24 Kasım 2008 Öğretmenler Günü Kutlu Olsun...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan comte
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

comte

Moderator
16
HD RANK
Reaksiyon puanı
43

ogretmenler_gunu.jpg

[size=12pt]Tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü Kutluyor, Ellerinden Öpüyorum. super

İyi ki Varsınız...

kiss3

Ynt: 24 Kasım 2008 Öğretmenler Günü Kutlu Olsun...

Değerli Öğretmenlerimizin Öğretmenler gününü kutluyor, ellerinden öpüyorum..

burda bize biseyler ögreten her ögretmenin ögretmenler günü kutlu olsun, sevgiyle kiss3

%C3%96%C4%9Fretmenler%20G%C3%BCn%C3%BC.bmp

Çevremizde ışık olarak bizi aydınlatan,her şartta ve zorlukta memleketimizin en ücra köşelerinde bile görev yapan,kendini Ata'mızdan miras kalan bu yüce göreve adayan tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum,saygıyla selamlıyorum

ablamın ve bütün ögretmenlerin ögretmenler günü kutlu olsun ama ablam ögretmen oldugu için bu günün bende ve ailemde çok farklı bir yeri var!!!belki sen bu yazdıgımı okumıcaksın ama babamın gözlerinde senden dolayı olan gurur varya işte bu beni çok mutlu ediyo çünkü benim annemde babamda lise mezunu kızım ögretmen dediklerindeki o gurur herşeye deger bunu bize yasattıgın için sana çok tesekkür ederim...

Öğretmenler asıl hayat değiştirenlerdir.Bu nedenle bizim sitemiz için de ayrıca anlamları var.
Sitemizde ki tüm öğretmenlerin özellikle davranışlarının öğrencilerinin hayatının değişiminde ne kadar fazla yer ettiğinin bilincinde olanların öğretmenler gününü kutluyorum...

ogretmenler_gunu.jpg

öncelikle baş öğretmenimiz mustafa kemal atatürk ün ve Tüm öğretmenlerimizin

Öğretmenler Gününü sevgi ve saygıyla kutlarım... kiss3

ogretmenler-gunu7.jpg

Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun...

ata6ab.jpg

İlk öğretmenim Atatürk'ümün, sevgili eşimin, canım kızımın, sitemize üye olan değerli öğretmenlerimizin
ve dünyadaki tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler gününü kutluyorum.

Tüm eğitim ve öğretimleriniz için teşekkür ediyorum.

En zor şartlarda bile, ülkemizin her köşesine ulaşarak ışık olan, fedakarlıkların en büyüğünü gösteren, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyip ülkemizi çağdaş medeniyet seviyesine çıkarma gayreti gösteren tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum….

4.jpg
öğretmen;
İng. teacher, instructor
Osm. muallim, muallime
Fr. enseignant, maître (maîtresse),
instituteur (institutrice), professeur

1- Resmî ya da özel bir eğitim kurumunda çocukların, gençlerin ya da yetişkinlerin istenilen öğrenme
yaşantıları kazanmalarına kılavuzluk etmek ve yön vermekle görevlendirilmiş kimse.

2- Bilgi, görgü ve yaşantısı ile belli dal ve alanlarda başkalarının yetişme ve gelişmesine yardım eden kimse.

3-Öğretmenlik mesleğinin gerektirdiği öğrenimi bitirerek ya da yeterlikleri kazanarak öğretmenlik
yapma yetkisini elde etmiş olan kimse.

BSTS / Eğitim Terimleri Sözlüğü

http://www.sorgunaol.com/sehitogretmen.swf​

bu vatanı yönetenler bakanlarımız başbakanlarımız cumhurbaşkanlarımız olabilir..
bizleri koruyanlar bir arada kalmamızı sağlayanlar askerlerimiz polislerimiz güvenlik kuvvetlerimiz olabilir..
sağlığımızı sunanlar doktorlarımız hemşirelerimiz olabilir..
yatırımcılarımız ve yöticilerimiz ile iş buluyor aş buluyor olabiliriz..

ama tüm dünyayı yetiştiren siz değerli öğretmenlerimizsiniz..
biz sizlerle varolduk yarınımız da sizlerle var olacak.. düşlerimize en büyük yatırımcımızsınız..

bu gününüz ve her gününüz kutlu olsun..

Öğretmenler yeni nesil sizlerin eseri olacaktır…

k.%20atat%C3%BCrk.jpg

283me4gq6.gif
sevgiler..

coeur101pm2.gif

sevgili engilizce.. yeşilim.. seramoni.. çiçeği burnunda öğretmenlerimiz çiçek ve ecem
eminim aramızda daha pek çok değerli öğretmenlerimiz vardır.. ark5
ismini hatırlayamadıklarımdan özür dileyerek hepinizin adına bu beş arkadaşıma saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum.. kiss3

sizler daima her şeyin en iyisini ve en mükemmelini hakediyorsunuz.. dilerim daima mutlu haberlerinizle gururlanırız..
bu gününüz ve her gününüz kutlu .. mutlu olsun..

6r55avaleh4im7.gif
sevgiler..

Sevgili arkadaşlarım, hepinize nezaketiniz, güzel sözleriniz ve kutlamalarınız için teşekkür ediyorum. Eksiklerimiz olsa da mesleğimizin gereğini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Öğrencilerimdeki ufacık değişim ve gelişimler bile benim için çok önemli. Burda hepimiz hem öğrenci hem öğretmeniz. Bu vesileyle meslaktaşlarımın gününü kutlarken, birbirimize öğrettiğimiz herşey için arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Sevgiler smiliyface

005.jpg

Ben 2 ay önce öğretmenliğe başladım.Bu anlatılmaz tarif edilemez bir duygu.Bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum mesleklerinde başarılar diliyorum.

3182.jpg

Bu çiçek bütün öğretmenlerimize.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri