| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ilahi iletişim tarzını bulma testiSerbest Kürsü ve Testler ve Anketler ilahi iletişim tarzını bulma testi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: zahiri Nickli Üyeden Alıntı ben bu testi hatirliyorm sanki vardi:) ama tesekkurler! haklı olabilirsinz bu forumda yok yok cnm... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Testler ve Anketler telkin cd indir izle İstanbul Testler ve Anketler nerededir kimdir Testler ve Anketler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Testler ve Anketler hipnoz Testler ve Anketler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Testler ve Anketler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Testler ve Anketler kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tesekkür: 740
313 Mesajinıza toplam 1,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() haklı olabilirsinz ![]() bu forumda yok yok cnm ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ CARPE DİEM--ANI YAŞA =Başına ne gelirse gelsin, karamsarlığa kapılma. Bütün kapılar kapansa bile, sonunda O sana kimsenin bilmediği gizli bir patika açar. Sen şu anda göremesen de, dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var. Şükret! istediğini elde edince şükretmek kolaydır. Sufi, dileği gerçekleşmediğinde de şükredebilendir. (Şems - i Tebrizi)= |
![]() | ![]() |
![]() | #12 (permalink) |
Administrators Zerynthia ![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Bulunduğu yer: Mutlulukya
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Durugörü ve durusezi kanallarım açık çıktı ve bu sonucu kesinlikle onaylıyorum. ![]() Teşekkür ederim. ![]()
__________________ ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #13 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: May 2010
Tesekkür: 0
624 Mesajinıza toplam 1,979 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() aha sanirim bu http://www.hayatimdegisti.com/forum/...nek-testi.html
__________________ Birisini arıyorsanız, yeryüzünde sizi de arayan biri var demektir. Eğer öyle olmasaydı siz de arayış içinde olmazdınız. |
![]() | ![]() |
![]() | #14 (permalink) |
Banned Üyelik tarihi: Jun 2010
Tesekkür: 17
92 Mesajinıza toplam 193 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Eğer C şıkkı çoğunlukta ise siz bir duru sezersiniz. Duru sezerler sezgileri daha çok kinetik etkilerle alırlar. Örneğin midemde kelebekler uçuyor heyecanlı bir şeyler olacak ya da sırtım da bir ağırlık var kötü bir şey olacak gibi ifadelerde sıkça bulunurlar. Genelde güzel ya da kötü kokular alarak ortamla ilgili bilgiler alırlar. Başka insanların duygularını hissetmekte hatta empati kurarak deneyimlemekte yeteneklidirler. Şifacılık ile ilgili konularda çok Başarılı olabilirler. |
![]() | ![]() |
![]() | #15 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2010 Bulunduğu yer: Kayseri
Tesekkür: 63
6 Mesajinıza toplam 36 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() bende a ve c eşit çıktı. sonrada d ve b seçenekleri geliyor :)) görsel ve hissedişsel iletişmlerim fazla demekki....
![]() | ![]() |
![]() | #16 (permalink) |
Guest
| ![]() A,C ve D şıkkı eşit çıktı :) Duru işitme hariç diğer hepsi mevcut sanırım ya da hepsi mevcut ama duru işitirlik en az düzeyde :) Teşekkürler çok güzel bir paylaşım olmuş. Reiki bir zamanlar merak ettiğim ama gitme fırsatı bulamadığım bir şey , henüz... ![]() |
![]() |
![]() | #17 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2010 Bulunduğu yer: Kayseri
Tesekkür: 63
6 Mesajinıza toplam 36 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() bu testi sabah çözdüm a ve c eşit çıktı ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #18 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Aug 2010
Tesekkür: 0
1 Mesajina 3 kez İyi ki varsın denildi
![]() | ![]() 6D 5C 5B 4A :)) |
![]() | ![]() |
![]() | #19 (permalink) | ||
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Bulunduğu yer: İstAnbul
Tesekkür: 9,013
553 Mesajinıza toplam 1,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
sonuçlarım :) 6=C, 6=A durugörü, durusezer 5=B duruişitir 3=D durubilir Alıntı:
Test 1 sonuçlarım:) 6=C hissedişsel 4=A, 4=D görsel, bilişsel 1=B işitsel Test 2 sonucum:) "c" hissedişsel bir yönelimle test sonuçları ile kendimi şöyle bir değerlendirmeye tabii tuttum da çıkan sonuçarı paylaşıp fikrinizi almak istedim:) durugörü= -imgelemede hiç zorluk çekmiyorum:) -rüyalarımında çoğu görsel:) -henüz gözlerimi kapattıgımda bişi görmüyorum ama bir objeye bakarak onu bir süre sonra rahatlıkla aklımda canlandırabilirim:) duruişitir= -şuana kadar maalesef ki bir ses duymadım -ancak telepati yeteneğim olduguna inanıyorum canımdan çok sevdiğim abimmle aramda vardır böyle bir bağ ben ne zaman abime mesj atmak istesem o gelir hemen yada ben onun aklında iken aramış bulunurum. bunların yanı sıra daha çoğunlukla duygularımızı biliriz ben kötü isem arar tırtılımın birşeye canı sıkkın sanki anlat bakayım der yada o hastalanmışsa hemen hissederim ararım ve gerçekten hasta oldugunu öğrenirim. çoğu iyi şey değill ama hissediyorum ve bu alışkanlık halini aldı her seferinde demiyeyimde 2-3 görüşmede bi buda yaklaşık ayda bi oluyor böyle şeyler:) durusezer= -midemde kelebekler uçuşuyor tam benlik aynısı çok sık oluyor:) -henüz koku bilgisi tarzı bişi hiç hissetmedim -uzun zamandan beri empati yeteneğimin gelişmesi için çok çaba sarf ediyorum çoğu yaşadığım olayda kullanmaya çalışıyorum okadar kaptırıyorumki izlediğim filmlerde bile oyuncuların roldeki duygularını empati ile hissetmeye çalışıyorum son birkaç yıl dahada geliştiğini bende bariz bir şekilde farkedebiliyorum hem bu insanlarla olumlu iletişimimi daha kolaylaştırıyor:) -ayrıca bu sezgimin çevremdeki negatiflikten koruyacagınada çok sevindim:) durubilir= -nerden nasıl geldiğini bimediğim biliyorum iştelerim olmuştur arada ama ben bunları sezgilerim olarak değerlendriodum hep :/ - ama şuana kadar öyle şimşek gibi çakan ben bunu kesin biliorum o dediğim bişi yok maalesef henüz:) ?*birde çoğu insanın bana karşı kötü hisleri çıkarları varsa bunu hissedebiliyorum ya duruşundan bakışından yada kafasından geçirdiklerinden vs. bazen edeceği lafı ve altında hangi düşünce yattıgını bile tahmin edebiliyorum bu son zaman daha sıklaştı ve hislerimde neredeyse hiç yanılmamaya başladım ama bütün bunlar tamamiyle bilmek gibi değilde sezgiyle geliyor sanki ama yine de bu olanlar durusezere mi girer durubilire mi bilemedimm sizce hangisidir ??? :) şöle bir test sonuçları ve yaşadıklarımla karşılaştırınca vayy bee ben neymişim de haberim yokmuşşşş diyorumm ![]() aman Allahım ![]() ![]() geliştirmek lazım şimdi bunları ![]() ![]() saygılarımla.. ![]() NOT: bu güzel testler için talha002 ve inferius a teşekkürlerimi sunarım:) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 (permalink) |
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tesekkür: 8,580
1,263 Mesajinıza toplam 4,348 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() C ve D şıkkı bende çıktı. İkisi de miyim yani? Güzerl bir testti teşekkür ederim paylaşım için
__________________ Kendimi seviyor ve onaylıyorum. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Testler ve Anketler ilahi iletişim tarzını bulma testi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: zahiri Nickli Üyeden Alıntı ben bu testi hatirliyorm sanki vardi:) ama tesekkurler! haklı olabilirsinz bu forumda yok yok cnm...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Testler ve Anketler telkin cd indir izle İstanbul Testler ve Anketler nerededir kimdir Testler ve Anketler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Testler ve Anketler hipnoz Testler ve Anketler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Testler ve Anketler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Testler ve Anketler kuantum düşünce kitap haberi