![]() |
ÇİN FENG SHUİ BURÇLARI.. Çin Feng Shui Burçları : Birkaç dakikanızı ayırın ve ne olduğunu görün. Eğer dürüst olursanız bu size gerçekleri söyleyecek. Cevaplarınızı bir kağıda yazın ve burcunuzu aşağıda okuyun. 1 - Favori renginiz hangisi : Kırmızı - Siyah - Mavi - Yeşil - Sarı 2 - Doğum isminizin ilk harfi ? 3 - Doğduğunuz ay? 4 - Hangisini daha çok seversiniz? Siyah mı Beyaz mı 5 - Sizinle aynı cinsiyette birisinin adı? 6 -Favori sayınız? 7 - Hangisin daha çok seversiniz? Kaliforniya - Florida ? 8 - Göl mü seversiniz Okyanusmu? Tüm sorunlara cevap verince aşağıya bakın. Kopya çekmeyin. 1 - Eğer seçtiğiniz renk; Kırmızı : Alarm durumundasınız (açık/ uyanık) ve hayatınız sevgiyle dolu Siyah : Kapalı ve agresif birisiniz Yeşil : Ruhunuz huzurlu ve rahatsınız. Mavi : Spontanehttp://www.uslanmam.com/images/smilies/smiliv.gif aşk öpücükleri ve şevkatli biriniz Sarı : Mutlu bir insansınız.. Kötü modda olanlara iyi tavsiyeler veriyorsunuz. 2 - Eğer baş harfiniz; A-K Hayatınızda bolca sevgi ve dostluk var L-R Hayatınızı maksimumda yaşamaya çalışıyorsunuzhttp://www.uslanmam.com/images/smilies/smiliv.gif yakında hayatınız yeniden yeşerecek. S-Z Başkalarına yardım etmeyi seviyorsunuz.. Geleceğiniz güzel görünüyor. 3 - Eğer doğduğunuz ay; Ocak - Şubat - Mart : yıl sizin için güzel geçecek. Hiç ummadığınız birine aşık olacağınızı keşfedeceksiniz. Nisan - Mayıs - Haziran onsuza kadar devam edecek bir sevgi ilişkisine sahip olacaksınız Temmuz - Ağustos - Eylül :Çok güzel bir yıl yaşayacaksınız ve hayatınızda köklü değişimlere sebep olacak deneyimler yaşayacaksınız. Ekim - Kasım - Aralık : Aşk hayatınız muhteşem olcakhttp://www.uslanmam.com/images/smilies/smiliv.gif ruh eşinizi bulacaksınız. 4 - Eğer seçtiğiniz Siyah : Hayatınız bambaska bir yöne doğru hareket edecek.Sizin için en iyi şey bu olacak ve bu değişimden memnun olacaksınız. Beyaz : Sizi tamamlayan ve sizin için herşeyi yapabilecek dostlara sahipsiniz ama bunun farkına varmayabilirsiniz. 5 - Bu kişi sizin en iyi dostunuz. 6 - Bu sayı hayatınızda sahip olduğunuz en yakın arkadaşlarınızın sayısını gösteriyor. 7 - Eğer seçtiğiniz; Kaliforniya : Macera seviyorsunuz Florida : Yan gel yat bir tipsiniz. (uyuşuk) 8 - Eğer seçtiğiniz; Göl : Sizin arkadaşlarınahttp://www.uslanmam.com/images/smilies/smiliv.gif sevgilisine tamamen bağlılık gösteren birisiniz. Okyanus : Spontane ve insanları mutlu etmeyi seven birisiniz. BEN ÇOK SEVDİM BUYRUN SİZDE BİR GÖZ ATIN... ALINTIDIR...O0 |
Cevap: ÇİN FENG SHUİ BURÇLARI.. süper ya yaptım tam bekledigim sonuçlardı teşekkürler... |
Cevap: ÇİN FENG SHUİ BURÇLARI.. BİRAZCIK YANGEL YAT VE UYUŞUK ÇIKTIM ONUN DIŞINDA HERŞEY HARİKAy789 PAYLAŞIM İÇİM TEŞEKKÜRLER |
Cevap: ÇİN FENG SHUİ BURÇLARI.. güzelmiş :)) |
Cevap: ÇİN FENG SHUİ BURÇLARI.. Muhteşem çok güzel :) |
Cevap: ÇİN FENG SHUİ BURÇLARI.. güzel paylaşım için teşekkür ederim.sevincli iyiki varsın mutlu kalasıny789 |
Cevap: ÇİN FENG SHUİ BURÇLARI.. güzelmiş teşekkürleractionsmile |
Cevap: ÇİN FENG SHUİ BURÇLARI.. 1 - Eğer seçtiğiniz renk; Mavi : Spontane aşk öpücükleri ve şevkatli biriniz 2 - Eğer baş harfiniz; A-K Hayatınızda bolca sevgi ve dostluk var 3 - Eğer doğduğunuz ay; Ekim - Kasım - Aralık : Aşk hayatınız muhteşem olcak ruh eşinizi bulacaksınız. 4 - Eğer seçtiğiniz Siyah : Hayatınız bambaska bir yöne doğru hareket edecek.Sizin için en iyi şey bu olacak ve bu değişimden memnun olacaksınız. 5 - Bu kişi sizin en iyi dostunuz. enteresan 6 - Bu sayı hayatınızda sahip olduğunuz en yakın arkadaşlarınızın sayısını gösteriyor. hmm dusun2 7 - Eğer seçtiğiniz; Florida : Yan gel yat bir tipsiniz. (uyuşuk) hiç bile sensin uyuşuk khkh56 bi kere bu sorunun cevabını sıktım ne biliyim ben kaliforniya nasıl florida nasıl memleketten dışarı çıktığımız mı var aslında ikisinide sefmem doğal olarak khkh56 8 - Eğer seçtiğiniz; Okyanus : Spontane ve insanları mutlu etmeyi seven birisiniz. efet olabiler y789 |
Cevap: ÇİN FENG SHUİ BURÇLARI.. wampirella yorumlarına bayıldım :)) |
Cevap: ÇİN FENG SHUİ BURÇLARI.. Çok teşekkürler paylaşımın için ben de yaptım. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:21 AM. |