anan iyi ki doğurmuş '_ROXİE_'cimm :)

RimA Vita Perfetto

New member
6
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
Web sitesi
www.facebook.com
fallaa video mideo bişiler hazırlıcaktım ama daha geç sayılmaz hazırlar koyarım inşallah :))
nice ben'li yıllarasmil56
şaka bi yana iyi ki dostumsun canımcım.. seni çok seviyorum... nice nice niceeee mutlu mesut yıllara inşallah... (tabi ki birlikte :D:D )
doumgn2.jpg
dogumgunu7zl0-3946.gif

nice güzel yıllara.
iyi ki doğdun.
sağlıklı,mutlu,bolluk ve bereket dolu nice yıllara...y789

Mutlu yıllar ! ^^

Doğum günüsün kutlu ve mutlu olsun canım. İyi ki varsın.wave44
Huzur ve mutluluk dolu bir hayatının olmasını seçiyorum.

Mutlu yıllar,dileklerinizin gerçekleştiği güzel bir yaş olsun...

Hayırlı bir ömür dilerim.mutluluklar

Doğum gününüz kutlu olsun.Yeni yaşınız dilediğiniz tüm güzellikleri size kolaylıkla getirsin.Nice güzel yaşlaraactionsmile

İyi ki doğdunnn 956k yeni yaşının bol mutluluklu, bol huzurlu, bol sevgili, arkadaşlı dostluuu, bol paralı bir yaş olmasını diliyorummm sevincli Mutlu yıllaaaaaaaaaaaaaarrr smil56blissyblissy

Başta Deniz'im olmak üzere herkese teker teker çoook teşekkürler :)

Burada kendimi her zaman evimde ve ailemle beraber gibi hissediyorum, sizinle bir şeyler paylaşıyor olmak çok mutluluk veriyor bana :)

Hep beraber sağlıklı, mutlu, paralı ve aşklı yıllaraaa :)

Sağlık,mutlulukla dolu nice yıllara roxie..
images

Bu yılda tüm güzel dileklerinin gerçekleşmesi dileğiyle..actionsmile

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri