Akıl okuyucu-şaşıracaksınız!

filming

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
http://www.createwebsites.org/tr/akil_okuyucu.htm

Ynt: Akıl okuyucu-şaşıracaksınız!

ilginçmiş b456 kesin altında basit bi mantık var ama ne siirokul

mantığı çok basit,her seferinde birden fazla sayı tutun göreceksiniz hepsi aynı işareti verecek,çünkü ona göre hesaplanmış,her seferinde sana bana göre özel farklı sonuç çıkmıyor

dost78 ' Alıntı:
mantığı çok basit,her seferinde birden fazla sayı tutun göreceksiniz hepsi aynı işareti verecek,çünkü ona göre hesaplanmış,her seferinde sana bana göre özel farklı sonuç çıkmıyor
art56art56 İki basamaklı sayıları oluşturan rakamları kendinden çıkardığımızda çıkan sayının yanyana toplamı hep 9 u veriyor. 9 rakamının yanındaki sembolü veriyor sürekli.
örnek: 54
54 - 5 - 4 = 45
4 + 5 = 9
veya
79 sayısını örnek verelim 79-7-9=63 63 yanyana topladığımız 6+3=9 gibi...
dolayısıyla biz ne tutarsak tutalım 9 un yanındaki sembolü veriyor.

ciddem öle oluomuş y789 teşekkürler yakamoz

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri