYATIMDA YEŞİL VE TURUNCUNUN ÖNMİ BÜYÜK HELE HELE İKİSİ Bİ ARADA :) VE AÇKLAMALAR DA MÜTHİŞ GÜVEN VE KORUMA CESUR VE MACERACI BENİ YANSTTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM |
Cevap: Seçtiğiniz Renk Kişiliğinizi Yansıtıyor... güzel bir paylaşm teşekkürler :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:24 PM. |