| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sevildiğinizi nasıl hissedersiniz?Serbest Kürsü ve Testler ve Anketler sevildiğinizi nasıl hissedersiniz? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız en iyisi ben bunu anket şekline getireyim :) sevildiğinizi nasıl hissedersiniz?sizin öncelikli sevgi diliniz hangisi?(lütfen tek bir seçeneği işaretleyin.)örnek cevap:b ya da b)armağan şeklinde cevaplarsanız daha kolay sonuca ulaşabilirim teşekkür ederim. a)onaylayıcı sözler b)armağan c)hizmet davranışları d)nitelikli beraberlik e)tensel temas... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Testler ve Anketler telkin cd indir izle İstanbul Testler ve Anketler nerededir kimdir Testler ve Anketler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Testler ve Anketler hipnoz Testler ve Anketler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Testler ve Anketler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Testler ve Anketler kuantum düşünce kitap haberi
|
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #21 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Mar 2010
Tesekkür: 525
131 Mesajinıza toplam 687 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() en iyisi ben bunu anket şekline getireyim :) sevildiğinizi nasıl hissedersiniz?sizin öncelikli sevgi diliniz hangisi?(lütfen tek bir seçeneği işaretleyin.)örnek cevap:b ya da b)armağan şeklinde cevaplarsanız daha kolay sonuca ulaşabilirim teşekkür ederim. a)onaylayıcı sözler b)armağan c)hizmet davranışları d)nitelikli beraberlik e)tensel temas
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #22 (permalink) |
Administrators Zerynthia ![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Bulunduğu yer: Mutlulukya
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Konuyu anketleştirdim. Herkes oy kullanabilir. Sevgiler
__________________ ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #23 (permalink) |
Tesekkür: 7
12 Mesajinıza toplam 67 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() en önemli şıkkı eklememişsiniz.. gözlerinden anlaşılır. haklı olarak diyeceksinizki gözlerinden nasıl anlaşılır? siz bana gülün kokusunu tarif ettiğinizde bende size gözlerinden nasıl anlaşıldığını söylerim |
![]() | ![]() |
![]() | #24 (permalink) | |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Bulunduğu yer: İzmir
Tesekkür: 2,092
344 Mesajinıza toplam 1,691 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Alıntı:
Sizin söylediğiniz bence en önemli şık olmaz,dahada önemlisi var. Sevildiğinizi ve sevdiğinizi kalbinizle hissedersiniz. ''Gözler kalbin aynasıdır.'' Genç kız annesine sormuş. -Anne,insan aşık olduğunu nasıl anlar? -Bunu anlayamazsın,ama bilirsin. Meksikalı golcü bir futbolcu vardı Sanchez,baya iyiydi. Sanırım Barcelona'da oynuyordu,sonra ülkesinde jübile yaptı. Sanchez ,10 numarayı giyiyordu. Onu hatırladım.
__________________ İNANCIN KANITLARA İHTİYACI YOKTUR,ONLARI YARATIR! İnanç,harici kanıtlara dayanmayan,aksine bunları yaratan içsel bir bilgidir. Bilgi,realiteleri tesbit eder. İnanç,realiteleri yaratır! Kurt Tepperwein-Mantal Çalışma Uygulamaları pinnko / Değişim ve Başarı Denemeleri Günlüğü http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post591707 | |
![]() | ![]() |
![]() | #25 (permalink) |
Tesekkür: 7
12 Mesajinıza toplam 67 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() bir insanın kalbinden ne gectigini göremezsin..ama gözlerine baktıgında ne hissettigini bilirsin..utanmışmı, yanında mutlumu,sıkılmışmı, yalanmı söylüyor hepsi gözlerinden okunur..kalbi okuyamazsın sanchez lisedeki lakabımdı..o dönemler champion maneger diye bi oyun vardı arkadaslarda hem futbol stilim hemde konusma tonum ispanyolları andırdığı için ispanyolca bi isim aradılar barcelonalı sanchez fikrini ortaya atan canlıyla hala aynı universitedeyiz ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #26 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tesekkür: 197
110 Mesajinıza toplam 584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() sen kendini nasıl hissettiğnle ilgili :) Sen kendini onun yanında iken nasıl hissediyorsun ?! asıl cevap kendinde :) Tabiiki sevgi hissi ile aşk hissi farklıdır :) Onun yanında kendini huzurlu ve özgür hissediyorsan :) mecburiyetten değil istediğin için keyif aldığın için birlikteysen bu hem seviyor hem seviliyorsun durumunu ifade eder :) ................................... Aşk duygusu ise tam tersidir :)))))))))))))) onun yanında kendini karmakarışık hissedersin ve de ayrı iken ona mecbur ama ondan emin değil ve endişeli kendini tedirgin hissedersin:) Bu biraz korku heyecanına benzer 'BİLİNMEYEN bir DİYARA'girmişliğin merakı-çekiciliği-tedirginliği ve kendini güvensiz hissetme :) Bu yüzden karın bölgesinde gerginlik ve kramplar oluşur :)))))))))))))))) Heyecan arttıkça adrenalin dayanılmaz bir çekim gücüne ulaşır. :))))))))))))))))))))))) sevgiler. |
![]() | ![]() |
![]() | #27 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tesekkür: 197
110 Mesajinıza toplam 584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Yani aşk bir GEÇİŞtir sakın ona takılıp kalmayın:) Tabiiki de nereye geçtiğiniz önemli :) Siz sevgiye geçin :) derim ben :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) |
![]() | ![]() |
![]() | #28 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: May 2009
Tesekkür: 6,265
218 Mesajinıza toplam 1,269 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() nitelikli beraberlik (d)ama hepsininde ayrı bir önemi var elbette
__________________ . Ben; bu bedenimle, bu dünyada, mutlulukla, sağlıkla, zenginlik, bolluk ve neşe ile cenneti yaşarım. Ve Evren bunun böyle olması için gereken her şeyi yapar. Seni Seviyorum Lütfen Beni Affet Özür Dilerim Teşekkür Ederim ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #29 (permalink) |
Binbaşı ![]() Üyelik tarihi: Feb 2010
Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() inanmıyorum aşka meşke :P Dünyada tek gerçek şey, sıkı bir uyku :) |
![]() | ![]() |
![]() | #30 (permalink) | |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Bulunduğu yer: İzmir
Tesekkür: 2,092
344 Mesajinıza toplam 1,691 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Alıntı:
Aradığım açıklama/ifade şekli buydu evet. Ben bunu alıyorum ve kendime ekliyorum. Teşekkür ediyorum
__________________ İNANCIN KANITLARA İHTİYACI YOKTUR,ONLARI YARATIR! İnanç,harici kanıtlara dayanmayan,aksine bunları yaratan içsel bir bilgidir. Bilgi,realiteleri tesbit eder. İnanç,realiteleri yaratır! Kurt Tepperwein-Mantal Çalışma Uygulamaları pinnko / Değişim ve Başarı Denemeleri Günlüğü http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post591707 | |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Testler ve Anketler sevildiğinizi nasıl hissedersiniz? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız en iyisi ben bunu anket şekline getireyim :) sevildiğinizi nasıl hissedersiniz?sizin öncelikli sevgi diliniz hangisi?(lütfen tek bir seçeneği işaretleyin.)örnek cevap:b ya da b)armağan şeklinde cevaplarsanız daha kolay sonuca ulaşabilirim teşekkür ederim. a)onaylayıcı sözler b)armağan c)hizmet davranışları d)nitelikli beraberlik e)tensel temas...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Testler ve Anketler telkin cd indir izle İstanbul Testler ve Anketler nerededir kimdir Testler ve Anketler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Testler ve Anketler hipnoz Testler ve Anketler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Testler ve Anketler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Testler ve Anketler kuantum düşünce kitap haberi