10 şey için daima "zaman" ayır

sweeet

Administrator
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
12
images

10 şey için daima "zaman" ayır

1. Çalışmak için zaman ayır. Bu, başarının bedelidir.

2. Düşünmek için zaman ayır. Bu, kudret ve kuvvetin kaynağıdır.

3. Eğlenmek için zaman ayır. Bu, genç kalmanın sırrıdır.

4. Okumak için zaman ayır. Bu, bilginin temelidir.

5. İbadet için zaman ayır. Bu; yücelmenin yolu, gözlerden ve ruhtan dünyevi kirlerin ve tozların yıkanmasıdır.

6. Başkalarına yardım ve arkadaşlarınla sohbet için zaman ayır. Bu, saadetin kaynağıdır.

7. Sevmek için zaman ayır. Bu, hayatın kutsiyetlerinden biridir.

8. Hayal için zaman ayır. Bu, ruhu yıldızlara eriştirir.

9. Gülmek için zaman ayır. Bu, hayatın yükünü hafifleten bir boşalıştır.

10. Plan yapmak için zaman ayır. Bu, ilk dokuz şeyi yapabilmek için lüzumlu zamana sahip olmanın sırrıdır.

-alıntı-​

Hepsini, tüm maddeleri yapıyorum da artık özellikle uzun vadeli plan yapmıyorum, çünkü hayatım yaptığım planlara uygun bir şekilde hiç gelişmedi, hep sürprizlerle karşılaştım, yaptıklarımı izleyen bir kahkaha duyuyorum hep, ama bende kahkahalarımı atıyorum umarsızca, tüm Evren de beni duyuıyor!...

Kısa vadeli hedefler vazgeçilmez zaten. Onlar başarı duygusunu en iyi şekilde besleyen şeyler. Uzun vadeli hedefleri bu kısa vadeli hedefler oluşturmaz mı? Elinde sonunda bir yerde buluyor insan kendini ama hayat sürprizlerle dolu hem her zaman ne olacağını bilseydik belki de bildiklerimizi gerçekleştirmek için çabalamazdık. Böylesi daha heyecanlı. :D

Sevgiler.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri