![]() |
Ynt: Bu Test Sizi hayrete düşürecek... art56art56 Nerdeyse hepsi tuttu 25889 |
Ynt: Bu Test Sizi hayrete düşürecek... aşağıyukarı doğru çıktı.. teşekkürler. |
Ynt: Bu Test Sizi hayrete düşürecek... güzelmiş bi testmiş 25889 baya tuttu sung66 |
Ynt: Bu Test Sizi hayrete düşürecek... Gerçekten çok güzel hepsi tuttu.Paylaşım için çok teşekkürler. ttli3 |
Ynt: Bu Test Sizi hayrete düşürecek... mlk34 cogunlukla tuttu daha iyi düşünerek yapmalıyız cevapları unutursak bir süre sonra tekrar denenebilir |
Ynt: Bu Test Sizi hayrete düşürecek... Defteri Kalemi aldım elime ve samimi olarak Cevapladım aynen şu Şekilde : 1. Soruya Cevaplarım : a- Koyun -> Koyun: aşk b- At -> At: aile c- Kaplan-> Kaplan: gurur d- İnek -> İnek: kariyer e- Domuz-> Domuz: para olarak çıktı... 2. Soruya Cevaplarım : Kedi -> Çok İyi -> Tarif ettiğin kedi sevgilinizin kişiliği Köpek -> İyi,sadık -> Tarif ettiğin köpek kendi kişiliğin Deniz -> Süper -> Tarif ettiğin deniz kendi hayatının tarifi Sıçan -> İğrenç -> Tarif ettiğin sıçan düşmanlarının kişiliği Kahve -> iyi -> Tarif ettiğin kahve senin seksi tarifin 3. Soruya Cevaplarım : Sarı - Dilara (Kuzenim) -> Sarı: bu kişi seni asla unutmayacaktır Turuncu - Emine(Arkadaşım) ->bu kişiyi gerçek dostun olarak görüyorsun Kırmızı - Gülay (Kankam) ->bu kişiyi gerçekten seviyorsun Beyaz - Hatice(CanDostum) ->sana benzeyen ruh Yeşil - Melike (Dostum) -> hayatın boyunca hatırlayacağın kişi çıktı Bence % 98 Tuttu Ben çok begendim bu testi bu kadar çıkacağını bilmiyordum doğrusu ;) |
Ynt: Bu Test Sizi hayrete düşürecek... % 100 tuttu süpermiş s456 |
Ynt: Bu Test Sizi hayrete düşürecek... bu gün içimden kendimi test edesim tuttu nedense.formdaki testleriteker teker yapıyorum y789 çoğuda tutuyoo. |
Ynt: Bu Test Sizi hayrete düşürecek... Başarılı. Da Renklerden Kırmızı Yı Unutmuşum :D ---- niyeyse ilk hayvan isimlerinin baş harflerinden ne gibi bir sıralama yapılır diye düşündüm dakik çıktı. ilk k kaplan idi... |
Ynt: Bu Test Sizi hayrete düşürecek... renklerdeki kişiler hariç(çok alakasızdı ya:)), geri kalan hepsi birebir tuttu valla. Parayı en sona atmışım,belliydi:) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:59 AM. |