1 Temmuz... Nurbanu'cum Doğmuş :)

hatiicee

New member
5
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Canım doğum günün kutlu olsun.Nice güzel yıllara:))

Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ...

Sagol cnm tesekkurler...

1 TEMMUZ...BEN DOĞDUM :)

Bugun ben dogdum,artık 28 oldum,vay be herseye ragmen yaslar ılerlıyor,yenı bır yas,yenı baslangıclar olur ınsallah...

Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ...

b-471297-Do%C4%9Fum_G%C3%BCn%C3%BC_Kutlamalar%C4%B1.jpg

Nice Mutlu, huzurlu, sağlıklı ve farkındalıklı yaşlara...

Cok tesekkurler arkadaslar...

happy-birthday-13.gif

Nurbanu25 doğum günün kutlu olsun.

Bugünün ışığı çoook güzel. Senin de adına evde oturup pastamı yicem haberin olsun. :)

O ettiğin dualar kabul, hayallerin gerçek olsun. Nice güzel, sağlıklı, mutlu, neşe dolu, huzurlu, uzuuuuun mu uzun yaşlara.

Sevgiyle kal, sağlıkla nefes al.

kelebekgifresim46.gif

Coook tskler guzel temennılerın ıcın.ben bu dogum gunumu evde ders calısarak gecırcem,bana da bı dılım pasta lutfen :)

Tamam, buradan direk midene inecek, kocaman lezzetli bir pasta imgeliyorum. khkh56

İyi çalışmalar. actionsmile

Pastanı mıdeme ımgeledım y789 tesekkurler...

30k830n.jpg

Sağlık mutluluk huzur dolu hyırlı bir yaşam sürmen dileklerimizle...

.
.

Ikıesıtbır bu sen mısın ya,kurabıyenden tanıdım.cok tesekkur ederım,sagolasın :)

Cepten gırdıgım ıcın yakından bakamıyorum,tekrar sagol ;)

Herseye ragmen ıyı kı dogmusum....

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri