1 haftadır başladım ve hep ağlıyorum bana yardım edin !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan renji
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

renji

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar.Ego ve suçluluk telkinlerine 1 haftadır başladım.Olumlu gelişmeler görüceğime hep olumsuz düşünceler geliyor kafama.18 yaşındayım henüz ve bu kadar sıkıntıyı olumsuzluğu ve mutsuzluğu kaldıramicağımdan korkuyorum.Eskiden böyle değildim.Çok daha olumlu ve takmayan bir insandım.Lütfen yardımlarınızı düşüncelerinizi ve tecrübelerinizi benden esirgemeyin sad456 Bir tek benmi böyleyim yoksa başka arkadaşlarda varmı böyle olan çok merak ediyorum.Tam moralimi düzeltmişken birden bire kafama olumsuz düşünceler hücum ediyor.Telkinlerimi kesmedim hala gece gündüz dinliyorum.. 4897

Ynt: 1 haftadır başladım ve hep ağlıyorum bana yardım edin !

Sevgili arkadaşım. (Ben foruma yeni üye oldum. Bu arada ilk mesajım onu da belirtmek istedim.)
Öncelikle hiç bir şeyi kafana takma rahat ve essnek ol sana tavsiyem NLP Teknikleri,ni öğren çok faydasını görürsün. Bu arada bence telkin dinlemeye biraz ara ver sürekli dinlersen tabiki zararlı olur boşuna dememişler her şeyin fazlası zarar diye. sana naçizane tavsiyem telkinleri zihnini fazla meşgul etmediğin zamanrahat olduğun zaman ve de genellikle akşamları yatmadan önce dinle. Ayrıca; belli zaman aralıklarla dinle mesela pazartesi ve çarşamba en fazla bir saaat dinleyebilirsin. dinledikten sonra bi kaç gün ara ver bakalım faydasını görecekmisin. Eğer göremezsen farklı yöntemler bulmanı tavsiye ederim. Çünkü telknilweri ne kadar fazla dinlersen kafan o kadar karışabilir. Umarım faydalı olmuşumdur.İyi günler.

Cevap için çok teşekkür ederim.Ara vermek konusunda kafam karışık.Ne yapıcağımı henüz bilmiyorum.. sadanim

Telkinleri gece gündüz dinlemeniz size fazla gelmiş olabilir.Biraz daha dinleme sürenizi kısaltabilirsiniz.Ağlama etkisi olanlar uzun vadede olumlu sonuçlar aldılar.Kendinizi ve başkalarını affetmenizi sağlayan suçluluk duygusu telkinin böyle bir etkisi olabiliyor.

Teşekkürler Atakan abi listeme başka telkinler eklememi önerirmisiniz?
acaba bir hafta aramı versem telkinlere diye düşünüyorum fakat bu karamsarlık modundan çıkamazsam düzelemzsem diye endişeliyim.Bilmiyorum ne olucak

Dilerseniz suçluluk telkini çıkarın bir süre topluluk konuşma ekleyin.

Çook teşekkür ederim bir hafta sonra size tekrar yazacağım actionsmile

Merhabalar.Bugün telkinlere başladıktan sonraki 13.günüm.Çok mutsuz geçirdiğim ilk haftamdan sonra çok rahatladım.Eskiye göre daha neşeli hatta çok daha neşeli olumlu ve canlıyım.Atakan abiye ve diğer herkese teşekkürler onayi

renji ' Alıntı:
Merhabalar.Bugün telkinlere başladıktan sonraki 13.günüm.Çok mutsuz geçirdiğim ilk haftamdan sonra çok rahatladım.Eskiye göre daha neşeli hatta çok daha neşeli olumlu ve canlıyım.Atakan abiye ve diğer herkese teşekkürler onayi

Sevgili renji, gelişmelerden dolayı çok sevindim ttli3 Bana göre senin bilinçaltına farketmeden sürüklediğin çok şey olmuş ki bu telkinler çatışma yarattı ve seni çok yordu. Ancak hep birlikte gördük ki inanarak çaba harçamaya devam etdipte sonuç almamak mümkün değil clapping

