ANKARA yı kim seviyor ;))

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cadi_bm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cadi_bm

New member
6
HD RANK
Reaksiyon puanı
6
Ankara'da buluşmak isteyenler bu haftasonuna ne dersiniz? Hemen organize olup buluşsak.Güzel kahve eşliğinde sohbet etsek ne hoş olmaz mı??actionsmileactionsmileactionsmile
Not: Başlığı dikkat çeksin die attım. :))

Ayy çok heyecanlandımy789 Olur, ben gelirim, hem de bu cuma son finalim var onun üzerine öyle güzel olur kisevincli

Tecrübeli birine ihtiyacımız var daha önce buluşma ayarlayan?? bu haftasonu buluşalımmm lütfeeeeeennnnnn s456actionsmileblissy8977

Tecrübeliler hep istanbulda sanırımsad456 Bu haftasonu için bu kadar çabuk ayarlanabilir mi bilmiyorum ama 7 şubatta ankarada nefesle yenilenme semineri olacakmış, o hafta seminerin yanında bir de buluşma ayarlanabilirse çok güzel olur:zpzp:

7 Şubatta da olur. Bu haftasonu da olsun.Çok buluşmadan zarar gelmezdl78
Gelmek isteyenler yazsa ankarayı da bilen biri güzel bir mekan adı söylese kırmız karanfili takan gelirsmil56

Pazar günü nasıll actionsmile Bu Pazar müsaitseniz buluşalım, derimm sevincli

Ben de gelmek istiyorum. Ankara'da değilim ama olsun.

spestnaz ankaraya mı gideceksin buluşmaya

Benim ailem Ankara'mda actionsmile bende onların yanındayım şimdii sevincli hımm, birde Mod umuzWampirella vaar blissy o da gelir, dimi y789

ben Konya'dayım. Yok mu Konya buluşması?

Günaydııınnnnnnnnnnnn;
O halde bu pazar buluşuyo muyuz?
Nerde?t678

bende çok isterdim gelmeyi ama bu pazar işim var. ağla2 artık başka buluşmaya

İnanın hiç bir fikrim yok.Konuyu başlatan olarak sorumlu hissettim şimdi.utananadam Ben naçizane yer ve saat söyleyeyim o zaman; uymazsa siz değiştirebilirsiniz.Ankarayı da çok bilmiyorum ama saat 13.00 nasıl mesela Figüran Cafe ??girlhahagirlhahaguitarpartysmiley

Tamamm. . Saat 13.00 da, yukarda adı yazan yerde actionsmile İçeri girince etrafa boş boş bakan biri olur, o benimdir khkh56khkh56

Eveeeet; kaç kişi geliyor o halde?

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri