ankara da buluşmak isteyenler gelsin

unbukalemun

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
ankaradan bulusmak isteyenler özelden veya burdan haber verebilirler

Ynt: ankara da buluşmak isteyenler gelsin

Kimse yok mu

merhabalar farklı illerden de katılımlarla daha yeni sayılabilecek bir ankara toplantısı düzenledik..

yeni bir toplantının olması için biraz daha zamana ihtiyacımız var..

bunun için kısa sürede gerçekleşmeyebilir..

sevgiler.. hismiley

bulusmalar periyodik olsa aslında bi kac sefer katılım az olsada zamanla artar
Neyse sıradaki ankara bulusmasında beni birinci sıraya koyun

Yaa valla banada haber verin uygun olursam gelmeyi ve sizlerle tanışmayı çok isterim.Bu alana bakmayı unutuyorum bazan sonrada kaçıyo buluşmalar actionsmile

beni de haberdar ederseniz sevinirim gelmeye çalışırım super

izmir bugün oldu, istanbul haftaya ankara durur mu, sevgili ankaralı üyelerimiz sesinizi biraz daha yükseltirseniz çok seviniriz, öyle ki çok yakında ankarada da bir toplantı olacak gibi geliyor bana. gulensmiley

keske Hayal ablam da gelse bıze egıtım verse hem reikiye inisiye olmak ısteyenler ve başta ben;
Hayal abladan eger musaıtse reiki alırdık
Samanic canım, o da gelse keske, reiki inisiasyon icin samanimla hayal ablam kaçmaz fırsat,
reiki inisiasyonu almayı dusunen ankaralı arkadaslar kımler?Hayal ablaya soralım o zamana uygun olursa saman da verebılır belkı uygun olursa
arkadaslar bence tek bulusma olmasın artık egıtımlerımızı alalım boyle olmuyor fransız kalıyoruz bircok konuya

keske Hayal ablam da gelse bıze egıtım verse hem reikiye inisiye olmak ısteyenler ve başta ben;
Hayal abladan eger musaıtse reiki alırdık
Samanic canım, o da gelse keske, reiki inisiasyon icin samanimla hayal ablam kaçmaz fırsat,
reiki inisiasyonu almayı dusunen ankaralı arkadaslar kımler?Hayal ablaya soralım o zamana uygun olursa saman da verebılır belkı uygun olursa
arkadaslar bence tek bulusma olmasın artık egıtımlerımızı alalım boyle olmuyor fransız kalıyoruz bircok konuya
bende katılıyorum max sana sapkal89 reiki egitimide almak isterim wave

arkadaşlar ben de gelirim tarih belli değil mi ama

ben de varım..ankara buluşması için tarih bekliyoruz..bugünden itibaren geriye doğru saymaya başlıyalım; 20...

Ben aranıza yeni katıldım. Ama Ankara da buluşma olursa sizlerle tanışmaktan mutluluk duyarım. Bana da haber verirseniz sevinirim. Teşekkürler......

ya ankara buluşmasının tarihi belli olmadı mı hala:( çok şey paylaşacağımıza inanıyorum görüştüğümüzde, kendimi daha rahat, huzurlu ve mutlu hissedeceğime inanıyorum, bi an önce olsa çok sevinirim:)

biraz geç oldu sanırım aranıza yeni katıldım sanırım ankarada düzenlenen bir toplantı olmadı.
toplantı olması durumunda katılmayı çok isterim .
herşey gönlünüzce olsun slmlr : )

biraz geç oldu sanırım aranıza yeni katıldım sanırım ankarada düzenlenen bir toplantı olmadı.
toplantı olması durumunda katılmayı çok isterim .
herşey gönlünüzce olsun slmlr : )

merhaba rain drop, en yakın zaman olarak 1 mart ankara semineri var mümin okana özel mesaj göndererek detaylı bilgi alabilirsin

Bence de Ankara'da bir toplantı olmalı.Olursa bana da haber verin gelmeye çalışacam.Ama fazla maliyetli olmazsa çok sevinirm.Teşekkurlerrrmusic45

Bence de Ankara'da bir toplantı olmalı.Olursa bana da haber verin gelmeye çalışacam.Ama fazla maliyetli olmazsa çok sevinirm.Teşekkurlerrrmusic45

merhaba oyenice. ankarada 1 martta toplantımız var zaten ücret herşey dahil 80 tl. bu konuhakkında detaylı bilgiyi mümin okan nickli üyeye özel mesaj gönderek alabilirsin, sevgiler..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri