04-04-2010, 05:42 PM
|
#37 (permalink)
|
Dolphin
Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: sevildiğinizi nasıl hissedersiniz? Alıntı: simetra Nickli Üyeden Alıntı
aslında bu 5 dilin her birinden bir parca olmalıörneğin onalayıcı sözler, benim sergiliediğim davranışlar sevdiklerim tarafından iyi ya da kötü bir şekilde onaylanmıyorsa kendimi huzursuz hissederim bana o ya da bu şekilde bir tepki verilmeli.yanlış yapmışsam dogruya yönlendirmeli,doğru yoldaysam onaylanmalı ki ben davranışımı sürekli hale getireyim.
ben bir bayanım ama eşimin benim için birşeyler yapması bana hizmet etmesi çok hoşuma gider, düşünüldüğümü hissettirir.
sevdiklerimlerimle özellikle eşimle birlikte vakit geçirmek birşeyleri paylaşmak,sıkılacaksak birlikte sıkılmak,eğleneceksek birlikte eğlenmek çok güzeldir benim için.örneğin yemek yaparken bile eşimin yanımda olması beni çok mutlu ediyor zamanını benimle harcaması çok hoşuma gider..
sevdiklerimin annemin saçlarımı oksaması beni bu yasımda bile dizine yatırıp sevmesi çok sey ifade eder. bu eş içinde geçerli insanın eşi tarafından sevildiğini anlatan güzel bir dildir.
armagan da elbette insana sevildiğini anlatır ancak beni armaganlara bogup ben,mle vakit geçirmeyen ya da geçiremeyen bir eş ya da arkadaş benim için pek bir şey ifade etmez açıkcası...
yani sözün özü bunların hepsi biraraya gelince süper olur ama olmazsa olmazım tabiki var; o da nitelikli beraberlik galiba.çünkü düşünüyorum da bana onaylayıcı sözler söylese, armaganlar alsa, hizmet etse ve tensel temaslar olsa da her daim bana ayıracak zamanı yoksa olmaz bu iş..bunları yazarken o kadar da katı değilim elbette kendine de ayıracak bir zamanı olmalı ama daha çok ben.. kısacası tekrar ediyorum nitelikli beraberlik. | arada sevgi olmasada ,tensel uyum olabilir... arada sevgi olmasada hediye alınabilinir.. arada sevgi olmasada hizmet edilelebilinir.. ama ..ama..kaliteli zaman sevgiye anlaşmaya bağlıdır..başka hiç bir halukarda gerçekleşmez..bana başka hiçbirşey sevildiğimi göstermez..
__________________ Ben bir ışık işçisiyim..Işık taşırım doğam gereğii..İşim zor sanmayınn..Bazen ben onu taşırımm..Bazen o benii.. |
| |