Teşekkürler sevgili meninje herkese tavsiyem sabırla ve kararlı bi şekilde telkinlere devam etmeleri..Tekrar teşekkürler u859

merhaba yazdıklarınızı okuma fırsatını yeni buldum.renji hoşgeldin canım bende 18 yaşındayım.ben telkinleri ilk dinlemeye başladığımda ego ve kendine güvenle başladım.çünkü suçluluk biraz ağır gelmişti.bu sayede epey yol katettim güzel sonuçlar aldım.ilk dönemde ağlama krizlerim çok oldu ama sonucunda rahatlaığımı ve negatif enerjileri gözyaşlarımla kendimden uzaklaştırdığımı düşündüm.ve birsüre sonra harika sonuçlar aldım.sadece biraz sabır ve en önemlisi inanmak gerekiyor sonucunda değişim sana göz kırpıyor zaten.seninde güzel değişim haberlerini bekliyorum.sevgiyle kal kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3

Benden başka ağlama krizine yakalanan olduğunu bilmek içimi çok rahatlattı teşekkürler ecem18 umarm hep böyle devam ederiz super

Merhaba renji... t678

Bu konuda ben de bir konu açmıştım bu bölümde. Ağlama isteği, ilk başlarda bende de oldu. Hala da oluyor arasıra. Bu telkinlerle alakalıymış. Çünkü eskiden yaşanan olumsuz duygular telkinlerle su yüzüne çıkıyor. Bastırdığımız veya daha önce yaşadığımız yoğun duygular tekrar kendini gösteriyor.

Benim rahatsızlığım var bu konuda. Ağlayamamak. Ben de ağlayamıyorum. Gerçekten ağlamak bir nimet. Bunu ağlayamayan bilir sadece. Ağlamak da iyi değil gerçi. Allah ağlatmasın. Ama bazen de ağlatsın yaa y789 Yoksa içimiz nasıl boşalacak. Bence ağlayabildiğin kadar ağla. Bir süre sonra da geçecektir zaten.

Sağlıcakla... hismiley

geçen hafta nerdeydiniz arkadaşlar ya çok teşekkür ederim cevaplarınıza s456

elimden geldiğince yardım etmeye destek olmaya hazırım tender45 tender45 biz çok şanslıyız bize yardımcı olabilecek bizden deneyimli birçok kişi var burada k8908 k8908 k8908 ben seninle değişimimi paylaşmaya hazırım ama seninde deneyimlerini merakla bekliyorum kiss3 kiss3 kiss3

Bendeki değişimler geniş çaplı oldu nedendir bilmem anneme bile daha çok yardım eder oldum 8977 belki hep enerji dolu ve mutlu olmamdan kaynaklı olabilir.Konsantrasyonumunda arttığını düşünmekteyim.Bide eskiden konuşurken uygun kelimeyi hatırlayamazdım şimdi o sorunumunda baya azaldığını görüyorum.Ayrıca ben gelişmeleri gün gün defterime yazıyorum.Bugün şu oldu bu oldu şöyle kabus gördüm gibi..Eskiden bir film izlerken aklım hemen başka yerlere giderdi artık daha yoğun konsantre olabiliyorum.Bunlar hep beni mutlu eden gelişmeler çok işime yarıyolar.Kilo telkininede 1 hafta sonra başlarsam eğer gelişme görürsem onlarıda sizinle paylaşmayı isterim.. djj hadi esen kalın s456

merhabalar renji...değişimlerin harika... ttli3

insan değişimlerini gördükçe farkındalığı artıyor...farkındalığın arttıkça daha bir özgüven kendinden emin olma duygusu gelişiyor... blissy blissy

kısacası kendinizi sevmeyi öğreniyorsunuz...güzel değişimlerinin devamını diliyorum...sevgiler... tender45

Teşekkürler suzzy cevaplarınızla yanımda olduğunuzu gösterdiğiniz için actionsmile

renji canım değişimlerin harika ben kendim değiştiğim gibi annemide değişimlere dahil ettim gulensmiley gulensmiley.beraber değişiyoruz ayrıca telkinlerin yanında meditasyonda yapıyorum ve çok etkisini görüyorum.
sevgiyle kalın kiss3 kiss3 kiss3

Darısı benimde annemin başına :) sende değişimlerinden bahsetsene bizlere biraz ^^

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri