:-}

Xarmaşık

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Mehmet Bey köpeğinin tasmasından tutmuş yolda giderken, hoşlanmadığı bir komşusuyla karşılaştı. Komşu sordu:
- Bu eşekle nereye gidiyorsun?
- Yahu bu köpek be, diye tersledi Mehmet Bey. Köpekle eşeği birbirinden ayıramıyor musun?
Komşu aldırışsız:
- Ben köpekle konuşuyorum. Sen ne diye söze karışıyorsun?
sevincli

Şu fıkraları biraz seç istersen, azıcıkta komik olmasına özen göster olur mu?t678

Şu fıkraları biraz seç istersen, azıcıkta komik olmasına özen göster olur mu?t678

Allah Allah fıkra da beğendiremiyoruz hanımefendiye.. kusura bakma zamanını aldık ama idare etçen artık elimizden bu kadarı geliyo valla çok biliyosan azcıkta sen paylaş.dlckrn Adamda paylaşma hevesi bırakmıyosunuz ya.. blook

Allah Allah fıkra da beğendiremiyoruz hanımefendiye.. kusura bakma zamanını aldık ama idare etçen artık elimizden bu kadarı geliyo valla çok biliyosan azcıkta sen paylaş.dlckrn Adamda paylaşma hevesi bırakmıyosunuz ya.. blook
Biraz da sen paylaş mı?khkh56 Mizah bölümünün hemen hemen hepsini Jelibonum ve ben doldurduk. Paylaştıklarımıza bakta birşeyler öğren. Fıkra paylaşmasını ve güldürmesini bilmiyorsan o zaman çekilmeyi bilmelisin t678

yok yok bence fıkra güzel superxy

teşekkürler paylaşım için :D

paylaşım için teşekkürler, sen bakma bu Elektra ya, Sahşen ben çok begendim, paylasımlarını bekliyoruz.actionsmile

Bu fıkrayı daha önce okumuştum ve güzel bulmuştum. Burada da xarmaşık paylaşmış. Paylaşımın için teşekkürler devam ..krzm67.

Biraz da sen paylaş mı?khkh56 Mizah bölümünün hemen hemen hepsini Jelibonum ve ben doldurduk. Paylaştıklarımıza bakta birşeyler öğren. Fıkra paylaşmasını ve güldürmesini bilmiyorsan o zaman çekilmeyi bilmelisin t678

Biliyorum onları zaten görmüştüm benden önce paylaştıkların beni ilgilendirmez.. hem çoğuna gözattım ve açıkçası komik diyebileceğim bi fıkraya rastlamadım.. Bana diyorsun ama zamanında senin çekilmen iyi olmuş..sevincli

Bu arada diğer arkadaşlara da teşekkürlerimi sunuyorum sağolun varolun beni sizler yarattınız...krzm67

Biliyorum onları zaten görmüştüm benden önce paylaştıkların beni ilgilendirmez.. hem çoğuna gözattım ve açıkçası komik diyebileceğim bi fıkraya rastlamadım.. Bana diyorsun ama zamanında senin çekilmen iyi olmuş..sevincli

Bu arada diğer arkadaşlara da teşekkürlerimi sunuyorum sağolun varolun beni sizler yarattınız...krzm67
Sana gülmek isterdim ama gülemiyorum bile. Paylaşımlarında, sende, komik olmayı başaramıyorsunuz üzgünüm. Sevgilerle...

paylaşmaya devammm

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri