Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu web sitesini veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif tarayıcı kullanmalısınız..
Tabii ki.. Aslında her şey farklıydı... Özlememek elde değil 4897 Gerçi ben 90'ların ilk yarısını bilmem ama hatırladığım en net, en güzel anılar 90'ların sonundakiler...
ben 4 5 yaşlarımdayken mahallede meltem diye bi kız vardı, kocaelinde.. bide benim büyük kamyonum vardı.. Onu kamyonun kasasına bindirir gezdirirdim.. O gelin olurdu ben damat ) Adı konulmamış da olsa aşk'dı sanırım o.. garip, şimdi düşünüyorum; meltem kamyonum ben ve alyazmalım.. sevincli öykünün yarısını mı yaşadım acaba?
Fredie'nin kabusları serisini izlemeyi severdim ben yaa. Rüyalarıma falan girerdi. Çok heyecanlı. Çabucak uyurdum o film başlayınca. Ne güzel izliyormuşum değil mi?
Meksika dizileri,türk popunun zirve yılları,ilk AVM,ler,Ricky Martin fırtınası,okul çıkışlarında o yıllarda kırtasiyelerde satılan kartpostal ve poster alma mücadeleleri.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Gizliliğinize değer veriyoruz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.