![]() |
Ynt: doğdugunuz aya göre kişiliniz Mart Çekici kişilik Utangaç ve tutucu Esrarengiz Cömert ve sempatik Rahatına düşkün Duyarlı Hizmet etmekten zevk alır Kolay sinirlenmez Güvenilir Nezakete önem verir İyi bir gözlemcidir İntikamcıdır Seyahat etmeyi sever Dikkat çekmeyi sever Dekorasyona meraklıdır Tempolu müzikleri sever Çok değişkendir inanılmaz gibi ama yukarıdaki bütün özellikler var bende :D |
Ynt: doğdugunuz aya göre kişiliniz mlk34 Ekim Herkesle sohbet etmeyi sever İlgi odağı olmak ister Yalancılığı yapmacıklığı sevmez Arkadaşlarına çok önem verir Çabuk kırılıp cabuk toparlanır Kararsızdır Duygusaldır Kendine kolay güvenmez Etrafından çabuk etkilenir COKKKKKKKKKKKK DOGRU ELLERİNİZE SAGLIK |
Ynt: doğdugunuz aya göre kişiliniz evet bana da çok uyuyor. |
Ynt: doğdugunuz aya göre kişiliniz Nisan Aktif ve enerji doludur Çabuk karar verip çabuk pişman olur Şefkatlidir Mantığını dinler Diplomatiktir İnsanları teselli etmeyi sever Dostlarının sorunlarıyla yakından ilgilenir Cesurdur Maceraperesttir Sevgisini ve ilgisini belli eder Hafızası güçlüdür Baş ve göğüs hastalıklarına eğilimlidir super |
Ynt: doğdugunuz aya göre kişiliniz Somut şeylere önem verir Değişkendir Sessiz utangaç ve ağırkanlıdır Kendine güveni pek yoktur Dürüsttür Özgürlüğüne düşkündür Bazen saldırganlaşır Kesin olmayan işlerden hoşlanmaz İnatçıdır Hayallerinin peşinden gider teşekkürlerrr smiliyface |
bende kasım ayında dogdum ve hemen hemen aynı gibi.. ama anlık kararlar alan ve hızlı duygu degişimleri yaşayan'ı koymamışlar :D |
Haziran Aynı anda birden fazla şey düşünür Nazik ve tatlı dillidir Hassastır Kararsızdır Komik ve eğlencelidir Konuşkandır Kolay arkadaş edinir Kolay incinir Gribe yatkın bünyesi vardır Çok inatcıdır benimki de tutuyor y789 gribe yatkın olmanın dışında |
Nisan Aktif ve enerji doludur Çabuk karar verip çabuk pişman olur Şefkatlidir Mantığını dinler Diplomatiktir İnsanları teselli etmeyi sever Dostlarının sorunlarıyla yakından ilgilenir Cesurdur Maceraperesttir Sevgisini ve ilgisini belli eder Hafızası güçlüdür Baş ve göğüs hastalıklarına eğilimlidir aynı ben işte:) teşekkürler... |
aralık tam benlik krzm67 |
Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:35 PM. |